hááát...kv-zni?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 12:33
koromra való tekintettel vannak:D:D:D:D:D de most elmúlt, ha ez konkrétra vonatkozott...és azért vigyázzunk, mert ez nappali és nem hálószoba...bár szerintem a hálószoba alvásra való :):):):)akkor most mit is fogunk csinálni?
koromra való tekintettel vannak:D:D:D:D:D de most elmúlt, ha ez konkrétra vonatkozott...és azért vigyázzunk, mert ez nappali és nem hálószoba...bár szerintem a hálószoba alvásra való :):):):)akkor most mit is fogunk csinálni?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 12:30
sajnos nem ismerem, de kíváncsi vagyok én is rá!
Pirosbetűs ünnepeid vannak még?
Pirosbetűs ünnepeid vannak még?
sajnos nem ismerem, de kíváncsi vagyok én is rá!
Pirosbetűs ünnepeid vannak még? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Pirosbetűs ünnepeid vannak még? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 12:29
mmm....finooooom...csináljunk valamit, amíg nem jönnek mások!...aztán, ha többen leszünk játszhatnánk az activity korhatáros változatával...megvan valakinek? milyen kérdések vannak benne, amitől 18 éven felülieknek javasolt?
mmm....finooooom...csináljunk valamit, amíg nem jönnek mások!...aztán, ha többen leszünk játszhatnánk az activity korhatáros változatával...megvan valakinek? milyen kérdések vannak benne, amitől 18 éven felülieknek javasolt?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 12:12
OK, egy kis matatás a combjaidon jó lesz?
Simisimi...nyali-nyali!
Simisimi...nyali-nyali!
OK, egy kis matatás a combjaidon jó lesz?
Simisimi...nyali-nyali! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Simisimi...nyali-nyali! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 12:09
héééééééééééé!
itt vagyok... ma annyit dolgoztam, elfáradtam..ledőlök ide a pamlagra...ha újra benézel, ébressz fel, de ne olyan durva rázogatósan! ..tudod hogyan szeretném...:):):):)
itt vagyok... ma annyit dolgoztam, elfáradtam..ledőlök ide a pamlagra...ha újra benézel, ébressz fel, de ne olyan durva rázogatósan! ..tudod hogyan szeretném...:):):):)
porosodni? édes vazi, ha jól sejtem neked sem a porallergiád csillogtatja a szemed!...habos cappucino valami töménnyel megspékelve?...mmm.....
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 24. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 24. vasárnap 20:51
hukk?
király ez az alkohol
feledésbe merülünk it fogunk porosodni mig nem jönn valaki
király ez az alkohol
héééééééééééé!
itt vagyok... ma annyit dolgoztam, elfáradtam..ledőlök ide a pamlagra...ha újra benézel, ébressz fel, de ne olyan durva rázogatósan! ..tudod hogyan szeretném...:):):):) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
itt vagyok... ma annyit dolgoztam, elfáradtam..ledőlök ide a pamlagra...ha újra benézel, ébressz fel, de ne olyan durva rázogatósan! ..tudod hogyan szeretném...:):):):) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Benézek!
Senki?
Senki?
hukk?
király ez az alkohol
király ez az alkohol
nagyon úgy tűnik, hogy csak ketten vagyunk...és tartok tőle, hogy elalszom a süppedős fotelban...ha elmész nyomj egy csókot a homlokomra...és kösz a tőrödést....
oké
hozom az infuzios álványt be telepitem a bőr fotel mellé megdusitom az infulziot egykis 4 kilences (99.99%) alkohollal.
be hupanok a fotelba és lassu adagolásra állitom.
most már mindenkit meghallgatok :) ugy sem tudom hogy hol vagyok amig lenem folyik az infulzio (2 nap)
várok mindenkit (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 24. vasárnap 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
hozom az infuzios álványt be telepitem a bőr fotel mellé megdusitom az infulziot egykis 4 kilences (99.99%) alkohollal.
be hupanok a fotelba és lassu adagolásra állitom.
most már mindenkit meghallgatok :) ugy sem tudom hogy hol vagyok amig lenem folyik az infulzio (2 nap)
várok mindenkit (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 24. vasárnap 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 24. vasárnap 17:32
frissen fejt testmeleg tejet akarok!...de maradj csak, kiszolgálom magamat...baszott egy vasárnap ez...olyan vagyok, mint a mosott sz.r...lehet, hogy ez a tej lesz a nap fénypontja?
frissen fejt testmeleg tejet akarok!...de maradj csak, kiszolgálom magamat...baszott egy vasárnap ez...olyan vagyok, mint a mosott sz.r...lehet, hogy ez a tej lesz a nap fénypontja?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 24. vasárnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 24. vasárnap 11:38
frissen fejt kecske test meleg?
álitotlag tehenet látott dobozos meg melegitve?
jak tej a multkori serpa delegácio hagyta itt? melegithetem?
frissen fejt kecske test meleg?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 24. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 24. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 24. vasárnap 10:19
nem baj vazi, jó ez így, ahogy van...nem vagyok másnapos, mert nem ittam alkoholt, de fáradt vagyok, és depire hajlamos a kialvatlanságtól...innék valami kedélyjavítót...frissen csapolt, meleg tej van? :):):):)
nem baj vazi, jó ez így, ahogy van...nem vagyok másnapos, mert nem ittam alkoholt, de fáradt vagyok, és depire hajlamos a kialvatlanságtól...innék valami kedélyjavítót...frissen csapolt, meleg tej van? :):):):)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 24. vasárnap 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 24. vasárnap 08:57
ma én vagyaok a beugro csapos, bocsi, hogy minden enyhén mandula illatú
ma én vagyaok a beugro csapos, bocsi, hogy minden enyhén mandula illatú
jóregg! hajnalban jöttem haza, és már fel kellett kelnem...beültem egy kicsit ide a nappaliba...jaaaaaj, álmos vagyok! hol van a lángos?
Az finom lesz! Nekem most mennem kell, további kellemes pihengetést!
köszönöm, igazán finom habos.
szép napos szombat? valamit éreztem, igen: most teregettem a kertben. és kel a lángostészta is :) majd hozok be kis kóstolót :)
szép napos szombat? valamit éreztem, igen: most teregettem a kertben. és kel a lángostészta is :) majd hozok be kis kóstolót :)
Én is pont így szeretem, akkor csinálok kettőt :-)
Hogy telik a szombat? És ilyen szép időben mit keresel ide bezárva?
Hogy telik a szombat? És ilyen szép időben mit keresel ide bezárva?
tán egy kávé, sok tejszinhabbal... igen, az jól esne. és legyen kakaópor a tetején.