Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2009. 09. 25. péntek 11:10  #75
katicika katicika
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 09. 01. kedd 21:53  #74
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Tudja a fene már, h láttam-e. nyes De ha nem, akkor sem sokat veszítettem smile
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 09. 01. kedd 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 01. kedd 08:59
Talán semmit nem vesztettél hogy kihagytad a 2-t, egyik éven leadták, akkor végignéztem, mert ugye marhajó volt za első rész, de meg sem közelíti a 2. Az elsőben még végig Trabantoznak, meg abban bennevan hogy kimennek az addig bezárt keletiek az soha nem látott nyugatra, és ámulnak-bámulnak azon ami nyugaton természetes pl. megijed a WC előtt mikor az önműködően lehúzza magát meg ilyesmik, meg minden marhaság megtörténik velük. (Mint amikor mi mehettünk először Ausztriába videjóér.)
2009. 09. 01. kedd 08:59  #73
Filpo Filpo
Talán semmit nem vesztettél hogy kihagytad a 2-t, egyik éven leadták, akkor végignéztem, mert ugye marhajó volt za első rész, de meg sem közelíti a 2. Az elsőben még végig Trabantoznak, meg abban bennevan hogy kimennek az addig bezárt keletiek az soha nem látott nyugatra, és ámulnak-bámulnak azon ami nyugaton természetes pl. megijed a WC előtt mikor az önműködően lehúzza magát meg ilyesmik, meg minden marhaság megtörténik velük. (Mint amikor mi mehettünk először Ausztriába videjóér.)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 08. 31. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 31. hétfő 19:39
Igen, most ahogy írod a születési dátumát, bár 16-17 éves lányt játszott, ezek szerint már idősebb volt.

A leírt jelenetre is emlékszem, irtó jó alakja van/volt...

Látod, a második részre annyira nem emlékszem, hogy egyáltalán láttam-e.
2009. 08. 31. hétfő 21:57  #72
emisszio emisszio
Ezek szerint már 43 éves a "kiscsaj"... Nem semmi worship ! A szakadt farmeros jelenetre én is emlékszem finom ,meg hogy tévedésből egy nudista kempingben szálltak meg éjszaka és ez csak reggelre derült ki... wow1 A második rész tényleg csak egy gyenge utánérzés...
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 08. 29. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 29. szombat 20:07
Ma volt a Go TRABI GO c, film, abban volt egy jó kis NDK-s csajszi, Jacqueline Struutz, a Struutz család szemrevaló kamaszlánya. A film szerintem igenjó, nemis tudnék kiemelni 1 jelenetet sem, az egész jó, holnap lesz a 2, de az viszont rettentő rossz lett szerintem.
A színésznő Claudia Schmutzler, 1966. 09. 19.-ban született, Drezdában, 158cm magas. Sok filmben nem szerepelt, a neten még egy rendes képet sem találtam róla, csak párat a filmből.
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 08. 31. hétfő 19:39  #71
Igen, most ahogy írod a születési dátumát, bár 16-17 éves lányt játszott, ezek szerint már idősebb volt.

A leírt jelenetre is emlékszem, irtó jó alakja van/volt...

