sziasztok:) hogy vagytok?
Erről egy fényképet, ha mellékelnél. Nemtom hogy néz ki :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 02. 12. hétfő 15:27
Barna bölcsészkardigányban :D
jaj, sonkás! hát nem tudod milyen sert ittam? hát mitől csillogott volna, ha nem a te férfiasságodtól?
baszus én meg azt hittem hogy én vok az okozoja hát jó nagyot csalodtzam most magamba
neeeeeeeeem...a buckler csillogtatta
Esdekelve kérek bocsánatott de nem akartam itt a nyilvánoság előt mindent ki fecsegni, mert az nem férfias dolog.De tényleg azért csilogot a szemed anyira????Mert a tüz éget benne????
Bequq, bocsi, tegnap elaludtam...
jah! és még énekeltem is neked!
(összetörten zokogó szmájli heves vállrázkódással)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(összetörten zokogó szmájli heves vállrázkódással)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 18:13
ennyi???
hogy köszönöm a taxizást? meg hogy a méretekkel nem vagyok tisztában?
és az örök hűség fogadalmad? és hogy én vagyok a legszebb nő a világon? és hogy senkit még így nem szerettél sose? és hogy elveszel feleségül? és a szemeim ragyogó tüze lángba borítja a szívedet? és a többi, amit mondtál...
ezek után ennyi csak, hogy köszönöm a taxizást?
nahát sonkás!!!csöngethetsz te százszor, akkor sem engedlek be!
hogy köszönöm a taxizást? meg hogy a méretekkel nem vagyok tisztában? és az örök hűség fogadalmad? és hogy én vagyok a legszebb nő a világon? és hogy senkit még így nem szerettél sose? és hogy elveszel feleségül? és a szemeim ragyogó tüze lángba borítja a szívedet? és a többi, amit mondtál...
ennyi???
hogy köszönöm a taxizást? meg hogy a méretekkel nem vagyok tisztában?
és az örök hűség fogadalmad? és hogy én vagyok a legszebb nő a világon? és hogy senkit még így nem szerettél sose? és hogy elveszel feleségül? és a szemeim ragyogó tüze lángba borítja a szívedet? és a többi, amit mondtál...
hogy köszönöm a taxizást? meg hogy a méretekkel nem vagyok tisztában? és az örök hűség fogadalmad? és hogy én vagyok a legszebb nő a világon? és hogy senkit még így nem szerettél sose? és hogy elveszel feleségül? és a szemeim ragyogó tüze lángba borítja a szívedet? és a többi, amit mondtál...
Hoooogyne.. tortából kiugrott a talján
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 16:25
nem is tudom...lehet, hogy már köszöntem:):):)de ezt szeretem a legjobban, a többi napszakos közel sem hangzik ilyen jól:)
volt csíppendéééél a szülinapodon? vagy valami huncutság?
volt csíppendéééél a szülinapodon? vagy valami huncutság?
nem is tudom...lehet, hogy már köszöntem:):):)de ezt szeretem a legjobban, a többi napszakos közel sem hangzik ilyen jól:)
volt csíppendéééél a szülinapodon? vagy valami huncutság? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
volt csíppendéééél a szülinapodon? vagy valami huncutság? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 16:22
Jóóóóóó reggelt???? Nem cserélted össze a napszakokat? Vagy tán amerikaias lettél?
Jóóóóóó reggelt???? Nem cserélted össze a napszakokat? Vagy tán amerikaias lettél?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg:)
Sziasztok!
Mára ennyi!
Mára ennyi!
sajnos nem az én golyóm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 02. 12. hétfő 15:38

Barna bölcsészkardigányban :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 02. 12. hétfő 13:45
Szép délutánt!
Jön a tavasz, rövidülnek a szoknyák.
Fiúk, milyen ruhában nézitek meg leginkább a nőket az utcán? Miniszoknyában, szűk nadrágban, szűk felsőben, mélyen dekoltált ruhában?
Fiúk, milyen ruhában nézitek meg leginkább a nőket az utcán? Miniszoknyában, szűk nadrágban, szűk felsőben, mélyen dekoltált ruhában?
csak nem Te vagy a képen???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 13:45
Szép délutánt!
na végre! nem akart előjönni a válasz ablak.
a pici szerencsére már remélhetőleg túl lesz rajta, nem volt vészes csak a "szokásos" nátha szerű, de az már elég hosszú ideje.
egyébként + a hosszú távollét miatt elhavazás! úgyhogy ide visszanézni is most volt időm. a másik gép + foglalt, úgyhogy nem tudom még megnézni. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
a pici szerencsére már remélhetőleg túl lesz rajta, nem volt vészes csak a "szokásos" nátha szerű, de az már elég hosszú ideje.
egyébként + a hosszú távollét miatt elhavazás! úgyhogy ide visszanézni is most volt időm. a másik gép + foglalt, úgyhogy nem tudom még megnézni. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 13:26
Mail ment.
Picurnak jobbulást!
Picurnak jobbulást!