Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2009. 10. 19. hétfő 13:41  #92
Törölt felhasználó (69371)
de figyelj mááá!!! ha aludtál, akkor honnan tudod mindezeket? 25 perc, meg pontosan miket csináltál?
én is megdugom az asszonyt álmomban, ami valóságban is megvan, de csak azt látom amit álmodok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 19. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (335752)
2009. 10. 19. hétfő 09:47
Nem értem ezt a sok kételkedőt! Saját példám alapján kijelenthetem, hogy működik a szex alvás közben.
Tegnap éjjel egyedül voltam és nagyon mélyen aludtam. Alvás közben felkeltem, kivettem a 25 centis vibrimet a fiókból és óvatosan feldugtam magamnak. Természetesen erre nem ébredtem fel. Felbátorodtam, ezért elővettem a másik, csak 20 centi hosszú, de igen vastag játékszeremet, amit a fenekembe dugtam. Közben kicsit mocorogtam, de szerencsére erre sem ébredtem fel. Mindkettőt maximumra állítva ötször élveztem el 25 perc alatt!
Miután elmúlt a multiorgazmusom, gondosan lemostam, leápoltam a játékszereimet és visszatettem őket a fiókba. Kicsit féltem, hogy a fiók zörgésére felébredek, de nem így történt. Sajnos, reggel csörgött az óra, fel kellett kelni. Meglepve vettem észre, hogy alattam szinte tocsog a lepedő a rengeteg kifolyt szerelemnedvtől. Ettől vált gyanússá, hogy éjjel többször megszexeltem magam, miközben aludtam.
Kiderült, hogy valóban lehet olyan mélyen aludni, hogy nem ébredek fel az intim behatolásokra. Most már azt is értem, miért volt olyan kielégült az a 8 építőmunkás, akik a lakásomban dolgoztak, miközben én elszundítottam a kanapén.
vigyor0
2009. 10. 19. hétfő 11:36  #91
agrok agrok
A feleségem elég mélyen alszik, elég gyakran előfordul, hogy éjjel felébredek és megkívánom, ilyenkor félrehajtom a bugyiját, benedvesítem a puncusát és lassan hátulról belehatolok. A behatolás közben szokott felébredni és nagyon szoktuk élvezni. Olyan még nem volt, hogy átaludta volna.

Néha ő is felébreszt így, nagyon jó arra felriadni hogy simogatja vagy szopogatja a farkamat.
2009. 10. 19. hétfő 09:51  #90
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Valóban nem vagyunk egyformák. A topic címe szex alvás közben, nem az hogy intim érintések alvás közben. smile
Valóban nem vagyunk egyformák de én tartom magam ahhoz, amit írtam. Én így működök! smile
2009. 10. 19. hétfő 09:47  #89
Törölt felhasználó (335752)
Nem értem ezt a sok kételkedőt! Saját példám alapján kijelenthetem, hogy működik a szex alvás közben.
Tegnap éjjel egyedül voltam és nagyon mélyen aludtam. Alvás közben felkeltem, kivettem a 25 centis vibrimet a fiókból és óvatosan feldugtam magamnak. Természetesen erre nem ébredtem fel. Felbátorodtam, ezért elővettem a másik, csak 20 centi hosszú, de igen vastag játékszeremet, amit a fenekembe dugtam. Közben kicsit mocorogtam, de szerencsére erre sem ébredtem fel. Mindkettőt maximumra állítva ötször élveztem el 25 perc alatt!
Miután elmúlt a multiorgazmusom, gondosan lemostam, leápoltam a játékszereimet és visszatettem őket a fiókba. Kicsit féltem, hogy a fiók zörgésére felébredek, de nem így történt. Sajnos, reggel csörgött az óra, fel kellett kelni. Meglepve vettem észre, hogy alattam szinte tocsog a lepedő a rengeteg kifolyt szerelemnedvtől. Ettől vált gyanússá, hogy éjjel többször megszexeltem magam, miközben aludtam.
Kiderült, hogy valóban lehet olyan mélyen aludni, hogy nem ébredek fel az intim behatolásokra. Most már azt is értem, miért volt olyan kielégült az a 8 építőmunkás, akik a lakásomban dolgoztak, miközben én elszundítottam a kanapén.
vigyor0
2009. 10. 19. hétfő 07:56  #88
Zsuzsi_ Zsuzsi_
.... Olvasom itt ki mit írt, tapasztalt.