Látod, a második részre annyira nem emlékszem, hogy egyáltalán láttam-e.
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 30. vasárnap 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 30. vasárnap 17:19
Jó csaj volt, kár hogy nem nagyon találni róla képet, én azt hitttem, fiatalabb volt a filmben, a filmben olyan 16-17 éves lányt alakít. Az pl. nagyon tetszet benne, mikor induláskor a lány felvett egy szakadt farmert, ami a fenekénél volt a legjobban kivágva, majd az udvaron az anyja v az apja rászólt: csak nem ebben akarsz jönni, veszed le rögtön, erre ő az udvaron letolta a farmert direkt az ott álló férfiak felé fordulva, egyből rászoltak hogy veszed fel, és végig abban volt. Egyébként egész film nagyon jó, elejétől a végéig, a 2 viszont egy 0.
2009. 08. 30. vasárnap 17:19  #70
Filpo Filpo
Jó csaj volt, kár hogy nem nagyon találni róla képet, én azt hitttem, fiatalabb volt a filmben, a filmben olyan 16-17 éves lányt alakít. Az pl. nagyon tetszet benne, mikor induláskor a lány felvett egy szakadt farmert, ami a fenekénél volt a legjobban kivágva, majd az udvaron az anyja v az apja rászólt: csak nem ebben akarsz jönni, veszed le rögtön, erre ő az udvaron letolta a farmert direkt az ott álló férfiak felé fordulva, egyből rászoltak hogy veszed fel, és végig abban volt. Egyébként egész film nagyon jó, elejétől a végéig, a 2 viszont egy 0.
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 08. 29. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma volt a Go TRABI GO c, film, abban volt egy jó kis NDK-s csajszi, Jacqueline Struutz, a Struutz család szemrevaló kamaszlánya. A film szerintem igenjó, nemis tudnék kiemelni 1 jelenetet sem, az egész jó, holnap lesz a 2, de az viszont rettentő rossz lett szerintem.
A színésznő Claudia Schmutzler, 1966. 09. 19.-ban született, Drezdában, 158cm magas. Sok filmben nem szerepelt, a neten még egy rendes képet sem találtam róla, csak párat a filmből.
2009. 08. 29. szombat 22:42  #69
DrAnthony DrAnthony Admin
Annakidején én is bevállaltam volna a kis szöszit! nyes
2009. 08. 29. szombat 20:07  #68
bazijoe19 bazijoe19
2009. 08. 12. szerda 16:13  #67
Filpo Filpo
Ő aztán fullos szöszi! Én is fiatalabbnak gondoltam, habár végülis az első Taxi 98-es, a 4. meg 2007-es. Érdekes hogy ő is meg Brigitte is rövid hajú (vagy én csak úgy láttam), de azért a Beverly Hills-i zsaruban még jól nézett ki.
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 08. 11. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 11. kedd 10:28
Én fiatalabbnak, max. 35-nek gondoltam, csak most láttam mennyi, csak 5 évvel fiatalabb Brigitte-nél, de sokkal jobban néz ki, már nem lehet őket egy napon említeni sem.
2009. 08. 11. kedd 10:28  #66
bazijoe19 bazijoe19
Én fiatalabbnak, max. 35-nek gondoltam, csak most láttam mennyi, csak 5 évvel fiatalabb Brigitte-nél, de sokkal jobban néz ki, már nem lehet őket egy napon említeni sem.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 08. 10. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 10. hétfő 21:43
Na, őr már igen!!! eljen worship wow1

Szerintem ő klasszisokkal jobb csaj Brigitte-nél. Pedig nem mai csirke ő sem, de máig nagyon jó csaj!
2009. 08. 10. hétfő 21:43  #65
Na, őr már igen!!! eljen worship wow1

