sziiiiiiiiia joe:)
nagyon berúgtál tegnap? (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 03. 20. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon berúgtál tegnap? (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 03. 20. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 14:06
Ejnye, pedig ebben a mai romlott világban rájukfér az előnevelés :-DDDD
Ejnye, pedig ebben a mai romlott világban rájukfér az előnevelés :-DDDD
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 20. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 03. 20. kedd 14:00
Mert nemsokára gyerekversek és gyerekdalok ezreit kell szépen elmondanom a kisdednek és nem akarok olyanokat mondani, hogy: egy - irtó nagy dugááááááás, kettő - irtó nagy dugáááááááááááááááááás.
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
Mert nemsokára gyerekversek és gyerekdalok ezreit kell szépen elmondanom a kisdednek és nem akarok olyanokat mondani, hogy: egy - irtó nagy dugááááááás, kettő - irtó nagy dugáááááááááááááááááás.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 03. 20. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Kávét konyak nélkül?:-D
És miért csak este? :-D (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 20. kedd 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
És miért csak este? :-D (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 20. kedd 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 13:51
Melléd telepszem, de csak a kávémat kortyolgatom most, alkoholizálni inkább majd este.
Melléd telepszem, de csak a kávémat kortyolgatom most, alkoholizálni inkább majd este.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 03. 20. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 03. 20. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ok akkor iszogatok egyedül tovább a pultnál...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 03. 20. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ill kinek mit tölthetek?
Cijjasztok, ki mit isz most?
Meg annyira fáradt, hogy elfelejtetted, ezt már mondtad az előbb
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
1) Hát, ezektők is (beállítottság, neveltetés, habitus), de függ a partnertől is szerintem, mert van olyan, hogy a másik kihozza belőled a szexistennőt/szexistent, holott azelőtt nem voltál lepedőakrobata. És függ bizonyos élethelyzetektől, amikor a fáradtság, a gondok miatt csökken az étvágy.
2) Első élmény, régebben már beszéltünk róla (nem szemrehányás, csak említem). Szerintem az első aktus nem hat ki egész életre, de az első hosszabb kapcsolat igen. Na jó, nem egész életre, de hosszabb távra kihat.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 20. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2) Első élmény, régebben már beszéltünk róla (nem szemrehányás, csak említem). Szerintem az első aktus nem hat ki egész életre, de az első hosszabb kapcsolat igen. Na jó, nem egész életre, de hosszabb távra kihat.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 20. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 12:08
Ettől eléggé parázok, hogy beleszeretek egy olyan nőbe, aki nem tartja annyira fontosnak a sexet, mint én azt szeretném.Ú gyhogy azt gondolom, hogy ez így nem tudna hosszú távon működni.
Akkor nekem is van egy kérdésem ezzel kapcsolatban.
Szerintetek, mitől lehet az, hogy valaki kevésbé érdeklődik a sex iránt? Beállítottság, neveltetés, habitus.
Na közben még egy kérdés eszembe jutott (ha nem indítják hamarosan újra fórumot nem lesz elég a 3000 karakter :D)
Szerintetek mennyire befolyásolja az ember későbbi szexuális beálítottságát/életét az első ilyen élménye, illetve az első tartósabb kapcsolata?
![kerdes](images/smilies/kerdes.gif)
Na közben még egy kérdés eszembe jutott (ha nem indítják hamarosan újra fórumot nem lesz elég a 3000 karakter :D)
Új fórum, állat! Na megyek, nyitok egy topicot, amit eddig azért nem nyitottam meg, mert kértek, hogy várjuk meg az új fórumot.
Hú, ez most nagyon jól jön, majd' leragad a szemem. Köszönjük!
(Ez egy válasz Marikadr üzenetére (2007. 03. 20. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
Jééé...újra műxik!!!
juhéééé!
És még teccik is!!!!
Sőőőőt!!!
juhéééé!
És még teccik is!!!!
Sőőőőt!!!
Egy kávé a kedves Nappalisoknak:)
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://kepup.extra.hu/p/?255158.jpg)
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://kepup.extra.hu/p/?255158.jpg)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Ettől eléggé parázok, hogy beleszeretek egy olyan nőbe, aki nem tartja annyira fontosnak a sexet, mint én azt szeretném.Ú gyhogy azt gondolom, hogy ez így nem tudna hosszú távon működni.
Szerintetek, mitől lehet az, hogy valaki kevésbé érdeklődik a sex iránt? Beállítottság, neveltetés, habitus.
Szerintetek mennyire befolyásolja az ember későbbi szexuális beálítottságát/életét az első ilyen élménye, illetve az első tartósabb kapcsolata?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 20. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 09:04
Hopp, újabb kérdés! Volt-e/van-e olyan kapcsolatotok, ahol a szexuális étvágy nagyon eltért. Hogy lehet ezt feszültség nélkül kezelni?
Egy laza s/m simán menne, de olyan, ami vérrel is járna,
. hát arra biztos gyúrnom kellene, de valószínűleg ebben leginkább már csak az izgatna, hogy Ö ezt élvezi. Sokkal inkább bejön a ki/megkötözős, lefogós játék, némi verbális körítéssel. (Asszem inkább valami ilyet kellett volna írnom a pályázatra
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 20. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
2007. 03. 20. kedd 08:29
Na, akkor egy kérdés, ami egy másik topic hsz-eiről jutott eszembe.
Tudnátok-e fájdalmat okozni valakinek, ha ezt kéri tőletek? Mondjuk olyan korbáccsal, amitől a vére is kiserken, de ő ezt láthatóan élvezi. (és nem egyéjszakás kalandról van szó, hanem olyan személyről, akit szerettek és hosszabb ideje vele vagytok).
Tudnátok-e fájdalmat okozni valakinek, ha ezt kéri tőletek? Mondjuk olyan korbáccsal, amitől a vére is kiserken, de ő ezt láthatóan élvezi. (és nem egyéjszakás kalandról van szó, hanem olyan személyről, akit szerettek és hosszabb ideje vele vagytok).
hehe...én is szoktam emlékezni mindenre részegen...napersze nem mata részegen...mert akkor történnek csuda dolgok....
Akarom mondani történtek, mert mostanában nem ütöttem ki magam totálra....
Akarom mondani történtek, mert mostanában nem ütöttem ki magam totálra....
Erre majd visszatérünk. Mennem kell melózni .Szia(sztok)
hát..azért az alapok se voltak normálisak...egy buli után együtt mentünk haza..szentül meg voltam győződve róla, hogy részeg és semmire nem fog emlékezni, amit mondok...elmondtam neki, hogy halálosan szerelmes vagyok egy másik srácba...erre ő következő héten minden szavamat "visszamondta" (nekem)
nah, már a részeg pasikban sem lehet bízni
majd kicsivel később összekeveredtünk és szenvedtünk egymással kicsit...majd kapcsolatunk csúcsán egy rockklubban becsajozott...hazafelé a 6os villamoson meg magyarázta a bizonyítványát...két éve láttam őket a cora-ban, örülök, hogy együtt maradtak
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ez biokémia,így már én is jártam.