Előfordul(hat) másokkal is. Egy dolog rossz, ha nem emlékszel rá, reggel azonban gyűröttek vagytok, de nagyon...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2008. 11. 27. csütörtök 23:43
dako nem csak álmában baszik, és nem hiszem, hogy mással nem fordul elő, vagy legalább hasonló dolog...
sziasztok.engem nagyon izgat a dolog.Lehet hogy az emlékek miatt,de ha csak rá is gondolok már keményedik is a farkam.Az exemet sokszor dugtam meg álmában bulik után,de mindig szántam időt a hosszú simogatás ,izgatás kombinációra is,soha nem kapkodtam.A popsija soxor nedvesebb lett mint a puncija.
A látvány nagyon izgató volt.Reggelente mondtam is neki ,kérte hogy meséljem el,de ettől rendszerint úgy felizgult,hogy alig lehetett vele bírni
Nekem bejött.....
![smile](images/smilies/smile.gif)
Nekem bejött.....
Sztem mindenki átéli egyszer ezt. Nekem is volt már, nincs semmi különös. Meg aztán egszer élünk, jó kipróbálni csórónegy playmaittel
Hát ez tök jó!
De most akkor Te pasi vagy? (Ez egy válasz anonimi80 üzenetére (2008. 12. 09. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
De most akkor Te pasi vagy? (Ez egy válasz anonimi80 üzenetére (2008. 12. 09. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 09. kedd 18:25
nah jöttem elmesélni mivolt....
eleite bátortalan voltam, de összeszedtem magam..lesz ami lesz....hát lett..eszméletlen nagyot keféltünk...aztán reggel rácsodálkozott h mért is fekszek rajta és h mért vagyunk meztelenek..nem emlékezett semmire...pedig egy kortyot sem ittunk
eleite bátortalan voltam, de összeszedtem magam..lesz ami lesz....hát lett..eszméletlen nagyot keféltünk...aztán reggel rácsodálkozott h mért is fekszek rajta és h mért vagyunk meztelenek..nem emlékezett semmire...pedig egy kortyot sem ittunk
nah jöttem elmesélni mivolt....
Szerintem ez egy hülyeség!Az lehet hogy valaki olyan fáradt hogy majdnem alszik de az más.
Szilva nem is tudtam, hogy ennyire naiv vagy !
A kedves férjedurad, tuti tejszinhabot nyomott a , szóval oda, és azt szopogattad te álmodban. Mert mindig is mohó voltál, meg vagy. Meg olyan édes szájú, meg naivan bolond
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 07. vasárnap 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
A kedves férjedurad, tuti tejszinhabot nyomott a , szóval oda, és azt szopogattad te álmodban. Mert mindig is mohó voltál, meg vagy. Meg olyan édes szájú, meg naivan bolond
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2008. 12. 07. vasárnap 22:14
van létjogosultsága a topicnak...reggel a tükörbe nézve rácsodálkoztam a fehér maszatos arcomra...mondom uramnak: de szar ez a fogkrém...erre ő: neeeeem, leszoptál éjszaka
nah...szóval van szex alvás közben
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
ejhaj, fagyival álmodtál és ez lett a vége?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 07. vasárnap 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 07. vasárnap 22:14
van létjogosultsága a topicnak...reggel a tükörbe nézve rácsodálkoztam a fehér maszatos arcomra...mondom uramnak: de szar ez a fogkrém...erre ő: neeeeem, leszoptál éjszaka
Hát ha pasi akkor meg is érdemelné...
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
nem tud mesélni, mert kiverték az összes fogát
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
Na mesélj akkor mit tapasztaltál?
(Ez egy válasz anonimi80 üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 21:07
igazából nekem az a problémám hogy szombaton nálam alszik a barátom (semmi nincs köztünk sima barátság), és be kell vallanom őszintén hogy nagyon vonzódok hozzá, többször láttam alsónadrágban és meg kell mondanom igen méretes. átalakítás miatt valószínű h egymás mellett fogunk aludni, és én már szentül elhatároztam h ha elalszik (márpedig mélyen fog aludni) benyulok mellé a takaró alá...viszont ha felébredne az iszonyatosan gáz lenne.
ehhh...de nagyon érik a pinkim
...van vicc topic
(Ez egy válasz alfreddi üzenetére (2008. 11. 29. szombat 03:04), amit ide kattintva olvashatsz)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
2008. 11. 29. szombat 03:04
a remény hal meg utoljára, szerintem ha van elég vazelin, te is sorra kerülhetsz még...