Én szégyenkeznék ha a a páromhoz közeledve az nem ébredne fel, vagy úgy tudna velem szexelni hogy nem ébrednék fel.
Az elöbbiért azért mert akkor szánalmasan vacak lehet a szex velem, ha nem ébred fel rá, az utóbbiért meg azért mert garantált, hogy az a nő, akit álmában meg lehet csinálni ébren volt az aktus alatt. Na az ilyen nők tudnak jó megjátszott orgazmust produkálni smile
2009. 10. 12. hétfő 19:12  #87
Zsurmi Zsurmi
Hát velem még ilyen nem fordult elő,hogy nem ébred fel egy nő arra,hogy nyalogatják a punciát és lassan beléhatolnak?
2009. 10. 04. vasárnap 22:01  #86
Törölt felhasználó (337951)
Nos tény az tény ez is lehet 1-kellemes élmény ,mivel a párom hol pízsíben hol pucéran alszik igen mídkét esetben volt ,hogy kedveskedtem neki de sajna a pízsís esetben, bizony több a bukta lehetősége de fordítva is megtörtént és nem is eszméltem fel csak reggel megjegyezte ,hogy fickós voltál s segÍtet a problémán,de és mert ez igy is 1-élmény hát rajta csak rajta. eplus2
2009. 10. 04. vasárnap 19:39  #85
Törölt felhasználó (33028)
velem már többször szexelt úgy a párom, h aludtam.
volt olyan is, h felébredtem, volt olyan is, h nem és volt olyan is, h úgy tettem, mintha aludtam volna, mert ez izgatja... és engem is
2009. 10. 04. vasárnap 18:57  #84
Cattie Cattie VIP
Nálunk épp a múlt héten fordult elő ilyen. Régebben is fel fel ébredtünk és kis cirógatás után keféltünk és aludtunk tovább. De most nem így volt. Felébredtem, valami olyasmit álmodhattam mert kőkeményen állt. Ezért ahogy lenni szokott cirógatás,csikló simizgetés de semmi. Ő oldalt feküdt ezért a másik oldalára másztam és folytattam a támadást. Most már kicsit benedvesítve az ujjamat próbáltam izgatni de párom tovább aludt. Mit volt tenni beakasztottam gondoltam egy két tolás után biztos felébred. Nem ébredt . Addig keféltem míg elélveztem, bele a puncijába.Érdekes ,olyan mintha egy élettelen húsdarabot kefélne az ember,a reakciók hiánya miatt. Kicsit cikinek de ugyanakkor izgalmasnak találtam. Reggel nem szóltam kiváncsi voltam párom észre vett e valamit, de mint később kiderült , természetesen észre vette, hogy amikor felkelt valami folyik a punciából és ő is azért nem szólt a dologrol mert szégyelte ,hogy nem ébredt fel. Pár nap múlva megint a szokásos ébredés. Egyből az ismétlésen járt az eszem, de gondoltam most kipróbálom análisan. Nem ment. Felébredt és keféltünk.
2009. 08. 16. vasárnap 22:16  #83
melpi81 melpi81
ja, van éjszakai magömlés topik is
Ez tök normális, bár 30 éves korban nem tudom mennyire az, mert én abban a korban vagyok, nagyritkán mégis előfordul, ha nem vagyok lecsapolva mondjuk 1-2 hétig.
2009. 08. 16. vasárnap 22:14  #82
Törölt felhasználó (451890)
smile nemigazán vagyok már tinédzser és azt elfelejtettem irni hogy magamhoz se nyultam ugy sült el smile
2009. 08. 16. vasárnap 22:00  #81
Ron79 Ron79 VIP
Köszönjük kedves Jámes, hogy megosztottad ezt velünk! smile
Nyugodj szépen meg, ez teljesen normális a tinédzser kor elérésével, azok a fránya hormonok művelnek ilyeneket veled... kacsint
Ja, és még mielőtt valaki baromságokkal tömi tele a fejedet a maszturbáció egészséges és normális dolog! (Napi 10 már nem az!!! ) vigyor3
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 16. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 16. vasárnap 21:27
Nem éppen ide tartozik...de megosztanám mert velem nem fordult még elő sohasem......pár napja igencsak erotikus álmom volt reggeli órákban....valami elképesztő orál szexben volt részem és mikor az álmomban éppen elélveztem hirtelen felébredtem és tényleg valóban elsültem....tiszta sperma volt minden....hallottam régebben már ilyenről de csak nőknél ...pszeudoorgazmusnak hívták talán....bocsi hogy ide irtem
2009. 08. 16. vasárnap 21:27  #80
Nem éppen ide tartozik...de megosztanám mert velem nem fordult még elő sohasem......pár napja igencsak erotikus álmom volt reggeli órákban....valami elképesztő orál szexben volt részem és mikor az álmomban éppen elélveztem hirtelen felébredtem és tényleg valóban elsültem....tiszta sperma volt minden....hallottam régebben már ilyenről de csak nőknél ...pszeudoorgazmusnak hívták talán....bocsi hogy ide irtem
2009. 08. 16. vasárnap 20:39  #79
Törölt felhasználó (443025)
Nekem még régebben egyszer sikerült úgy betenni a farkam a feleségem puncijába, hogy aludt. Kb. fél úton jártam amikor felébredt. Nemtudom miért, de izgi volt!
