Háát, tudtommal én személyesen nem ajánlottam senkinek, de volt egy ismerős lány, aki azért regelt be, hogy a fórumon megkeresse a kukimról a képet... :D
Megaztán olt egy régebbi szilveszter alkalmával egy olyan eset, hogy haver odahajol nekem, mintha épp vallomást suttogna a fülkagylómba;
"azért a netre nem tenném fel!"
nézünk egymásra egy darabig...
aztán röhögünk veszettül.
Náh, szánin sem értik, hogy miként tudom vállalni az arcom... Jó-jó, tudom, hogy nem egy mestermunka, az orrom pl. ferde (és pont ezért tetszett meg egyszer egy lány, mert neki is ferde volt az orra, és belegondoltam, hogy milyen lehet, hogyha csókolózás közben nem kell elforgatnod a fejed... mmm...), de azért egész ügyik voltak a szülők nem?
Megaztán olt egy régebbi szilveszter alkalmával egy olyan eset, hogy haver odahajol nekem, mintha épp vallomást suttogna a fülkagylómba;
"azért a netre nem tenném fel!"
nézünk egymásra egy darabig...
aztán röhögünk veszettül.
Náh, szánin sem értik, hogy miként tudom vállalni az arcom... Jó-jó, tudom, hogy nem egy mestermunka, az orrom pl. ferde (és pont ezért tetszett meg egyszer egy lány, mert neki is ferde volt az orra, és belegondoltam, hogy milyen lehet, hogyha csókolózás közben nem kell elforgatnod a fejed... mmm...), de azért egész ügyik voltak a szülők nem?
Jó éjt kívánok Én is minden nappalisnak!
![wave](images/smilies/wave.gif)
Most jut eszembe ahogy ezt a képet megláttam...
H. surdapapi nem ceresse az édességet... hátha talán majd így....
H. surdapapi nem ceresse az édességet... hátha talán majd így....
![](http://img521.imageshack.us/img521/1182/dessgdc4.jpg)
Nekünk is van... de nem vad... pl.: imád a kocsimon sétálni és nézegetni magát az ablakokban... Báááár... körömálló takarón lépkedhet csak
És állandóan felesel Velem (eh.. nanáááá h. ez is hím)
Egyébként jó biznic... egy ivarérett kakas 35-40.000 Ft...
Így néz ki egy dörgő kakas:
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 23. péntek 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
És állandóan felesel Velem (eh.. nanáááá h. ez is hím)
Egyébként jó biznic... egy ivarérett kakas 35-40.000 Ft...
Így néz ki egy dörgő kakas:
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://img458.imageshack.us/img458/8026/bencikeqd3.jpg)
2007. 03. 23. péntek 19:55
Erotikus momentumok az "ó"irodalomban :)
"Állunk a bokor árnyékában. A leány melegen hozzám hajlik. Vagy én hajlottam hozzá? Már nem tudom. De jó igy...
Pillantani se szabad, mert a madár elretten.
A páva beszél helyettünk. Szárnyait szétterjeszti és megkezdi táncát az ágon. Kék-arany fény dereng körülötte, mintha testéből sugárzanék ki. Szemei tüzelnek és megvilágitják a fölöttük levő himfoltot. A szép madártestet elönti a szerelem és csőre összeverődik az édes vágytól. Most nem lát, nem hall. Az inger vörös káprázatában dermedezik. Most lehet megközeliteni, de ha a pillanatot eltévesztjük, vége mindennek. Előreugrunk. A szivünk dobog. Valami történik velünk. A madár igézetébe kerültünk. Szédülünk, mintha mi is aranyágon ingadoznánk a világ fölött. Hiába küzdünk ellene, a mi ajkunkra is csókok törnek fel és egymás szemeibe bolondulunk...
A madárjáték újra kezdődik. A fák hallgatják, a csend vigyáz reánk. A felső fény átveri a mi testünket is és egymás karjaiban kivirágzunk. Forró a nyelvünk és mig fölöttünk dübörög a madár, arcunk eggyé olvad.
Szegény madár nem tud beszélni, de minden tolla forró s szerelmével megbűvöli az éjszakát. A szinek lángolnak rajta és hatalmas ereje rázza a fát. Feje előre nyúlik és rákiált az éjszakára, hogy soha meg ne virradjon. Úgy állanak körülötte s szálegyenes fenyők, mint fekete gyertyák. A sziklák olyanok, mint nehéz gondtól összeráncolt homlok.