Szerintem ő klasszisokkal jobb csaj Brigitte-nél. Pedig nem mai csirke ő sem, de máig nagyon jó csaj!
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 08. 10. hétfő 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 10. hétfő 16:51
Másik nagyon nagy film a TAXI. A benne szereplő Petra, azaz Emma Sjöberg, viszont ma is fantasztikus. Ő is valódi északi típus, vagymi, magas, szőke, kékszemű.
születési idő: 1968. szeptember 13.
születési hely: Stockholm, Svédország
modell, Színésznő
magasság 177 cm
szemszín: Kék
hajszín: szőke
családi állapot:férjezett (Hans Wiklund), 2 gyerek
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 08. 10. hétfő 16:51  #64
bazijoe19 bazijoe19
Másik nagyon nagy film a TAXI. A benne szereplő Petra, azaz Emma Sjöberg, viszont ma is fantasztikus. Ő is valódi északi típus, vagymi, magas, szőke, kékszemű.
születési idő: 1968. szeptember 13.
születési hely: Stockholm, Svédország
modell, Színésznő
magasság 177 cm
szemszín: Kék
hajszín: szőke
családi állapot:férjezett (Hans Wiklund), 2 gyerek
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 08. 09. vasárnap 22:08  #63
bazijoe19 bazijoe19
Jajj, azis akkora film! Ebben kérdezte tőle Axel hogy mennyi ideig tart míg leborotvája a lábát, vagy valami ilyesmit, ha jól emlékszem? Mondjuk tányleg jó hosszú lábai vannak. Ebben a filmben meg a Rocky valahányban láttam, akkor még fantasztikus volt, ma már nem nagyon. Az jó hogy eletelt 20 év, meg össze-vissza plasztikáztatta magát, elvonókon volt, állítólag most nagyon "rendberakták" és újra olyan mint régen, de a képek alapján nem annyira.
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 08. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 08. szombat 22:46
Ma volt a Beverly Hills-i zsaru 2. Iggen jó film, ebben a részben volt Brigitte Nielsen, egy 2 méter magas szőke bombázó. Hát ma már közel sem néz ki olyan jól, mint akkor, mondjuk eltelt azóta 20-on pár év.
2009. 08. 09. vasárnap 16:50  #62
Hát, nekem bejönnek a nagymellű szőkék, de Nielsen már fénykorában se jött be... Manapság meg, háááát... Igencsak kiélte magát...
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 08. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 08. szombat 22:46
Ma volt a Beverly Hills-i zsaru 2. Iggen jó film, ebben a részben volt Brigitte Nielsen, egy 2 méter magas szőke bombázó. Hát ma már közel sem néz ki olyan jól, mint akkor, mondjuk eltelt azóta 20-on pár év.
2009. 08. 08. szombat 22:46  #61
Filpo Filpo
2009. 08. 07. péntek 14:06  #60
Filpo Filpo
De nem ám, nagyon szuper! A J.A.G.-ben persze mindig egyenruhában volt, de úgyis marha jól nézett ki az biztos.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 08. 06. csütörtök 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 06. csütörtök 21:07
Na hát ő sem, gyenge... smile eljen wow1
2009. 08. 06. csütörtök 21:07  #59
Na hát ő sem, gyenge... smile eljen wow1
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 06. csütörtök 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 06. csütörtök 16:59
A lemaradt képek
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
2009. 08. 06. csütörtök 16:59  #58
Filpo Filpo
A lemaradt képek
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 06. csütörtök 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 06. csütörtök 16:54
Catherine Bell a J.A.G.-ből

Teljes neve: Catherine Lisa Bell
Született: 1968. augusztus 14.
Születési hely: London, UK
Apja: Peter (építész)
Anyja: Mina (ápoló)

Tanulmányai: University of California, Los Angeles (otthagyta)
Férje: Adam Beason (rendezőasszisztens)

A félig brit, félig iráni hölgy folyékonyan beszéli mindkét nyelvet. A családja akkor kötlözött Los Angeles-be, amikor Catherine 3 éves volt. Mivel gyermekként több tv-reklámban szerepelt, Catherine elhatározta, hogy színésznő lesz. Ezért abbahagyta orvosi tanulmányait a UCLA-n, megváltoztatva eredeti elképzeléseit, miszerint sebész vagy biomérnök váljon belőle...
Catherine részmunkaidős modell volt már a főiskolai évek alatt. Több hónapra Japánba költözött, ahol folytatta modellkarrierjét, de úgy érezte, hogy félénksége még mindig meggátolja abban, hogy kibontakoztathassa tehetségét. Először tv-sorozatokban szerepelt, többek között a Dream On-ben 1994-ben, Friends-ben 1995-ben ("The One with the Baby on the Bus" wink , Hotline-ban 1996-ban, Hercules: The Legendary Journeys-ben 1997-ben, majd egy visszatérő filmszereppel jelent meg a Sin City Spectacular-ban 1998-ban.
Mielőtt megkapta volna Lt. Col. Sarah "Mac" MacKenzie szerepét a JAG-ben, amivel sikerült nagyobb sikert elérnie, először Lt. Dianne Schonke szerepében láthattuk a sorozat első részeiben. Akkor néhány jelenet után a szereplő meghalt, de a sorozat szerkesztőjének és executive producerének annyira tetszett Catherine alakítása, hogy megkapta a női főszerepet 1997-ben.
A színésznő munkája mellett olyan alapítványoknak segít, mint a Children's Hospital Los Angeles-ben és a Buoniconti Fund. Mindezek mellett a hölgy szeret bungee jumpingolni és motorozni.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez[IMG]
2009. 08. 06. csütörtök 16:54  #57
Filpo Filpo
Catherine Bell a J.A.G.-ből

