a nagy a jó, mert nekem az van és kész! :)
95 E nekem ez jutott!! :)
75-80/B... nálam. Tudom, sok pasi a nagyra bukik... én az átlagos, vagy annál kicsit kisebbekre bukom. Nejemé is ilyen... És bejön :)
Minnél nagyobb annál jobb...bár azért vannak már túlnagyok is...sajna a barátnőmnek nem túl nagyok a mellei de még nőnek illetve növésben vannak szemmel láthatóan...ha meg nem elég nagyok (számára sem) akkor meg vannak nagyon jó műtétek...hú lehet hogy ezzel egy nagy vitát robbantok ki..nem az a célom
![](http://kepfeltoltes.hu/061227/1dsds_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
szevasztok !!!
nem szokásom hozzászólni, de ebben a témában van tapasztalatom. Amióta volt nagy mellű barátnőm ( ami 75D jelentett) én is imádom. Az viszont igaz hogy kicsit kirakat jellege van mert a szexben vannak a nagymellekkel gondok nem is kevés mert nagyon kellemetlen ha megindulnak szóval próblémás, ezt még befolyásolja persze a kötőszövet. A mostani barátnőmnek B van , kicsit fura de játszani legalább szabadon lehet vele :-)))) de nekem akkor is a nagy mell jön be:-))persze mértékkel azért
nem szokásom hozzászólni, de ebben a témában van tapasztalatom. Amióta volt nagy mellű barátnőm ( ami 75D jelentett) én is imádom. Az viszont igaz hogy kicsit kirakat jellege van mert a szexben vannak a nagymellekkel gondok nem is kevés mert nagyon kellemetlen ha megindulnak szóval próblémás, ezt még befolyásolja persze a kötőszövet. A mostani barátnőmnek B van , kicsit fura de játszani legalább szabadon lehet vele :-)))) de nekem akkor is a nagy mell jön be:-))persze mértékkel azért
Nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy, nagy.
Kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi, kicsi.
Küldheted tereprendezesre hozzam!!baromi jo köszi neked mesterem!
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 12. 23. szombat 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
![worship](images/smilies/worship.gif)
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://content3.nudeparadisehotel.com/actiongirls.com/036/06.jpg)
kicsi vagy nagy mindegy, csak a számba legyen!
85C- a legjobbak!!Hidjetek el,ha van fantazia tudsz vele mit kezdeni!KIRALY NAGYMELLÜ CSAJOK ENGEM HIVJATOK!!
Mid 1 csak szép és kivánatos legyen. . .
Ismeritek a női mellek osztályozását? Van az icipici cici, amell a csöcs a tőgy meg a HŰ BAZDMEG!!!
mind1 hogy mekkora a mérete csak ne lógjon ...
ennyi az egyik feltétele egy nagyon jó szeretkezésnek
ennyi az egyik feltétele egy nagyon jó szeretkezésnek
Nekem azok jönnek be amik elérhető távolságban vannak!!Méret az mid1!!!csak érzékenyek legyenek!!!
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
nekem a pici jön be
Mind jó, amelyik már meg volt...
![heureka](images/smilies/heureka.gif)
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
Mindegy, hogy kicsi, vagy nagy, csak meglegyen...
Szerintem nem a meret, hanem a forma a meghatarozo. Vannak nagy formatlan mellek, amelyek sehogy nem neznek ki, es kicsi de szep formas es izgato mellek is. En a Formara szavazok.