sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk 11 órátol böszörményben a strandon leszünk lányal páral ismerkednénk

Sziasztok! Buliznánk

Sexpartnereim fogadnám ma de.!
Monoron!
Monoron!
Szopnék ma este autóban. Kíváncsi heteronak is. Tata és környéke!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
44/180/78, normális, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Mai napra keresek Hölgyet/Párt Hajdúszoboszlón!
Privátban írj! Szép napot!
44/180/78, normális, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Mai napra keresek Hölgyet/Párt Hajdúszoboszlón!
Privátban írj! Szép napot!
Sziasztok,
Hölgyekkel, Párokkal ismerkednék...
Dél-Dunántúl előnyben
Utazni tudok!
Hölgyekkel, Párokkal ismerkednék...
Dél-Dunántúl előnyben
Utazni tudok!
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, közös borozgatás, hancúrozásra Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Sziasztok esetleg Szigetvár Pécs környékén lenne valaki?
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...
Sziasztok,Baja és környékén ismerkednék formás hölggyel.Független,fiatalos pasi vagyok, egyéb szabadidős programok is beleférnének.
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Sziasztok
Lányhoz ès párhoz csatlakoznék Budapesten ès környékén .
Lányhoz ès párhoz csatlakoznék Budapesten ès környékén .
Sziasztok
Lányt ès párt keresünk közös kikapcsolódásra szexre ès minden földi jóra. Női bi párcsere elfogadott.
Lányt ès párt keresünk közös kikapcsolódásra szexre ès minden földi jóra. Női bi párcsere elfogadott.
Ma este szopnék diszkréten! Tata, Komárom megye! Akár kíváncsi heterot is!
Kaposvári nyitott diszkrét pasi vagyoj van itt olyan biszex pár vagy hölgy akihez mehetek? Többes is. Nyitott vagyok. Privire írj!
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Ma raérő páros Budapest! Mostanában?
Ma napra keres valaki pasit? 25 éves szabolcsi magyar srác vagyok. Van itt olyan pár vagy hölgy akihez csatlakozhatnék?
Sziasztok!
Ma este párral kalandoznánk Budapest és környéke!
Ma este párral kalandoznánk Budapest és környéke!