Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2009. 08. 05. szerda 22:06  #72
GUMMIMACI GUMMIMACI
Meglepő, de olyan is van, hogy felébred, kommunikál, de reggelre nem emlékszik semmire crazya
Max azt hiszi, hogy álmodta...
2009. 08. 05. szerda 22:02  #71
Törölt felhasználó (427062)
Hát nálunk mindig felébred a másik. Volt már hogy eljátszottam hogy nem ébredek fel, de ezt utána bevallottam. Nálunk ez inkább ébresztőóra helyett működik.
2009. 08. 05. szerda 17:36  #70
Betta -85 Betta -85
Szerintem van ilyen.
Velem is történt. Még amíg volt barátom többször is volt hogy megujjazott éjjszzaka, amire nem mindig ébredtem fel. Aztán volt olyan is hogy betette, de arra azért már én is felébredtem.
2009. 06. 28. vasárnap 01:47  #69
lyuk78 lyuk78
szex alvás közben = azt álmodtam ,hogy !
2009. 06. 27. szombat 20:04  #68
vykyng vykyng
A történetnek nem az a lényege, hogy nekifutásból bevágtam az alvó asszonynak,
de talán erre rájössz még Te is.
Hanem hosszas cirógatás után a puncijába és uram bocsá a farába is becsusszantottam a "Brét"
Mindezt az éjj leple és a takaró alatt, ódalvájszt tapogatva, keresve a helyes utat.
Végtelen egyszerűséged példamutató worship olvass a sorok között.
...és ha ez minket minősít, hát legyen...
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 06. 26. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 26. péntek 21:40
olyan mélyen alszik, hogy seggbebasztad és nem ébredt fel, ráadásul te sem vágtad le, hogy a seggében vagy !!!????
ezt nem hiszem el....
2009. 06. 27. szombat 13:50  #67
vxyferi vxyferi
Nekem az előző kapcsolatomban volt az első fél évben olyan, hogy éjszaka álmunkban felkeltem, izgattam nyalogattam a csajt meg magamat. De mindig felébredtünk. Egyszer már benne voltam a puncijába, akkor, de arra már felébredtünk. És mindig lassú, nyugodt sex volt nem vad
2009. 06. 27. szombat 12:41  #66
Törölt felhasználó (37937)
Ez az egész fórum téma egy baromság. 2 lehetőség van ! Vagy hazugságokat tolnak ide be ( aminek semmi értelme ), vagy pedig ha egy nőt megdugnak álmában ( főleg popsiba ) úgy, hogy az fel sem ébred, akkor az NAGYON KOMOLYAN MINŐSÍTI mindkét félt, de elsősorban a NŐT !
(Ez egy válasz vykyng üzenetére (2009. 06. 26. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 26. péntek 18:12
Velem történt: part2.
A Páromat gondoltam álmában meglepem. Szorgalmasan nyalogattam, majd mikor úgy éreztem kellőképpen bemelegítettem. Nekiláttam a "Bré"-vel megtámadni. a nagy vaksötétben kifejezetten jól éreztem magam.
Párom nem ébredt föl, vagy csak úgy tett.
Másnap semmi reakció, gondoltam sült az eksön smile
Majd a harmadik napon, nem bírtam tovább, elárultam neki a éjszakai lamúrt.
Jól lecseszett, nem mert nekem szólni de 3 napja fáj a segge és nem tudja mitől.Nagyot röhögtünk nyes
Hát képzeljétek, a nagy magyar sötét éjszakában addíg idétlenkedtem, hogy a farába passzintottam a szerszámom.
2009. 06. 26. péntek 21:40  #65
melpi81 melpi81
olyan mélyen alszik, hogy seggbebasztad és nem ébredt fel, ráadásul te sem vágtad le, hogy a seggében vagy !!!????
ezt nem hiszem el....
(Ez egy válasz vykyng üzenetére (2009. 06. 26. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 26. péntek 18:12
A Páromat gondoltam álmában meglepem. Szorgalmasan nyalogattam, majd mikor úgy éreztem kellőképpen bemelegítettem. Nekiláttam a "Bré"-vel megtámadni. a nagy vaksötétben kifejezetten jól éreztem magam.
Jól lecseszett, nem mert nekem szólni de 3 napja fáj a segge és nem tudja mitől.Nagyot röhögtünk nyes
Hát képzeljétek, a nagy magyar sötét éjszakában addíg idétlenkedtem, hogy a farába passzintottam a szerszámom.
2009. 06. 26. péntek 18:12  #64
vykyng vykyng
2009. 06. 26. péntek 17:59  #63
vykyng vykyng
Velem történt: part1.