Hirtelen a dürgés megszűnik.
Felrezzenek. Mi történt? Félig lehúnyt szemekkel lesem a madarat.
A vadpáva nem szállott el. Lehúnyta szemeit, pillanatig álmodik, de újabb vérhullám tolul a szemeibe és kiszalad az ág csúcsáig, elernyedt, szétnyilt szájjal beleliheg az éjszakába. Körmei belevágnak az éhes vágytól a fa kérgébe.
Tudom, hogy most jön az utolsó roham, amelybe vagy belehal, vagy boldog lesz...
Mi is érezzük...
Sietnünk kell, mielőtt az éjszaka fekete fala meghasadna.
A madár szárnyai görcsbe rándulnak, szinte dicsfény veszi körül, szintjátszó melle kidagad, a forróság elönti, tompa rikoltása felriad, mennyországot lát maga körül mennyei erdőkkel, arany fenyőkkel, csodálatos fénnyel, a madárszerelem lángoló fészkével, édes titkaival. Szivében, fejében zeng a szép muzsika, s a beteljesülés drága ingerében elveszti eszméletét...
A madár is, mi is...
Itt az utolsó pillanat...
Már nem látjuk a vadpávát, az erdőt, a világot, már nem lessük a neszt, a madár szerelmét. Már vége a világnak. A testünk fénylik, szivünkben muzsika, körülöttünk mennyország mennyei erdőkkel, arany, szálfenyőkkel, csodálatos fénnyel...
- Szeretlek!
A megrettent vadpáva csattogó szárnyakkal röpül el fölöttünk.
- Bocsásson meg kisasszony!... Igen, csak álmodtunk... Csak álmodtunk..."
Nyirő József - Uz Bence
"Állunk a bokor árnyékában. A leány melegen hozzám hajlik. Vagy én hajlottam hozzá? Már nem tudom. De jó igy...
A páva beszél helyettünk. Szárnyait szétterjeszti és megkezdi táncát az ágon. Kék-arany fény dereng körülötte, mintha testéből sugárzanék ki. Szemei tüzelnek és megvilágitják a fölöttük levő himfoltot. A szép madártestet elönti a szerelem és csőre összeverődik az édes vágytól. Most nem lát, nem hall. Az inger vörös káprázatában dermedezik. Most lehet megközeliteni, de ha a pillanatot eltévesztjük, vége mindennek. Előreugrunk. A szivünk dobog. Valami történik velünk. A madár igézetébe kerültünk. Szédülünk, mintha mi is aranyágon ingadoznánk a világ fölött. Hiába küzdünk ellene, a mi ajkunkra is csókok törnek fel és egymás szemeibe bolondulunk...
A madárjáték újra kezdődik. A fák hallgatják, a csend vigyáz reánk. A felső fény átveri a mi testünket is és egymás karjaiban kivirágzunk. Forró a nyelvünk és mig fölöttünk dübörög a madár, arcunk eggyé olvad.
Szegény madár nem tud beszélni, de minden tolla forró s szerelmével megbűvöli az éjszakát. A szinek lángolnak rajta és hatalmas ereje rázza a fát. Feje előre nyúlik és rákiált az éjszakára, hogy soha meg ne virradjon. Úgy állanak körülötte s szálegyenes fenyők, mint fekete gyertyák. A sziklák olyanok, mint nehéz gondtól összeráncolt homlok.
A vadpáva nem szállott el. Lehúnyta szemeit, pillanatig álmodik, de újabb vérhullám tolul a szemeibe és kiszalad az ág csúcsáig, elernyedt, szétnyilt szájjal beleliheg az éjszakába. Körmei belevágnak az éhes vágytól a fa kérgébe.
Mi is érezzük...
A madár szárnyai görcsbe rándulnak, szinte dicsfény veszi körül, szintjátszó melle kidagad, a forróság elönti, tompa rikoltása felriad, mennyországot lát maga körül mennyei erdőkkel, arany fenyőkkel, csodálatos fénnyel, a madárszerelem lángoló fészkével, édes titkaival. Szivében, fejében zeng a szép muzsika, s a beteljesülés drága ingerében elveszti eszméletét...
