Evés közben jön meg az étvágy,közhely hmm.Egy biztos én minél többet csinálom annál többet kívánom ha anált kívánom még többet csinálom
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
én mindenképpen szurkolok hozzá...mindenkinek jár az életben ennyi
(utólag belegondolva elég bunkó volt a feleség melletti kapcsolat javaslatom, bocsánat)
(utólag belegondolva elég bunkó volt a feleség melletti kapcsolat javaslatom, bocsánat)
Most mennem kell és kikapcsolom a gépet. Igen, elég erős vagyok hozzá!
![vigyor3](images/smilies/vigyor3.gif)
Azért még ott van az a lehetőség, hogy a felesége meggyógyul és leállhat a gyógyszerekkel, ahogy az Krapu feleségénél és az én tesómnál is volt.
nem különösebben intim...rég volt, igaz sem volt
egyszerűen nem élveztem, amit csinált...és ez bizti visszahatott rá is...de nagyjából két "aktus" erejéig próbálkoztunk...szerintem a lelki része hiányzott hozzá...ha belegondolok, eszement egy kapcsolat volt az
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
nem igazán működött a szex - ezt lehet bővebben, vagy már intim szféra?
![](http://kepfeltoltes.hu/070320/fogyatekos_allapot_igazolasa__www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
az a baj vadacska,hogy ez hosszú távon nem fog működni...tehát vagy keresel valakit, aki állandó kapcsolatod lesz a feleséged mellett, vagy az asszony kezelésében kell valamit változtatni...a feszültség kihat az egész családra és a gyerekre is persze...huh...nem lennék a helyetekben
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
jó kérdés...fogalmam sincs...ha élvezi, akkor miért ne...de igazából nem tudom, lehet, hogy nem is tudnám megcsinálni...és véres korbácsos..brrr...nekem max. a fenék csapkodás jön be(mondjuk az én seggem, tehát nem ugyanaz)
nem volt még eltérő étvágyú partnerem, de ez saját magát szabályozta...egy laza kapcsolat volt, ahol nem igazán működött a szex, és talán ezért már csírájában megbukott a kapcsolat...még 19 éves koromban, és igazából nagy érzelmek sem voltak benne...és nem is volt idő harmóniába hozni a szexet, mert külön váltunk
nem volt még eltérő étvágyú partnerem, de ez saját magát szabályozta...egy laza kapcsolat volt, ahol nem igazán működött a szex, és talán ezért már csírájában megbukott a kapcsolat...még 19 éves koromban, és igazából nagy érzelmek sem voltak benne...és nem is volt idő harmóniába hozni a szexet, mert külön váltunk
Igen, van....és elég nehéz feszültség nélkül kezelni....Max úgy, hogy igyexik megértő lenni az Mber....
Hopp, újabb kérdés! Volt-e/van-e olyan kapcsolatotok, ahol a szexuális étvágy nagyon eltért. Hogy lehet ezt feszültség nélkül kezelni?
![kerdes](images/smilies/kerdes.gif)
Ha a babérjaimat akarsz törni, akkor a következőket kell teljesíteni:
dec 29-márc 16 közötti napok számánál (77) többet kell punciba hatolás nélkül kibírnod úgy, hogy az illető punci tulajdonosa minden nap melletted feküdjön az ágyban....
dec 29-márc 16 közötti napok számánál (77) többet kell punciba hatolás nélkül kibírnod úgy, hogy az illető punci tulajdonosa minden nap melletted feküdjön az ágyban....
Nem hajtok a vad babérjaira,de nálam is felfelé pörög a számláló.Egy hete kiestünk a ritmusból.Ő vmi beszámolót készit, én későn érek haza és nem akarom zaklatni.Ez van.
Basszameg, miről maradtam le!!! Ez kurvajó lehetett. Pont nekem való lett volna.
Igen, aludtam...de előtte MU meccset néztem és alkoholizáltam:-P
És szaporodnak a számok vagy már te is nulláztál?
Aludtál???
![confused](images/smilies/confused.gif)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
és te?
![wink](images/smilies/wink.gif)
Jóóóóreggelt!
Hogy aludtatok?
Hogy aludtatok?
nem..
kérdés.
![zavart1](images/smilies/zavart1.gif)
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)