elolvastátok egyáltalán, hogy mi ez???
kösz,de inkább nem
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 24. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 20:10
üdv mindenkinek:)
és 15:45kor a figyelemfelhívásokban is
tegnap beraktam a szexuális segédeszközökbe ezt a szerszámot...fiúk...ti kipróbálnátok?
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
tegnap beraktam a szexuális segédeszközökbe ezt a szerszámot...fiúk...ti kipróbálnátok?
![](http://img442.imageshack.us/img442/937/pasivibrifx9.jpg)
Ki hat ! Veled-rajtad.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 24. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
2007. 03. 24. szombat 20:10
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 24. szombat 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
13.33-kor még élt a TUNING topicban.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 24. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
![gonosz3](images/smilies/gonosz3.gif)
moncy, komolyan van pávakakasod? azonnal vonatra ülök, hogy megcsodáljam!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 23. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
2007. 03. 23. péntek 21:43
Nekünk is van... de nem vad... pl.: imád a kocsimon sétálni és nézegetni magát az ablakokban... Báááár... körömálló takarón lépkedhet csak
És állandóan felesel Velem (eh.. nanáááá h. ez is hím)
Egyébként jó biznic... egy ivarérett kakas 35-40.000 Ft...
Így néz ki egy dörgő kakas:
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
És állandóan felesel Velem (eh.. nanáááá h. ez is hím)
Egyébként jó biznic... egy ivarérett kakas 35-40.000 Ft...
Így néz ki egy dörgő kakas:
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://img458.imageshack.us/img458/8026/bencikeqd3.jpg)
lehet, nem élte túl a kötözést... :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 24. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 03. 24. szombat 17:06
Harakiri???
Harakiri???
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 24. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ajaj! valaki látta élve dakot? kezdek aggódni...
Az orrod miatt ne busulj,csak azert tünik olyannak amilyen,mivel egy elegge "csontvazasnak" mondhato arcbol kukucskal ki. Mas foglalatban (egy "par" ev mulva),kerekebb pofikaval lesz tökeletes. Es igy jobb lesz majd,mint egy kicsi tonkaccal..
Ha megnezem regi fotoimat..hat ...nekem is az orrom dominal,de ma mar nem,valahogy összeallt az egesz....
Söt... legy büszke ra ! Sok csaj nem tudja,nem igaz, nagy orr ,nagy kuki...Hasznald ki az eselyt !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 24. szombat 00:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha megnezem regi fotoimat..hat ...nekem is az orrom dominal,de ma mar nem,valahogy összeallt az egesz....
Söt... legy büszke ra ! Sok csaj nem tudja,nem igaz, nagy orr ,nagy kuki...Hasznald ki az eselyt !!!
![wink](images/smilies/wink.gif)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 03. 24. szombat 00:39
Háát, tudtommal én személyesen nem ajánlottam senkinek, de volt egy ismerős lány, aki azért regelt be, hogy a fórumon megkeresse a kukimról a képet... :D
Megaztán olt egy régebbi szilveszter alkalmával egy olyan eset, hogy haver odahajol nekem, mintha épp vallomást suttogna a fülkagylómba;
"azért a netre nem tenném fel!"
nézünk egymásra egy darabig...
aztán röhögünk veszettül.
Náh, szánin sem értik, hogy miként tudom vállalni az arcom... Jó-jó, tudom, hogy nem egy mestermunka, az orrom pl. ferde (és pont ezért tetszett meg egyszer egy lány, mert neki is ferde volt az orra, és belegondoltam, hogy milyen lehet, hogyha csókolózás közben nem kell elforgatnod a fejed... mmm...), de azért egész ügyik voltak a szülők nem?
Megaztán olt egy régebbi szilveszter alkalmával egy olyan eset, hogy haver odahajol nekem, mintha épp vallomást suttogna a fülkagylómba;
"azért a netre nem tenném fel!"
nézünk egymásra egy darabig...
aztán röhögünk veszettül.
Náh, szánin sem értik, hogy miként tudom vállalni az arcom... Jó-jó, tudom, hogy nem egy mestermunka, az orrom pl. ferde (és pont ezért tetszett meg egyszer egy lány, mert neki is ferde volt az orra, és belegondoltam, hogy milyen lehet, hogyha csókolózás közben nem kell elforgatnod a fejed... mmm...), de azért egész ügyik voltak a szülők nem?
valamikor még diákkoromban olvastam "Uz Bencét"
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 24. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 24. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
para, olvastad-e a pávát?
![kacsint](images/smilies/kacsint.gif)
reggelt? reggel már feledve... esős délelőtt... :(
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 24. szombat 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 24. szombat 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóreggelt Pillém!cupp!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 24. szombat 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 10:30
este, mikor épp hunynám le szemeim... na, akkor ne hagyjatok! :)
![](http://img149.imageshack.us/img149/2271/decarabiabyladymorganapl1.jpg)
hehe,csak ennyi telik töled?
este, mikor épp hunynám le szemeim... na, akkor ne hagyjatok! :)
![](http://img149.imageshack.us/img149/2271/decarabiabyladymorganapl1.jpg)
mint láttam egy másik szobában, betegen szenvedel... asszem aludhattam volna...
mi ez az óriási csend?
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
jó reggelt! este itt szerettem volna lenni veletek, hát nem elaludtam!? felháboritó! sürgősen be kell szerezzek valami élénkitő vicik-vackokat, különben átalszom az életem.
nem, a kávé nem jó.
nem, a kávé nem jó.
jah, és most tudom, hogy kicsit bunkónak fogok TŰNNI (és ez a kulcsszó!), de szeretnék megkérni mindenkit, hogy vicces videókkal, pps-ekkel, hangokkal, meg egyebekkel ne bombázzon senki, inkább linkelje ide be...
egyébként... ma van shutdownday nemde?
Hmmm. lehet, hogy be fogom tartani kicsit,
lehet hogy nem...
Mondjuk kimehetnék a Nagy Svéd Bútoráruházlánc egyik telepére, mert úgyis szándékomban áll venni valami kis tárolót ide a szobámba...
Hmmm. lehet, hogy be fogom tartani kicsit,
lehet hogy nem...
Mondjuk kimehetnék a Nagy Svéd Bútoráruházlánc egyik telepére, mert úgyis szándékomban áll venni valami kis tárolót ide a szobámba...