Az exem többször próbálta álmomban életrekelteni férfiasságomat.
Nos ez olyan jól sikerült, hogy bele is ült és addig sportolt rajtam míg el nem élveztem.
Én még csak föl sem ébredtem nyes
Ezt még párszor eljátszotta,majd másnap mindig vihogva kérdezte, hogy sexeset álmodtam-e smile
2009. 02. 05. csütörtök 21:11  #62
Nyúlmedve Nyúlmedve
Ez ütős! hehe eplus2
És ha jobban belegondol az értelmes ember, még tán igaz is. vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2009. 02. 05. csütörtök 17:42
Csak a partner hőmérséklete különbözteti meg ezt e "sexet" a nekrofiliától. nyes
2009. 02. 05. csütörtök 20:48  #61
zorn zorn
A másik mikor a bari nőmet popsiba mert aludt de másnap lebaszott,hogy kihasználtam,hogy aludt tehát fent volt.
2009. 02. 05. csütörtök 20:46  #60
zorn zorn
Velem 2xer eset meg egyszer a nejem aludt nyaltam is szorgalmasan majd intettem a barátomnak,hogy jöhet abban a percben felébredt le is lettem baszva.
2009. 02. 05. csütörtök 17:42  #59
Törölt felhasználó (289130)
Csak a partner hőmérséklete különbözteti meg ezt e "sexet" a nekrofiliától. nyes
2009. 02. 04. szerda 16:17  #58
TopSecret TopSecret
Alvás közben??? nyes az már nem is szex.... de beteg... nyes DD álmomdban már szexeltem de... Istenke, alacsony a kerítésed
2009. 02. 03. kedd 12:34  #57
naruto88 naruto88
h lehet alvás közben?
mármint h nem ébred fel közben az ember?
2009. 01. 31. szombat 23:34  #56
juliusdementor juliusdementor
Sziaszok!

Ha megengedikek, én is hozzáfűznék a topichoz.
Velem is történt már hasonló eset, csak jelen esetben és voltam az aktív fél. smile
Szóval a történet:
Mint mindig, egy szerelmeskedéssel szerettük volna bucsuztatni az óévet. Csakhogy barátnőm éppen "beteg" volt és ezért azt az igéretet kaptam, hogy a szilveszteri buli után a kellemes popsikáját célozhatom meg. Ami persze Neki sincs ellenére. smile
A buli megvolt, de elég "későn" kerültünk ágyba. És mire szerelmeskedésre került volna sor, szegénykém elaludt. De megjegyezte, hogy én attól még érezzem jól magam. Előkerült a síkosító, mivel gyönyörű popsija hívogatta a dákómat. Alvó barátnőm nemhogy elfordult volna, inkább tartotta a popsiját mignem behatoltam fenekébe. Az egyik legjobb popsiszex-ben bolt részem.
2008. 12. 21. vasárnap 21:31  #55
zorn zorn
Ha jól belegondolok álmomban én is sokat dugtam de mikor felébredtem annyi volt a tanulság,hogy csak a farkam áll.
2008. 12. 21. vasárnap 21:23  #54
zorn zorn
Volt pár nőm nem mondom mennyi igy nincs mibe belekötni valóban volt,hogy aludtunk felébredtem és neki álltam témázni volt,hogy a párom állt neki nos mire akcióra ikerült sor mindig mind a ketten fent voltunk aztán persze aludtunk tovább.Szivessen megnézném magam ahogy alvás közben térdelek és dugom a csajt aki szépen pucsit szintén aludva,már bocsi de röhej.
2008. 12. 21. vasárnap 21:11  #53
zorn zorn
A popsi nedvessebb mint a punci?Már ne haragudj hidd ell elmúltam 10 éves elég rég de egy popó,hogy nedvesedik be nekem relytély neked valami különleges nőd van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 20. szombat 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9336)
2008. 12. 20. szombat 04:24
sziasztok.engem nagyon izgat a dolog.Lehet hogy az emlékek miatt,de ha csak rá is gondolok már keményedik is a farkam.Az exemet sokszor dugtam meg álmában bulik után,de mindig szántam időt a hosszú simogatás ,izgatás kombinációra is,soha nem kapkodtam.A popsija soxor nedvesebb lett mint a puncija. smile A látvány nagyon izgató volt.Reggelente mondtam is neki ,kérte hogy meséljem el,de ettől rendszerint úgy felizgult,hogy alig lehetett vele bírni smile
Nekem bejött.....
/ 7