Nagy a Család
Hát pedig ugy képzeltem, hogy hozzák a vörös szönyeget, és végigvonulnak rajta, itt előttem, és elkezdik játszani ezt a nótát nekem, és még sok más embernek itt, hiszen ez egy nagyon régi, de egy nagyon szép szám.
És még ma is igaz.
Na jóvanna, már nem dühőngők, csak mondom kissé szöke vagyok, de mindjárt megyek aztán veszek valami lila festéket, rákenem a hajamra, hátha jobb leszek ))))
És még ma is igaz.
Na jóvanna, már nem dühőngők, csak mondom kissé szöke vagyok, de mindjárt megyek aztán veszek valami lila festéket, rákenem a hajamra, hátha jobb leszek ))))
Bocsánat, mégiscsak átment, az a baj, hogy nagyon szöke vagyok !!
mit dühöngsz, hiszen mindkettő beszúrás jó!
ha valaki a kékszínű linkre kattint, akkor odaviszi ahol a számot meghallgathatja. azt ne várd el, hogy idejöjjön az előadó zenakarostól és itt adja elő a zeneszámot.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ha valaki a kékszínű linkre kattint, akkor odaviszi ahol a számot meghallgathatja. azt ne várd el, hogy idejöjjön az előadó zenakarostól és itt adja elő a zeneszámot.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Megőrülöööööök nem megy áááááááát!
kedves tom1019 nagyon szépen köszönöm a segítségedet
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 23. csütörtök 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 23. csütörtök 09:37
csak proba
http://kepfeltoltes.hu/081115/carmen_boots_010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg