Egyszerűen imádom szopogatni a párom hatalmas cikóit... Markolászni... Morzsolgatni a mellbimbóit. Elég nagy a mellbimbó udvara is, ami nekem kifejezetten tetszik, de így a hatalmas cickóin azért pont arányos. És amikor közéjük rakom a farkam. Hmmm
Szerintem meg teljesen mindegy ha szereti a törődést ! Van aki nem szereti ha dédelgetik, annak nem mindegy, hogy mekkora? Mindegyiknek megvan a maga szépsége !
Kiváncsi lennék…
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 05. vasárnap 10:43
Egy a ízlésünk én is mindig a nagy mellű nőket szeretem a feleségem et is meg áldotta a teremtő jó nagy cicikkel !
Az első páromnak nagyon pici melle volt, szinte semmi. Melltartót se hordott, nem volt mit bele tenni. De a mellbimbói érzékenyek voltak, lehetett kényeztetni. Egyszer azt mondta, hogy mindössze annyi a hátránya emiatt, hogy a blúz nem áll olyan jól rajta.
Volt feleségemnek ezzel ellentétben hatalmas nagy mellei vannak nagy bimbó udvarral. Az mondjuk nekem nem igazán jön be. Ha levette a melltartóját, akkor bizony a gravitáció hamar jelentkezett.
Jelenlegi páromnak meg pont a kettő közötti méretű a cicije, olyan jó marékba illő. Nagyon szép kerek cicijei vannak. Melltartó nélkül is gyönyörűen állnak neki. Nekem ez jön be a legjobban. De igazából nem a mell alapján választottam egyiket sem, és nem is ez a legfontosabb.
Volt feleségemnek ezzel ellentétben hatalmas nagy mellei vannak nagy bimbó udvarral. Az mondjuk nekem nem igazán jön be. Ha levette a melltartóját, akkor bizony a gravitáció hamar jelentkezett.
Jelenlegi páromnak meg pont a kettő közötti méretű a cicije, olyan jó marékba illő. Nagyon szép kerek cicijei vannak. Melltartó nélkül is gyönyörűen állnak neki. Nekem ez jön be a legjobban. De igazából nem a mell alapján választottam egyiket sem, és nem is ez a legfontosabb.
Kicsi is tökéletes ha lehet benne kapaszkodni
![wink](images/smilies/wink.gif)
Ameddig borzalmasan nagy kannák voltak,jó volt...de megkaptam a kis tenyérben elférőket...mindkettőt szeretem de a kicsi cici felé billen a mérleg
))
![smile](images/smilies/smile.gif)
Egy a ízlésünk én is mindig a nagy mellű nőket szeretem a feleségem et is meg áldotta a teremtő jó nagy cicikkel !
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2023. 01. 27. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Én mindenképpen a nagyot szeretem. Kb kivétel nélkül az összes párom nagy cickóval rendelkezett. Az egyik szilikonos volt. Az látványra szép volt ugyan, de tapintásra nem szerettem. Nem szándékosan kerestem sosem a nagy mellű csajokat, talán tudat alatt jött így ki. A jelenlegi páromnak (feleségem) van a legcsodálatosabb, legnagyobb,legszebb cickója az eddigi partnereink közül. Imádom markolaszni,szopogatni őket
A lényeg hogy legyen!
![vigyor3](images/smilies/vigyor3.gif)
Én is a kicsire szavazom!
Csak is kicsi! Naggyal szóba semm állok
![finom](images/smilies/finom.gif)
Én imádom a nagy melleket. Ha egy kicsit lógnak is.
Ameddig kicsi volt az volt a jó!De már nagy van ,az!Amúgy mindegyiknek meg van a maga szépsége!
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Nekem a kicsi cickók jönnek be.
Kizárólag a kicsit szeretem.
A nagy természetes mell a gyengém. Feleségemnek nagy mellei vannak.
Úgy látom, hogy a kicsire sokkal kevesebb voks érkezik, úgyhogy akkor nekem (persze nem ezért, hanem mert tényleg) a kicsi, formás jön be jobban és az eredeti!
Amellett, hogy sokkal inkább vagyok popsirajongó!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Sztem pont mind1
![finom](images/smilies/finom.gif)
Minden cici úgy szép ahogy van, csak egy a lényeg, hogy természetes legyen. Nekem azok a kedvenceim.
Így igaz!
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2023. 01. 10. kedd 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 10. kedd 17:19
Szerintem teljesen mindegy mindegyik meretnek es formanak meg van a maga szépsege bája !! Nincs olyan hogy rossz mell vagy csunya !! De ez csak az en velemenyem