Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 07. 11. péntek 10:30  #1183
MrEnigma MrEnigma
"mondjuk az enyém nem férne bele a B-be"
Segond, a kezemben pont jó! wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 07. 10. csütörtök 22:31
egy 120A és egy 120B között nincs jelentős különbség...bár a hájas lányok topicban igazolódott már, hogy egy telt nő is lehet csinosan kövér

ellenben a 85B és 85D között igenis van különbség...mondjuk az enyém nem férne bele a B-be hehe
2008. 07. 11. péntek 07:56  #1182
senkialfonz01 senkialfonz01
Egyértelműen a nagy mellek hoznak izgalomba, olyanok, amelyekkel jól lehet a mellszexet gyakorolni...
2008. 07. 10. csütörtök 22:31  #1181
egy 120A és egy 120B között nincs jelentős különbség...bár a hájas lányok topicban igazolódott már, hogy egy telt nő is lehet csinosan kövér

ellenben a 85B és 85D között igenis van különbség...mondjuk az enyém nem férne bele a B-be hehe
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 07. 08. kedd 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 10:16
Ez teljesen így igaz, de Prunácska drága, gondolj bele, mi különbség lehet egy A vagy B 120-as és egy B vagy C vagy akár D 80 v. 85 között, már alkatra is. Nekem valahogy inkább az utóbbiak jönnek be. Megérted úgy-e?
2008. 07. 10. csütörtök 12:40  #1180
Gheorgius Gheorgius
Salma Hayek istenkirálynő: úgy jó, ahogyan van!! A terhessége alatt orbitális, de igen kívánatos kebleket növesztett! A 3. képen ki van, Jennifer Connelly? Ő is 100%-os, Salma-val kézenfogva bármikor meglátogathatnának... nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2008. 07. 10. csütörtök 11:25
tegyük helyre a melltartó méreteket a kétkedőknek, vagy a laikusoknak:
mellméretek--->KATTa képre!

eplus2

2008. 07. 10. csütörtök 11:25  #1179
tom1019 tom1019 VIP Admin
tegyük helyre a melltartó méreteket a kétkedőknek, vagy a laikusoknak:
mellméretek--->KATTa képre!

eplus2

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 09:28
tegyük helyre a dolgokat smile
a 85 a mell alatt mért körkerület cm-ben kifejezve, a mell nagyságának szempontjából szinte lényegtelen...a betű utána (A,B,C,D,E,F) mutatja a kosár méretét, vagyis a mell tényleges nagyságát
(értelemszerűen az A-tól indulva növekszik a kosárméret)

a nők nagy részének B kosaras melltartója van, tehát ideálisnak mondható a tiéd is smile

tévhit, hogy a melltartó méretéből következhetünk a testalkatra, hiszen lehet valakinek széles háta, ami nagyobb körkerületet igényel, ugyanakkor kis mellű, és elég neki az A kosár

azt gondolom, hogy ha neked tetszik a saját melled (nagysága, formája) akkor az aktuális partnerednek is tetszeni fog

Nagy mell vagy kicsi a jó? ----> véleményem: van az embernek egy általános tetszési "indexe"..van, aki a nagyobb mellű nőkre bukik, van akinek a kisebb jön be...egy kapcsolatnál ezer más tényező is befolyásolja a dolgot, tehát egy megrögzött nagymell-mániás is szerethet egy kismellű nőt, illetve annak kicsi mellét
2008. 07. 08. kedd 10:16  #1178
kandurmarci kandurmarci
Ez teljesen így igaz, de Prunácska drága, gondolj bele, mi különbség lehet egy A vagy B 120-as és egy B vagy C vagy akár D 80 v. 85 között, már alkatra is. Nekem valahogy inkább az utóbbiak jönnek be. Megérted úgy-e?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 09:28
a 85 a mell alatt mért körkerület cm-ben kifejezve, a mell nagyságának szempontjából szinte lényegtelen...a betű utána (A,B,C,D,E,F) mutatja a kosár méretét, vagyis a mell tényleges nagyságát

a nők nagy részének B kosaras melltartója van, tehát ideálisnak mondható a tiéd is smile

tévhit, hogy a melltartó méretéből következhetünk a testalkatra, hiszen lehet valakinek széles háta, ami nagyobb körkerületet igényel, ugyanakkor kis mellű, és elég neki az A kosár

azt gondolom, hogy ha neked tetszik a saját melled (nagysága, formája) akkor az aktuális partnerednek is tetszeni fog