A madár is, mi is...
Már nem látjuk a vadpávát, az erdőt, a világot, már nem lessük a neszt, a madár szerelmét. Már vége a világnak. A testünk fénylik, szivünkben muzsika, körülöttünk mennyország mennyei erdőkkel, arany, szálfenyőkkel, csodálatos fénnyel...
- Szeretlek!
Nyirő József - Uz Bence
én is azt néztem:) ahhha..lehet ennyire hülye egy nő:)
öööö....fiúk! 10ezerért farkat tudok növeszteni...15 perces beavatkozás, és a végén az idegen anyagtól is megszabadítalak titeket... érdekel valakit?
öööö....fiúk! 10ezerért farkat tudok növeszteni...15 perces beavatkozás, és a végén az idegen anyagtól is megszabadítalak titeket... érdekel valakit?
![wink](images/smilies/wink.gif)
Erotikus momentumok az "ó"irodalomban :)
Mi is érezzük...
A madár is, mi is...
- Szeretlek!
Nyirő József - Uz Bence
Mi is érezzük...
A madár is, mi is...
- Szeretlek!
Nyirő József - Uz Bence
te sem jársz már annyit erre, mint rég...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 03. 23. péntek 18:33
Ha nem is hozott lázba, de kellemesen elbizseredtem magam, ha a "Gennyzsákszem NAPPALIja (nyitott, bárki bejöhet) | Nyitotta: Gennyzsakszem (2004.09.20 05:45)" topikra nyilt alkalmam kattanni - még a közelmúltban. Ez most nem így van: poshadás van, és ez ellen nincs is mit nagyon tiltakozni: sorra tünnek el a törzstagok, lelkettartó nappalisok "buknak fentebb", nincs ki bár egy korty enyhet adó garrone-t citronyozzon itt nekem stb.... a fene enne meg engem, milyen marhára rossz ezt így érezni...
Ha nem is hozott lázba, de kellemesen elbizseredtem magam, ha a "Gennyzsákszem NAPPALIja (nyitott, bárki bejöhet) | Nyitotta: Gennyzsakszem (2004.09.20 05:45)" topikra nyilt alkalmam kattanni - még a közelmúltban. Ez most nem így van: poshadás van, és ez ellen nincs is mit nagyon tiltakozni: sorra tünnek el a törzstagok, lelkettartó nappalisok "buknak fentebb", nincs ki bár egy korty enyhet adó garrone-t citronyozzon itt nekem stb.... a fene enne meg engem, milyen marhára rossz ezt így érezni...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 23. péntek 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 17:13
Prunikával egyetértek abban, hogy engem sem hoz lázba egy punci látványa úgy ha nem látom a nőt akié...
Az is igaz ha valakit már ismerek személyesen, de még nem láttam ruha nélkül és pl: látok róla egy képet vagy videót akció közben az hoz igazából lázba!
Az is igaz ha valakit már ismerek személyesen, de még nem láttam ruha nélkül és pl: látok róla egy képet vagy videót akció közben az hoz igazából lázba!
![circling](images/smilies/circling.gif)
Prunikával egyetértek abban, hogy engem sem hoz lázba egy punci látványa úgy ha nem látom a nőt akié...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 23. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
![circling](images/smilies/circling.gif)
2007. 03. 23. péntek 08:32
bevallom töredelmesen, hogy igazából sosem voltam oda ezekért a képekért...kezdettől fogva belenézegetek minden topicba, de mint azt már többször jeleztük a gg és az egész világ eléggé férfibeállítottságú...előbb látsz meztelen pinát, mint farkat...egy meztelen farok látványa kevésbé hoz lázba, nekem kell hozzá az egyéniség, a gondolatok, a kommunikáció...vagyis berakom a szép férfitestekbe a pasikat, meg is gusztálom őket, de igazából ennyi...és itt ragadom meg az alkalmat, hogy közöljem: ha valakitől képet kérek, szivesebben veszem, ha bájos pofikáját látom először, semmint az álló falloszát...na persze, ha már kicsit jobban megismerkedtünk, nem bánom jöhet...nem hiszem, hogy ez az öregedés jele, egyszerűen igényesek vagyunk, nem nézünk meg akármilyen farkat
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Én határozottan nem vagyok immunis a pucérság látványára szinte mindennap meg kell néznem pár sex képet, hogy jól érezzem magam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 03. 23. péntek 08:22
Na, eszembe jutott egy kérdés. Ti nem kezdtek immunisak lenni a puncik/fütyik látványára? Ezen az oldalon annyi ilyet látni, hogy számomra kezdi elveszíteni a jelentőségét. (bár lehet, hogy ez a korral jár és azt jelenti, hogy már nem vagyok kíváncsi tini)
![kerdes](images/smilies/kerdes.gif)
Mármint a reagálásaimat szedem pontba.. nem a marhaságokat
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Atya világ.. hogy lehet ennyi marhaságot összehordani
Pontokba szedem:
1. Charlottenak jó pihenést... és eszedbe ne jusson görcsölni h. netezz... pihizz.. frissülj.. kapcsolj ki
2. Vad... máá megint számlálás folyik??
3. Surda.. nem nem mp 3-ban van meg...
4. Látom valaki még mindig nem face to face...
5. Exuramat hoztam a gg-re... sztem Ő már csak olvasgat, vagy nicket váltott
A talján is olvassa irományomat...
Néha anyukám, apukám is ideül... mert nem értik mi a fene a chat meg a nappali... hát néha tartok nekik bemutató órát
6. na.. vissza kell olvasnom.. elhagytam a fonalat...
Pontokba szedem:
1. Charlottenak jó pihenést... és eszedbe ne jusson görcsölni h. netezz... pihizz.. frissülj.. kapcsolj ki
![wink](images/smilies/wink.gif)
2. Vad... máá megint számlálás folyik??
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
3. Surda.. nem nem mp 3-ban van meg...
4. Látom valaki még mindig nem face to face...
5. Exuramat hoztam a gg-re... sztem Ő már csak olvasgat, vagy nicket váltott
A talján is olvassa irományomat...
Néha anyukám, apukám is ideül... mert nem értik mi a fene a chat meg a nappali... hát néha tartok nekik bemutató órát
![smile](images/smilies/smile.gif)
6. na.. vissza kell olvasnom.. elhagytam a fonalat...
eros, jó vizsgázást.
charlotte, te pedig ne paráználkodj sokat nélkülünk... :)
charlotte, te pedig ne paráználkodj sokat nélkülünk... :)
fenséges úrnő, te :) ki vesszőz is, ha sületlenségeket irogatol :)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 23. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 14:34
fennseggg?
ezt nem értem!
de hát Te ismered!
na nem a főnökasszonyt nem bántom, mert megvesszőz!
vesszőzni + én szeretlek benneteket!
ezt nem értem!
de hát Te ismered!
Na, búcsúzom, kedveseim!
Legyetek rosszak!
Legyetek rosszak!
![wave](images/smilies/wave.gif)
Legközelebb jobban gondold meg, hogy kit hova viszel
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 23. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
2007. 03. 23. péntek 14:20
annakidején hoztam valakit a gégére... "ki is nőtte magát" - ha szabad igy fogalmazni.
![kacsint](images/smilies/kacsint.gif)
Dehogy is ez csak a vágyai kivetülése volt fenséged feneséges segge iránt
Na megyek vizsgázni, :( (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 23. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Na megyek vizsgázni, :( (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 23. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 14:40
olvasni sem tudsz már a nagy bánatban, amiért lotyókád elutazott...nem segget írt, hanem ségget
olvasni sem tudsz már a nagy bánatban, amiért lotyókád elutazott...nem segget írt, hanem ségget
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 23. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 14:34
fennseggg?
ezt nem értem!
de hát Te ismered!
ezt nem értem!
de hát Te ismered!
fennseggg?
ezt nem értem!
de hát Te ismered!
vesszőzni + én szeretlek benneteket! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 23. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
na, igen, hp is :)
azonban... fennnssség... :) fenség is lett :)
mikor megismertem, tudtam én, hogy ez a nő még viszi valamire! :) s lőn... :):):)
ezt nem értem!
de hát Te ismered!
vesszőzni + én szeretlek benneteket! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 23. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 14:31
mikor megismertem, tudtam én, hogy ez a nő még viszi valamire! :) s lőn... :):):)
mikor megismertem, tudtam én, hogy ez a nő még viszi valamire! :) s lőn... :):):) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 23. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)