2009. 08. 11. kedd 23:05  #78
audigy audigy
Nálunk az a helyzet az esetek 50 %- ban felébred ha odalent simogatom,ha van hozzá kedve akkor 10 perc után jobb hozzáférést biztosit smile
Ha nincs akkor sikerül úgy helyezkedik el,hogy szinte sehogy sem férek oda….

de 1-2 szer volt olyan,hogy az orális kényeztetésre,sem-így sem úgy nem reagált…de olyan is volt igaz egyszer,hogy annyira fáradt volt hogy a vibrátor 2-4 cm es behatolásra sem reagált ..semmit(!!!!!)…másnap elmeséltem,hogy hoppon maradtam,és nem akarta elhinni,mire nem ébredet fel….
2009. 08. 11. kedd 01:52  #77
hazifarkas hazifarkas
helló, én rendszeresen alvás közben indítom be a feleségem.
az elején egy kis síkosítóval bekenem a kezem és a puncijához teszem (általában ruha nélkül alszik). sokáig várok, majd, ha mélyebben alszik, nagyon kis mozdulatokkal elkezdem masszírozni a csiklóját. ha szerencsém van, akkor alig észrevehetően elkezd körözni a csípőjével, és innen tudom, hogy már beindult. általában ilyenkor még alszik. aztán ha erősebben csinálom, lassan felébred és az esetek többségében rámül. de előfordult már, hogy a popsijába kérte félálomban smile aztán gyors kielégülés után alszik tovább mint a kő. sietnem kell, másként hoppon maradok smile
2009. 08. 10. hétfő 17:35  #76
agrok agrok
Ha ejjel felebredek gyakran elkezdem almaban kenyeztetni a csajom. Eloszor felrehuzom a bugyit a puncijarol, benedvesitem egy ujjamat es elkezdem nedvesiteni a pinajat. Ha eleg sikamlos a bejarat, a farkamat is csuszossa teszem es belehatolok. Eleg melyen alszik de a 2.-3. modzulatra fel szokott ebredeni. Eddig mindig orommel fogadta a kozeledest. smile
2009. 08. 07. péntek 19:21  #75
Ron79 Ron79 VIP
Ez most nagyon ott volt! vigyor2 vigyor3 vigyor4 wink smile

A párom nagyon "kómában" tud aludni, és még a nyalogatásra sem ébred fel, csak nyögdécsel, de amint valami/valaki a puncijában van azonnal felébred. Szóval a többi csak mese, habbal szerintem, vagy a párotok nem akarja elrontani a mesterkedéseteket egy "Egyébként ébren vagyok, ám!" - mondattal. crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2009. 02. 05. csütörtök 17:42
Csak a partner hőmérséklete különbözteti meg ezt e "sexet" a nekrofiliától. nyes
2009. 08. 07. péntek 18:00  #74
GabiCs GabiCs
Szia akar valaki beszelni?
2009. 08. 06. csütörtök 18:53  #73
Törölt felhasználó (247451)
Szeretem ezt a topicot! Egyszerűen azért, mert pont arról szól, amiről rég álmodok, hogy párom egyszer éjjel kényeztet, miközben én alszom. Egyszer régen még el is mondtam neki, de furcsálta, és azóta sem lett belőle semmi. szomoru1 Szóval továbbra is nagy érdeklődéssel olvasom a hozzászólásaitokat.
/ 7