50es szex centrikus férfi keres fiatal szopni, és nyalást imádó vékony kis mellű nagyobb csikló és hosszabb ajkakkal rendelkező lányt... hosszú távú baráti és tartalmas szexuális élményekhez...
Holnap délutánra keresek valakit Kőbányáról vagy környékéről,aki kiürítené a farkamat ! Ha akarod fényképezheted is közben... Helyem van Kőbányán !
Szombaton Pesten nő aki ismerkedne magas sportos nagy méretű pasival?
Hello!
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és többesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és többesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Megismerkednék olyan úrral aki orálmániás,de barátnője,felesége,nem szereti kényeztetni ilyen formában vagy rosszul,kelletlenül csinálja.Ha szeretnéd hogy úgy és ahogyan Te szeretnéd hogy csinálják akkor írj nekem!Igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok.Viszonzást nem várok.Hellyel erendelkezem Pestmegyében,de akár hozzád is elmegyek szívesen
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Megismerkednék olyan úrral aki orálmániás,de barátnője,felesége,nem szereti kényeztetni ilyen formában vagy rosszul,kelletlenül csinálja.Ha szeretnéd hogy úgy és ahogyan Te szeretnéd hogy csinálják akkor írj nekem!Igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok.Viszonzást nem várok.Hellyel erendelkezem Pestmegyében,de akár hozzád is elmegyek szívesen.
Sziasztok!Párt,Nőt keresek ma a Tisza tónál poroszló,sarud,strandolás,napozás,lángosozás,szex smile Magas sportos nagy méretű pasival.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak a aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar. Köszönöm.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok!
Matol keresnek hetvegere holgyet vagy part!
Budapest belvarosaban helyem van.
Tobbi az adatlapomon.
Matol keresnek hetvegere holgyet vagy part!
Budapest belvarosaban helyem van.
Tobbi az adatlapomon.
Sziasztok! Hölhy társaságát keresem. Ha szereted hogy hosszan kènyesztetnek akkor jelentkezz nem fogsz csalódni.Budapesten hely megoldott de tudok utazni is.
Szép napot. A ma este egy kedves pár fel ugranak hozzám és plussz még egy pár csatlakozhatna. A terv 2hölgy 4pasi. Hogy nem kamu vagyok aki jelentkezik persze kapcsolatba lehet lépni a párral . Privi ,írjatok
Sziasztok korunkbeli vagy fiatalab párral, lánnyal ismerkednénk
Budapest és környékén.
Nöi bi párcserés szexkapcsolatra.
Budapest és környékén.
Nöi bi párcserés szexkapcsolatra.
Kíváncsi laza jófej hetero urat srácot keresek akit izgatna egy közös hoki szexvideó nézése közben.Fiatal igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem,főképp esténként érek rá!Értelmes intelligens emberek válaszát várom!Pestmegye!
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Bi hölgytagú párt keresünk Komárom Esztergom megyéből négyes játékokra. Ha a pasi bi, az sem baj, de kizárólag orál erejéig! Ez nem feltétel, lehetőség! Mi 35/47 vagyunk.
Sziasztok. Párt es keresek akik bevezetnének a hármas adta örömökbe. Esetleg szoló hölgyet is keresek kölcsönös játékokra akár az autómban, akár nálad. Utazni tudok helyet sajnos biztosítani nem tudok! 21/F képek az adatlapomon+egyéb infók.
Megismerkednék egy diszkrét olyan nős vagy kíváncsi hetero úrral sráccal aki már régóta gondolkodik azon milyen lehet egy másik sráccal együtt hokizni,esetleg megérinteni.Csak komolyak,határozottak írjanak!Pestmegyei vagyok,helyem van!Igényes ápolt sportos fiú vagyok.
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!