"A mexikói határőr kábítószercsempészt fog.
Ajánlatot tesz neki:
- Nézze, én nem titkolom, vonzódom az azonos neműekhez. Két választása van. Élete hátralevő részét börtönben tölti, vagy inkább ad nekem egy édes pásztorórát, és mindenre fátylat borítunk. A férfi hosszas gondolkozás után beleegyezik. A határőr megkérdi:
- Vazelinnel szeretné, vagy anélkül?
- Ha már választhatok, akkor inkább vazelinnel.
- Semmi akadálya - mondja a határőr, és füttyent egy nagyot:
- Héé, Vazelin, gyere te is!! "
Egész biztos sorra kerülhet, szerintem is...
Ajánlatot tesz neki:
- Nézze, én nem titkolom, vonzódom az azonos neműekhez. Két választása van. Élete hátralevő részét börtönben tölti, vagy inkább ad nekem egy édes pásztorórát, és mindenre fátylat borítunk. A férfi hosszas gondolkozás után beleegyezik. A határőr megkérdi:
a remény hal meg utoljára, szerintem ha van elég vazelin, te is sorra kerülhetsz még...
Ajánlatot tesz neki:
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 28. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajánlatot tesz neki:
2008. 11. 28. péntek 21:08
Én is szoktam alvás közben szexelni. Álmomban.
S bár legtöbbször sajna nőkkel (ejnye az a csúnya látencia...), de engem garantáltan nem kell leszopni.
(Nyúlmedve: a remény hal meg utoljára, szerintem ha van elég vazelin, te is sorra kerülhetsz még...
)
(Nyúlmedve: a remény hal meg utoljára, szerintem ha van elég vazelin, te is sorra kerülhetsz még...
Én álmomban már dugtam nővéremet (többször), sőt anyámat is, sőt fiút is szopattam. Volt olyan is , hogy megdugtam egy ismeretlen gyönyörű lányt gyerekkori élményeim helyszínén, akibé ébredés után napokig szerelmes voltam. De ezek tényleg álmok voltak.
"Szerintem meghalt a feleségem. Az ágyban ugyanolyan, de a konyhában egy hete gyűlik a mosatlan."
(Ez egy válasz redheadgirl2008 üzenetére (2008. 11. 28. péntek 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 28. péntek 21:50
Pár évvel ezelőtt egy volt munkatársam azzal dicsekedett hogy ő képes megdugni az "asszonyt" úgy hogy az fel sem ébred ??!!! hát gondolom ezzel nem sok ember többek között én sem dicsekednék ....gondolom elég lapos volt nálluk a sex így az "asszony"inkább tetette magát hogy alszik vagy a szerszáma volt elenyésző méretü és észrevehetetlen
Pár évvel ezelőtt egy volt munkatársam azzal dicsekedett hogy ő képes megdugni az "asszonyt" úgy hogy az fel sem ébred ??!!! hát gondolom ezzel nem sok ember többek között én sem dicsekednék ....gondolom elég lapos volt nálluk a sex így az "asszony"inkább tetette magát hogy alszik vagy a szerszáma volt elenyésző méretü és észrevehetetlen
Ha egyesével történik, nem kell vazelin, jó a nyál is.
Amúgy adott a téma, álomszex, punciban-kukis elalvás..
Ebből a topicból még bármi lehet :P
Amúgy adott a téma, álomszex, punciban-kukis elalvás..
Én is szoktam alvás közben szexelni. Álmomban.
S bár legtöbbször sajna nőkkel (ejnye az a csúnya látencia...), de engem garantáltan nem kell leszopni.
)
Asszonykámmal szerelmünk hajnalán sokszor szenderültünk úgy álomra, hogy benne voltam. Ebből volt, hogy kellemes félálomban történő dugás lett, de azért gyakoribb volt az, hogy felébredtünk, és hatalmas szex lett a csak berakom ne fázzon-ból..
Csak a MmePrune admin kedvéért . Bár feleségem lehűtött, ne reménykedjek..
Csak a MmePrune admin kedvéért . Bár feleségem lehűtött, ne reménykedjek..
![hawaii](images/smilies/hawaii.gif)