Nagy mell vagy kicsi a jó? ----> véleményem: van az embernek egy általános tetszési "indexe"..van, aki a nagyobb mellű nőkre bukik, van akinek a kisebb jön be...egy kapcsolatnál ezer más tényező is befolyásolja a dolgot, tehát egy megrögzött nagymell-mániás is szerethet egy kismellű nőt, illetve annak kicsi mellét
2008. 07. 08. kedd 09:20  #1177
kandurmarci kandurmarci
ocsoának igaza van, én is csak megerősíteni tudom, hogy a 85B nagyon jó. A nejemnek pont ekkor van. Olyan idős ill. fiatal korában, mint most te, úgy tartotta a pánt nélküli ruhákat, melltartó nélkül, mint annak a rendje. Nagyon jó méret és valóban sokáig fiatalos tud maradni. Nem extra nagy, csak megfelelően nagy, szal, a legjobb. Öt gyerek után is gyönyörű, nagyon szeretem. Nem állnak úgy, nem meredeznek az ég felé, mint 19 éves korában, de köszönik szépen, ma is jól megvannak és szépek.
(Ez egy válasz heimatlose üzenetére (2008. 07. 05. szombat 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 05. szombat 22:41
Fiúk, egy kérdés: a 85B-s nagynak számít? Mert mindenki azzal "fáraszt", hogy milyen jó nagy melleim vannak, de én nem látom őket nagynak...szerintem teljesen ideális....de akárhány ismerős pasit megkérdeztem, mindenki elterelte hülyeségekkel a témát, és általában "az egy baja, hogy nem a tenyeremben van" dumával elintézték....végül is csak megerősítésre vágyom, hogy márpedig nem nagy a 85-ös mellbőség egy 19 éves lánynak! Légyszi fejtsétek ki a véleményeteket, mert Ti nem ismertek, így könnyebben elfogadom a válaszotokat! Köszi szépen. UI: ha megfelelő választ kapok, talán töltök is fel képeket róluk! rolleyes
2008. 07. 07. hétfő 22:15  #1176
candyman007 candyman007
... a nagyot könnyebb észrevenni, ezért is fordulunk hamarabb utánna, de ha három nőt választhatnék egy gruppenhez (álmodik a nyomor), akkor egy néger csaj és egy egy keleti is lenne köztük, kismellü is meg nagy is, mert... "a változatosság gyönyörködtet"
2008. 07. 07. hétfő 18:10  #1175
ocsoa ocsoa
mutasd azokat a képeket!
(Ez egy válasz pedersoli üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 13:27
Az én barátnőmnek is ekkora volt. Ez szerintem nem nagy, de nem is kicsi, a lehető legjobb méret. Persze az "állaga" is fontos, hiszen lehet egy kicsi mell is lógós, de egy nagy is feszes. Küldj képet, megmondom, hogy szerintem milyen! Engem mint férfit igazán nem is a méret izgat, hanem, hogy mennyire érzékeny, mennyire lehet vele "játszani". Egyszer egy igazán kis mellű barátnőm volt, de olyan izgató és olyan fantasztikusan erotikus képeket csináltam róla...
2008. 07. 07. hétfő 13:27  #1174
pedersoli pedersoli
Az én barátnőmnek is ekkora volt. Ez szerintem nem nagy, de nem is kicsi, a lehető legjobb méret. Persze az "állaga" is fontos, hiszen lehet egy kicsi mell is lógós, de egy nagy is feszes. Küldj képet, megmondom, hogy szerintem milyen! Engem mint férfit igazán nem is a méret izgat, hanem, hogy mennyire érzékeny, mennyire lehet vele "játszani". Egyszer egy igazán kis mellű barátnőm volt, de olyan izgató és olyan fantasztikusan erotikus képeket csináltam róla...
(Ez egy válasz heimatlose üzenetére (2008. 07. 05. szombat 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiúk, egy kérdés: a 85B-s nagynak számít? Mert mindenki azzal "fáraszt", hogy milyen jó nagy melleim vannak, de én nem látom őket nagynak...szerintem teljesen ideális....de akárhány ismerős pasit megkérdeztem, mindenki elterelte hülyeségekkel a témát, és általában "az egy baja, hogy nem a tenyeremben van" dumával elintézték....végül is csak megerősítésre vágyom, hogy márpedig nem nagy a 85-ös mellbőség egy 19 éves lánynak! Légyszi fejtsétek ki a véleményeteket, mert Ti nem ismertek, így könnyebben elfogadom a válaszotokat! Köszi szépen. UI: ha megfelelő választ kapok, talán töltök is fel képeket róluk! rolleyes
2008. 07. 07. hétfő 10:19  #1173
Törölt felhasználó (305395)
Én azt modom, a lényeg, hogy feszes, formás legyen. Imádom markolászni, nyomkodni szex közben...
2008. 07. 06. vasárnap 09:28  #1172

