Látom, megvan a fogmosás is. Na azért! Így már rendben van minden!
hát aki alvás közben úgy elégíti ki a kedvesét ,hogy az nem kell fel rá...az szerintem ébrenlétnél is ugyan ilyen élményt nyújt ... észre sem veszi a partnere ,hogy vóóóóót valami! Az ,hogy az első pár simi esetleg kezdetleges bunyúlás sikerrel jár ,nem azt jelenti,hogy alva dugtak !!!
Irónia tökélyre fejlesztve most már felébredtem igaz csak félig-alva olvastalak
Én csináltam olyat, hogy az asszony aludt, felébredtem és addig simogattam, hogy elment. Nem ébredt fel, de szép éjszakája volt
Fiatalabb korunkban,nálunk is megesett italozás után.Akkor izgató volt.Fel sem ébredt pedig popsiba is ment.
Erröl érdekes sztorim van.Kb 15 éve discoban összeismerkedtem egy csajjal felcsalt magához aludjak ott belementem.Sajna fáradt voltam és elaludtam jo pár oramulva arra ébredtem hogy hogy szopják a farkam és a kezem ki van kötve hát élveztem nagyon.Nem kimélte a farkam jol telelöttem a száját.
Nálunk kifejezetten gyakori. Persze nem alszunk ténylegesen. Akkor fordul elő, amikor este túl fáradtak vagyunk a szexhez. Sok esetben éjjel kb egyszerre ébredünk fel arra, hogy mocorog bennünk a vágy. Én ilyenkor általában szexuális tartalmút álmodom, úgyhogy az előjátékon túl vagyok. Vagy én nyúlok hozzá félálomban, vagy ő hozzám, és ha van hajlandóság, akkor már fordulok is féloldalra háttal neki. Ő pedig beteszi. 5 perc és végünk van. Sokszor abban a pózban el is alszunk úgy, hogy még bennem van. Olyankor szinte zuhanok az álomba.
Sajnos utána hajnalban sokszor érzem a hideg ragacsot közöttünk, ami kellemetlen. Másnap mindig új ágyneműt kell húzni.
Sajnos utána hajnalban sokszor érzem a hideg ragacsot közöttünk, ami kellemetlen. Másnap mindig új ágyneműt kell húzni.
aludni közben?
- oké.. hogy alszom mikor elkezdi.. na de ..hogy átaludni...
.... de megjátszhatnám.. hogy alszok s önző dögként (passzívan) élvezek..
- oké.. hogy alszom mikor elkezdi.. na de ..hogy átaludni...
.... de megjátszhatnám.. hogy alszok s önző dögként (passzívan) élvezek..
Sziasztok !
Látom, nagyon sok kételkedő hozzászólás van itt :( Pedig tényleg van ilyen Nálunk is előfordul, én sem mindig ébredek fel az első érintésekre ... élvezetesebb is tud lenni egy ilyen álomból felébredős szeretkezés, mint mondjuk egy esti, vagy egy reggeli szeretkezés ... nálunk is előfordult már anális élvezetek sora így álomból ébredve ... én magam is meglepődtem hogy mindenféle előjáték, nedvesítés nélkül tudott barangolni Párom méretes szerszámával a popómban, de nagyon jó éjszaka szeretkezés volt :P
A kételkedőknek meg tessék kipróbálni ...
Látom, nagyon sok kételkedő hozzászólás van itt :( Pedig tényleg van ilyen Nálunk is előfordul, én sem mindig ébredek fel az első érintésekre ... élvezetesebb is tud lenni egy ilyen álomból felébredős szeretkezés, mint mondjuk egy esti, vagy egy reggeli szeretkezés ... nálunk is előfordult már anális élvezetek sora így álomból ébredve ... én magam is meglepődtem hogy mindenféle előjáték, nedvesítés nélkül tudott barangolni Párom méretes szerszámával a popómban, de nagyon jó éjszaka szeretkezés volt :P
A kételkedőknek meg tessék kipróbálni ...
előfordulnak az ilyen dolgok )
(Ez egy válasz Crazy üzenetére (2009. 11. 19. csütörtök 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 19. csütörtök 18:30
velem olyan volt, h én is és bnöm is aludtunk, és én álmomban rámásztam, konkrétan arra ébredtem h rajta vagyok félig, és a punciját simogatom, ö pedig ott vonaglott, de ö még aludt. Aztán amikor észbe kaptam h mit is csinálok leálltam, mert ugyis elég rövid idö maradt az alvásra és nemakartam h zombi legyen másnap
Nekem többször sikerült de felégredt tutkó volt.
velem olyan volt, h én is és bnöm is aludtunk, és én álmomban rámásztam, konkrétan arra ébredtem h rajta vagyok félig, és a punciját simogatom, ö pedig ott vonaglott, de ö még aludt. Aztán amikor észbe kaptam h mit is csinálok leálltam, mert ugyis elég rövid idö maradt az alvásra és nemakartam h zombi legyen másnap
szopacs
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 27. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2009. 10. 27. kedd 15:28
nah Tom!
szerintem nem kellett moderálni semmit az én írásomból, innentől nem értem engem miért említesz egy lapon mással! igen az értelmi szintről veled is el lehetne beszélgetni, ha felfognád moderálgatni a legkönnyebb és játszani a főnököt. tapasztalat , de ettől még ne hidd magad mindenkinél okosabbnak. neked kellene a legjobban tudni, mi megy az oldalon, aztán én azt hiszek el amit akarok, amíg nem káromkodok, addig haggyáááá!
véleményem a témával kapcsolatban már leírtam egy párszor visszább, csak hogy szóljak hozzá.