Teljes neve: Catherine Lisa Bell
Született: 1968. augusztus 14.
Születési hely: London, UK
Apja: Peter (építész)
Anyja: Mina (ápoló)

Tanulmányai: University of California, Los Angeles (otthagyta)
Férje: Adam Beason (rendezőasszisztens)

A félig brit, félig iráni hölgy folyékonyan beszéli mindkét nyelvet. A családja akkor kötlözött Los Angeles-be, amikor Catherine 3 éves volt. Mivel gyermekként több tv-reklámban szerepelt, Catherine elhatározta, hogy színésznő lesz. Ezért abbahagyta orvosi tanulmányait a UCLA-n, megváltoztatva eredeti elképzeléseit, miszerint sebész vagy biomérnök váljon belőle...
Catherine részmunkaidős modell volt már a főiskolai évek alatt. Több hónapra Japánba költözött, ahol folytatta modellkarrierjét, de úgy érezte, hogy félénksége még mindig meggátolja abban, hogy kibontakoztathassa tehetségét. Először tv-sorozatokban szerepelt, többek között a Dream On-ben 1994-ben, Friends-ben 1995-ben ("The One with the Baby on the Bus" wink , Hotline-ban 1996-ban, Hercules: The Legendary Journeys-ben 1997-ben, majd egy visszatérő filmszereppel jelent meg a Sin City Spectacular-ban 1998-ban.
Mielőtt megkapta volna Lt. Col. Sarah "Mac" MacKenzie szerepét a JAG-ben, amivel sikerült nagyobb sikert elérnie, először Lt. Dianne Schonke szerepében láthattuk a sorozat első részeiben. Akkor néhány jelenet után a szereplő meghalt, de a sorozat szerkesztőjének és executive producerének annyira tetszett Catherine alakítása, hogy megkapta a női főszerepet 1997-ben.
A színésznő munkája mellett olyan alapítványoknak segít, mint a Children's Hospital Los Angeles-ben és a Buoniconti Fund. Mindezek mellett a hölgy szeret bungee jumpingolni és motorozni.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez[IMG]
2009. 08. 06. csütörtök 16:45  #56
Filpo Filpo
Gyönyörű nő, főleg az első 2 képen.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 07. 23. csütörtök 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 23. csütörtök 18:55
Köszi a tippet, valóban gyönyörű nő.

Megan Denise Fox (Rockwood, Tennessee, USA, 1986. május 16. – ), amerikai színésznő, modell.

Élete:

Ötéves korától táncolt és színészetet tanult. Tízéves korában (1996) költöztek Floridába. Itt folytatta és fejezte be tanulmányait.

Fiatalon kezdett modellkedni, és miután 1999-ben megnyert egy modell versenyt, kezdett színészkedni. Elő szerepe a Karibi vakáció volt 2001-ben, melyben Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen voltak a partnerei. 2006-ban Michael Bay osztotta rá a Transformers egyik főszerepét, amely 2007 legsikeresebb filmje lett a mozikban és meghozta neki a világhírnevet.

Filmográfia:

* Nickelodeon Kids' Choice Awards 2009. (2009) szereplő
* Transformers: A bukottak bosszúja (2009)
* Jennifer's Body (2009)
* 2008 MTV Movie Awards) (2008) szereplő
* How to Lose Friends & Alienate People) (2008)
* Transformers (film, 2007)
* Egy hisztérika feljegyzései (2004)
* Crimes of Fashion (2004)

/ 7