Ma én vagyok a "csapos". Mit adhatok? :)
szép napot mindenkinek.
jöttem pihengetni ezen a szép napsütötte délután.
jöttem pihengetni ezen a szép napsütötte délután.
Talán ebédidőben benézel ide és megtalálod a kávét, amit neked főztem. Remélem, hogy Szilvácska hamarosan újra benéz, mert kéne az ő kávéjának a receptje is!!! :-))
Áááá...még mindig nincs...adok privátba másik címet, OK Charlotte-Drága?
OK, megnézem! Köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 22. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 09. 22. péntek 13:24
Na, most elküldtem a szöveget megint, de közben rájöttem, hogy írok inkább mélt a megadott címre, az tuti (vagy legalábbis nagyobb az esélye, hogy megérkezik...).
Na, most elküldtem a szöveget megint, de közben rájöttem, hogy írok inkább mélt a megadott címre, az tuti (vagy legalábbis nagyobb az esélye, hogy megérkezik...).
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 22. péntek 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindig semmi:-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 22. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 22. péntek 13:11
Meg is lepődtem, hogy ez hogy jön a seggbekúráshoz...
Privátban válaszoltam a tegnapi prividre, nem kaptad meg?
Sajnos nem:-(
De ráqkkantuk ismét! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 22. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
De ráqkkantuk ismét! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 22. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 22. péntek 13:11
Privátban válaszoltam a tegnapi prividre, nem kaptad meg? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 22. péntek 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Privátban válaszoltam a tegnapi prividre, nem kaptad meg? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 22. péntek 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyami ;-)
Csak elméleti lehetőségként vetettem fel, nyugi! ;-)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 22. péntek 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hat en azert azt nem vallalnam be
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 22. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 22. péntek 11:30
Mindennel egyetértek, amit írtál.
Egyetlen megjegyzés: a seggbekúrásnak nem látom technikai akadályát, az említett kézi váltó nem teszi lehetetlenné az aktust, sőt adna némi pluszt a dologhoz ;-))))
Egyetlen megjegyzés: a seggbekúrásnak nem látom technikai akadályát, az említett kézi váltó nem teszi lehetetlenné az aktust, sőt adna némi pluszt a dologhoz ;-))))
hehe...azt hittem, korábbi HSZ-emre reagáltál!!!
Okés!
és milyen képet kérsz?
címem: walaki@maffia.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 22. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
és milyen képet kérsz?
címem: walaki@maffia.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 22. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 22. péntek 12:49
Igen, de kölcsönkenyér visszajár ;-)))))
Szilvácska a kávéfelelős, tegnap isteni volt az ír kávéja, de megpróbálok én is összedobni valamit.
Tessék: C\_/
Tessék: C\_/
Igen, de kölcsönkenyér visszajár ;-)))))
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 22. péntek 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Charlotte-drága!
és téged lehet seggbe?:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 22. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
és téged lehet seggbe?:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 22. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 22. péntek 11:30
Nyugi, lesz még itt több kártyaparti, meg egyéb játékok...
kösz szépen.és az kb mennyibe kerül