Sziasztok!
Szombat délelőtt illetve holnap délután szívesen ismerkednék találkoznék párokkal
akár nálam akár nálatok
Szombat délelőtt illetve holnap délután szívesen ismerkednék találkoznék párokkal

Sziasztok nyáron jőn valaki Rodoszra nyaralni?
Szívesen ísmerkedünk mi itt dolgozunk kint!
Szívesen ísmerkedünk mi itt dolgozunk kint!
Péntek illetve szombat esti Szegedi Deya vu fesztivál után ráadásként ki csatlakozna hozzánk egy szabadtéri sexre a liget egy megbeszélt pontján?
Sziasztok szívesen csatlakoznék lányokhoz hölgyeknek párokhoz dél Dunántúlon utazni tudok!

sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keressünk lányos játékokra ma estére helyünk van pártól se zárkozunk el.
Dunaújvárosi lakásomban, lányokat, párokat fogadnék! Hétköznap napközben!
Gyere ne csak vágyakozz!
Gyere ne csak vágyakozz!
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keressünk lányos játékokra ma estére helyünk van

Sziasztok!
Budapesti mindkét részről bi párt keresünk ma esti 4-es kalandhoz.
Igényes, sportos 40/42 pár vagyunk.
Borotváltság, ápoltság, hasonló testalkat, azonos érdeklődés esetén írjatok!
Kép nélküli, anonim keresőket, szórakozni vágyókat, sosem válaszolókat kihagynánk
Fontos, hogy mára keresünk, nem hétköznap napközben.
Esetleg szóló aktív biszex férfi is érdekes lehet, kizárólag 30-45 év között, kimondottan igényes, megfelelő IQ, és EQ esetén.
Budapesti mindkét részről bi párt keresünk ma esti 4-es kalandhoz.
Kép nélküli, anonim keresőket, szórakozni vágyókat, sosem válaszolókat kihagynánk
Fontos, hogy mára keresünk, nem hétköznap napközben.
Esetleg szóló aktív biszex férfi is érdekes lehet, kizárólag 30-45 év között, kimondottan igényes, megfelelő IQ, és EQ esetén.
Sziasztok! Estig szívesen fogadnék vagy látogatnék meg egy kellemes párt, hölgyet! Sportos ápolt igényes srác vagyok

Szivesen találkoznék ma egy párral, helyem van budapesten belvárosba. 34éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok, több infó privátba.
Adatlapunk alapján keresünk ma estére ismerkedés, baratkozas, akár bulizás, ami jól esik nőt harmadiknak. Minden mást privatban. Illetve másik felületen beszeljünk meg. Férfit semmilyen felállasban nem keresümk
Ha párból nő csatlakozna, férfi tagjuk passzív, úgy lehet. Ha csak csak egyikünkkel lennél, az is lehet
Ha párból nő csatlakozna, férfi tagjuk passzív, úgy lehet. Ha csak csak egyikünkkel lennél, az is lehet
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Két 50 éves bi pasihoz bi pár, nő Marcali környékén?
Sziasztok!
Mindkét részről bi párt keresünk ma esti 4-es kalandhoz.
Fontos, hogy mára keresünk, nem hétköznap napközben, és nem majd jövő nyáron.
Nagyon nagyon esetlegesen szóló aktív biszex férfi is érdekes lehet, kizárólag 30-45 év között, kimondottan igényes, megfelelő IQ, és EQ esetén.
Mindkét részről bi párt keresünk ma esti 4-es kalandhoz.
Fontos, hogy mára keresünk, nem hétköznap napközben, és nem majd jövő nyáron.
Nagyon nagyon esetlegesen szóló aktív biszex férfi is érdekes lehet, kizárólag 30-45 év között, kimondottan igényes, megfelelő IQ, és EQ esetén.
Sziasztok! Hölgyek,bi párok, shemale ismeretségét keresem,élvezetes,akár perverz kalandokhoz!
34éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok nőkkel vagy párokkal szivesen ismerkednék, több infó privátba. Helyem van Budapesten.szombaton?
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.g
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas.
A mai napon pénteken egész nap jó nekem,vagy este is, még a szombat este is megfelelő.
Írjatok privátban, utazni tudok bárhová.
Szép napot
Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas.
A mai napon pénteken egész nap jó nekem,vagy este is, még a szombat este is megfelelő.
Írjatok privátban, utazni tudok bárhová.
Szép napot

Sziasztok.Vasárnap párt keresek a Tisza tónál Sarudon autós kalandra,természetben,akár több órás programra is.Strandolás,napozás.Magas sportos nagy méretű pasi.
Sziasztok! Ma este hölgyekkel párokkal buliznánk Esztergomban a kuckónkban!