(nah, dako! hsz-ed miatt 1 hét tiltás! és valóban nem érdemes vitatkozni sem a moderátorok, sem egyesek értelmi szintjéről a gg fórumban!)
szerintem nem kellett moderálni semmit az én írásomból, innentől nem értem engem miért említesz egy lapon mással! igen az értelmi szintről veled is el lehetne beszélgetni, ha felfognád moderálgatni a legkönnyebb és játszani a főnököt. tapasztalat , de ettől még ne hidd magad mindenkinél okosabbnak. neked kellene a legjobban tudni, mi megy az oldalon, aztán én azt hiszek el amit akarok, amíg nem káromkodok, addig haggyáááá!
véleményem a témával kapcsolatban már leírtam egy párszor visszább, csak hogy szóljak hozzá.
(nah, dako! hsz-ed miatt 1 hét tiltás! és valóban nem érdemes vitatkozni sem a moderátorok, sem egyesek értelmi szintjéről a gg fórumban!)
nah Tom!
Imádom, mikor valaki az ostobaságát gorombasággal akarja palástolni!
Kedves Kispeti és dako84! Figyelem! A fenti mondat valójában az ellenkezőjét jelenti.
Kedves Kispeti és dako84! Figyelem! A fenti mondat valójában az ellenkezőjét jelenti.
de amint látom te még alattam helyezkedel el a listán...
ha visszaolvasnál sokat én legalább valós dolgot írtam le, aki meg hitetlenkedve jár ide, az inkább hallgasson!
teszem hozzá, vannak itt kamus pisisek, aki olyan baromságokat képesek leírni, ami a mesében sincs, nah ezek után miért nem feltételezhetném, hogy ez annyira komolyan gondolja amit ír, hogy nem is vicc! ha ismernél tudnád abszurd humorból nálam is van bőven, szóval itt nem a poén nem értése a gond, hanem nem lehet tudni éppen ki mit és miért ír! (Ez egy válasz MRoland81 üzenetére (2009. 10. 21. szerda 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ha visszaolvasnál sokat én legalább valós dolgot írtam le, aki meg hitetlenkedve jár ide, az inkább hallgasson!
teszem hozzá, vannak itt kamus pisisek, aki olyan baromságokat képesek leírni, ami a mesében sincs, nah ezek után miért nem feltételezhetném, hogy ez annyira komolyan gondolja amit ír, hogy nem is vicc! ha ismernél tudnád abszurd humorból nálam is van bőven, szóval itt nem a poén nem értése a gond, hanem nem lehet tudni éppen ki mit és miért ír! (Ez egy válasz MRoland81 üzenetére (2009. 10. 21. szerda 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 21. szerda 01:22
Tündi, király volt az hozzászólásod!
Nagyon jót nevettem, igazi abszurd humor, mint Münchausen báró, aki saját magát a nyakánál fogva rántja ki
Gratulálok!
dako84, Kispeti, ti pedig nagyon közelítetek az amőbák értelmi szintjéhez
Nagyon jót nevettem, igazi abszurd humor, mint Münchausen báró, aki saját magát a nyakánál fogva rántja ki
Gratulálok!
Köszi, de mint látod, van aki nemhogy a sorok között, de még a sorokat sem tudja olvasni.
(Ez egy válasz MRoland81 üzenetére (2009. 10. 21. szerda 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 21. szerda 01:22
Gratulálok!
Gratulálok!
Gratulálok!
Gratulálok!
de én azt láttam, és éreztem is, csak anyni kamu történetet olvasni itt, hogy miért ne feltételezzem, hogy egy 16 éves akárki irogat tök baromságokat
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 10. 19. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 19. hétfő 15:38
Olvasd el újra a hsz-t és talán megérzed benne azt az iróniát, ami eléggé kitűnik első olvasatra is....
Olvasd el újra a hsz-t és talán megérzed benne azt az iróniát, ami eléggé kitűnik első olvasatra is....
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 19. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2009. 10. 19. hétfő 13:41
de figyelj mááá!!! ha aludtál, akkor honnan tudod mindezeket? 25 perc, meg pontosan miket csináltál?
én is megdugom az asszonyt álmomban, ami valóságban is megvan, de csak azt látom amit álmodok.
én is megdugom az asszonyt álmomban, ami valóságban is megvan, de csak azt látom amit álmodok.