jé.. volt buli?
Lehet, hogy mg érdekelt is volna :D
Lehet, hogy mg érdekelt is volna :D
virág szoninak. szintelen, szagtalan, de... de ajándék. :)
ajaj! ezt hogyan értsem?
Vagy csak simán okult... Mint Én... és újabb meggyőző érvvel gazdagodott...
Hát...Szánom-bánom, máskor meggondolom, drága nénókám!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 21:11
Te meg ne irigykedj! Mért nem mentél el.. Apa állta volna az utiköltségedtől kezdve a szállásig mindent
mmepruneADMINnal biztos katicikáért mentünk volna, ha kivánja. de nem kivánta... majd kivánja legközelebb.
Te meg ne irigykedj! Mért nem mentél el.. Apa állta volna az utiköltségedtől kezdve a szállásig mindent
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 02. 12. hétfő 21:05
Királynőm, esetlegesen vonuljatok el a Sonkással a "farsangi buli" topikba, ott intimebben tudjátok nyalogatni szerzett "sebeiteket"....Esetleg mások is nyelvközelbe kerülnek!
hát már magácska is moderál?
az politizálásnak számit, ha leirom: intézményem biztositott 5 ingyen vizitet egy év során? eüsnek ennyi kedvezményt! :):):)
az politizálásnak számit, ha leirom: intézményem biztositott 5 ingyen vizitet egy év során? eüsnek ennyi kedvezményt! :):):)
Királynőm, esetlegesen vonuljatok el a Sonkással a "farsangi buli" topikba, ott intimebben tudjátok nyalogatni szerzett "sebeiteket"....Esetleg mások is nyelvközelbe kerülnek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 18:36
jaj, sonkás! hát nem tudod milyen sert ittam? hát mitől csillogott volna, ha nem a te férfiasságodtól?
Olyan kocsit kell választani amin van villámhárító
és a sok surlódástól állandóan megráz a kocsi! brrrrr!!!
Mondjuk együtt érzek Veled.. mikor magassarkúban lavírozól a gondolák között mikor a kocsi másfele menne mint Te... a bevásárló egység köve természetesen fényesre, csúszósra kopva
Erre mondják h. magad uram ha szolgád nincs
jah! hát... az én macskáim nem mennek el. jól is néznének ki a kigyóuborkás standnál.
ugye, horzi?
ugye, horzi?
hát ehhez érzék kell, rávenni a másikat h amíg én pihizek az ágyikóban addig ő vásároljon
huhhh! fel lehet fogadni valakit a bevásárolgatásra? próbáltam a hugom rávenni, menjen egyedül. válasza: told te a saját kocsidat! na, mese nincs, nálunk menni kék! :)
én is:) ezért nem én csinálom:)))
jaj mi a baj?:(((nálam se jobb de kezdünk felemelkedni (mármint a család) az eddigiekhez képest a night klub üzemeltetése kutyafüle,de immár átvesszük a 3.-at is.barátok ingyen jöhetnek mulatni:))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 12. hétfő 20:21
nem jól! de köszi a bíztatást!
sziasztok.
gyűűűlölök nagybevásározni! naon gyűűűlölök!
gyűűűlölök nagybevásározni! naon gyűűűlölök!
nem jól! de köszi a bíztatást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
2007. 02. 12. hétfő 20:18
sziasztok:) hogy vagytok?