Mind1 csak a kezemben legyen!
na ez jo megfogalmazas ! Akkor en is ugy mint te mint Gomboc Artur
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 22:25
Szeretem azt is ha egy csaj ilyen kislányos testű és alig van melle de a nagy formás igazi vagy akár a szilikon mell is felizgat. Esetenként a lógós vagy a hegyes bimbójú... mint gombóc artur a csokval úgy vagyok vele én is!
Szeretem azt is ha egy csaj ilyen kislányos testű és alig van melle de a nagy formás igazi vagy akár a szilikon mell is felizgat. Esetenként a lógós vagy a hegyes bimbójú... mint gombóc artur a csokval úgy vagyok vele én is!
Mindegy csak formás legyen!
Általában szeretem a melleket és nagyon izgatónak találom a látványt és az erintését. A tudományos álláspont szerint a női mell érintése megnyugtatja a férfi elmét. Nagyon szeretem a nagy mellet, jó benne elmerülni és finoman szopni. De ettől is fontosabb, hogy aki hordja, milyen szenvedéllyel és tűzzel rendelkezik. Ha ez megvan,ha sugárzik a libidó,bármilyen mell izgató lehet. Viszont egy szép gömbölyű mell is lehet érdektelen, ha a nő közömbös és szenvedelytelen. Sajnos volt ilyen élményem is.
A nagy tömegnek súlya van s a nagy melleket húzza lefelé, viszont szépen ringanak döngetés közben, nekem nagyon bejönnek.
(Ez egy válasz Im1982 üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 18. vasárnap 10:56
Nálam mindkettő jó csak a lényeg, hogy szépen álljon
Nagyon meg lehet szívni a nagymellű nőkkel mert sokszor csak a a push up melltartó az ami tart és ha az lekerül akkor nagy meglepetés lehet belőe negatív értelemben
Nagyon meg lehet szívni a nagymellű nőkkel mert sokszor csak a a push up melltartó az ami tart és ha az lekerül akkor nagy meglepetés lehet belőe negatív értelemben
Mindkettőhöz volt szerencsém és mindkettőt imádtam/imádom
a fórum címére válaszolva, nálam nem határoz meg semmit, mindegyik jó nekem
Nálam mindkettő jó csak a lényeg, hogy szépen álljon
A nagy mellű nőket szeretem. Akkor is ha màr megereszkedett
igy igaz
(Ez egy válasz Nescafe7 üzenetére (2023. 06. 01. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindegyiknek meg van a saját szépsége.
Mint írtam nekem a mell mérete nem lényeges, szeretem még a lógó kis melleket is, de a szilikon kizárt. Volt alkalmam szilikon cicit fogni, hát nem nyerte el a tetszésem.
Sokkal fontosabb számomra a bimbó, annak szine, udvara. Leginkább a világos barna közepes udvarú, sima felületű bimbók jönnek be, egy csúnya pl.nagy fekete udvar le tud hangolni.
Sokkal fontosabb számomra a bimbó, annak szine, udvara. Leginkább a világos barna közepes udvarú, sima felületű bimbók jönnek be, egy csúnya pl.nagy fekete udvar le tud hangolni.
akkor a legjobb a cici, ha nagy... ha kicsi... ha közepes... ha feszes... ha lágy... jó még, ha kemény, de akkor is ha puha... egy kebel legyen körte alakú... esetleg alma formájú, de éppen lehet lógós és kevésbé lógós... legyen hófehér... vagy épp napbarnított...
...bárhogy, bármilyen formában van, de legyen fedetlen!!!
...bárhogy, bármilyen formában van, de legyen fedetlen!!!
Nekem a nagy mellek az izgatóak, az se baj, ha megereszkedtek (a nagyoknak bizony súlyuk is), nagy bimbók, nagy udvarral. Vagy ha nem olyan nagyok, akkor legyenek legalább, a nagyon kicsik vagy ha nincsenek, az lelohaszt. Viszont semmi szilikon, az már kizáró ok.
Volt már nagy mellű, kis mellű, sőt teljesen lapos nővel is dolgom. Ha van valami a nőben ami felizgat nekem a mell mérete nem számít. Nem tudok mit kezdeni a hatalmas didikkel, legyen inkább jó segge, szép arca vagy enyhén perverz nekem az sokkal jobban bejön.
Ez nagyon izgalmasan hangzik! Felkeltette az érdeklődésemet…
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 13. hétfő 10:09
Egyszerűen imádom szopogatni a párom hatalmas cikóit... Markolászni... Morzsolgatni a mellbimbóit. Elég nagy a mellbimbó udvara is, ami nekem kifejezetten tetszik, de így a hatalmas cickóin azért pont arányos. És amikor közéjük rakom a farkam. Hmmm
Jò is az . Szopkodni
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 10. kedd 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4679230)
2023. 01. 10. kedd 17:10
Kizárólag a hatalmas nagy cs~csöket imádom Nem tudok betelni velük, imádom őket
Hatalmas legyen és lógós...mert én így szeretem
Izgalmasan hangzik!
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 13. hétfő 10:09
Egyszerűen imádom szopogatni a párom hatalmas cikóit... Markolászni... Morzsolgatni a mellbimbóit. Elég nagy a mellbimbó udvara is, ami nekem kifejezetten tetszik, de így a hatalmas cickóin azért pont arányos. És amikor közéjük rakom a farkam. Hmmm