2008. 07. 06. vasárnap 04:22  #1171
Törölt felhasználó (315973)
én a kis melleket jobban szeretem smile . Bár persze a nagyokkal sincs semmi bajom nyes , de a kicsiket izgatóbnak találom.
2008. 07. 05. szombat 22:56  #1170
ocsoa ocsoa
véleményem szerint a 85B egy nagyon szép mell mérete. nem számít extranagynak, de nem is kicsi. olyan, ami sokáig fiatalos tud maradni, mellszexre is alkalmas és roppant izgató játékokra ad lehetőséget. csak bátorítani tudlak arr, hogy szélesebb nyilvánosság előtt is megmutads.
2008. 07. 05. szombat 22:41  #1169
heimatlose heimatlose
2008. 07. 05. szombat 22:30  #1168
Alejandro Alejandro
Kicsi, de játékos nyes
2008. 07. 05. szombat 10:19  #1167
Törölt felhasználó (42823)
Én a kisebb kemény ciciket szeretem. Én azokat találom izgatónak. De persze a nagyobbak is nagyon izgatóak tudnak lenni.
2008. 07. 05. szombat 09:49  #1166
Törölt felhasználó (118959) VIP
Én a nagyot szeretem, a páromnak is nagyok vannak és valóban jól lehet gyakorolni a mell szexet velük smile
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 07. 05. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 05. szombat 09:12
Van aki a kicsit szereti és van aki a nagyobbat. A kisebb mellet könnyebb megfogni mert elfér a tenyérben a nagyobb mell viszont alkalmas egy jo kis mell szexre...azt nagyon szeretik a fiuk wink
2008. 07. 05. szombat 09:12  #1165
lencsibaby lencsibaby
Van aki a kicsit szereti és van aki a nagyobbat. A kisebb mellet könnyebb megfogni mert elfér a tenyérben a nagyobb mell viszont alkalmas egy jo kis mell szexre...azt nagyon szeretik a fiuk wink
2008. 07. 05. szombat 03:52  #1164
nevembecenevem nevembecenevem
Én a kis cicit szeretem, kicsi, feszes és formás legyen. Az sem jó ha nagyon kicsi, de az sem ha nagy, mivel ha nagy, akkor általában lóg, az meg námjáó :/ A lényeg , hogy szép formás legyen és ne lógjon(annyira..) smile
/ 78