OK már értem Csak warez jellegű oldalakhoz szoktam,ahol filmeket töltünk fel és a topicba kell rakni mintaképet a filmből ott kell a fórumkód
persze, mindig a direktlinket kell beszúrni!
(Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a direkt link volt ,tehát ezzel kell?
az előbb valamit nem jól csináltál, a kicsi zöld fa ikonra kell kattintani, az a kép beszúrása, de már látom megtaláltad.
(Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/081218/559543314003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" width="580" style="cursor: pointer;" id="embedimg1124764114" alt="Klikkelj a normál/tömörített mérethez" />
[/IMG]
[/IMG]
ragyogóóóóóóóóóóóó, a képfeltöltés megy IE-vel is, és Firefox-al is, és most nem dobja be a szöveget!
MOST JÓ!!!!!!
MOST JÓ!!!!!!
próbálkozok...
na akkor én is gyakorlok egy kicsit, hátha olvassa on_lány a topicot...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 13. szombat 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 13. szombat 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 13. szombat 10:05
a harmadik pedig az, hogy még nem szoptad le öregsam-et
egyébként a topicban javítottam, kár lett volna, ha nem láthatjuk mi is
egyébként a topicban javítottam, kár lett volna, ha nem láthatjuk mi is
a harmadik pedig az, hogy még nem szoptad le öregsam-et
egyébként a topicban javítottam, kár lett volna, ha nem láthatjuk mi is (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 13. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
egyébként a topicban javítottam, kár lett volna, ha nem láthatjuk mi is (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 13. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 12. 13. szombat 07:55
Egyszer az volt a baj, hogy nem a direktlinket szúrtad be, másik pedig az, hogy olvasd el a képfeltöltés technikáját ahol lépésről-lépésre le van írva a feltöltés menete.
KÉPFELTÖLTÉS!
KÉPFELTÖLTÉS!
Egyszer az volt a baj, hogy nem a direktlinket szúrtad be, másik pedig az, hogy olvasd el a képfeltöltés technikáját ahol lépésről-lépésre le van írva a feltöltés menete.
KÉPFELTÖLTÉS! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 12. péntek 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
KÉPFELTÖLTÉS! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 12. péntek 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
2008. 12. 12. péntek 23:42
Basszus...pedig mind a kettőt megpróbáltam--->hátha az egyik sikerül...
De próba-szerencse alapon megpróbáltam beszúrni az "Igéző férfi tekintetek"hez is.
Valahogy nem jött be. ...Pedig gyönyörű kép!
De próba-szerencse alapon megpróbáltam beszúrni az "Igéző férfi tekintetek"hez is.
Basszus...pedig mind a kettőt megpróbáltam--->hátha az egyik sikerül...
http://kepfeltoltes.hu/081212/121_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kijavítottam, nem kell bele a wiev, és nem kattintottál a képbeszúrásra!
öregSam
öregSam
sziasztok.
segítséget kérnék, próbáltam feltölteni a kismalac videókhoz egy érdekes videót, de nem jelent meg, azt írta feltöltötte. Valamit rosszul csináltam? Kérlek írjátok meg hogyan tudok videót feltölteni a kismalacba.
köszönöm szépen előre is.
segítséget kérnék, próbáltam feltölteni a kismalac videókhoz egy érdekes videót, de nem jelent meg, azt írta feltöltötte. Valamit rosszul csináltam? Kérlek írjátok meg hogyan tudok videót feltölteni a kismalacba.
köszönöm szépen előre is.
Használj légyszives képfeltöltöt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 02. kedd 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (305448)
2008. 12. 02. kedd 14:52