Ad kölcsön a felesêged pàrod .Két negyven pluszos pasi szívesen dugnà használná előted a pàrod vagy veled közösem hetero alapon.Helyünk nincs utazni tudunk, vagy akàr kocsival félre àltok a pàrod csak a popsijàt ki dugja az kocsi mindenki el élvez és mehet a dolgàra .17 19 intim àtlagos testalkat
Ismerkedni szeretnék hölggyel illetve párral!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok! Hölgyek masszírozása kényeztetéssel akár a párja jelenlétében is!
Helyem van!!
Higiénia és diszkréció adott és elvárt!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok! Hölgyek masszírozása kényeztetéssel akár a párja jelenlétében is!
Helyem van!!
Higiénia és diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok
Szopnék Kecskeméten
Helyem van
Írj
Szopnék Kecskeméten
Helyem van
Írj
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel, helyem van
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel, helyem van
Helló, formás hölggyel-párral ismerkednék kellemes időtöltéshez.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok !
Ismerkednék barátkoznék Szekszárdon nyitott valós középkorú párral házaspárral tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha ismerkednétek és taliznátok írjatok privátba!
Ismerkednék barátkoznék Szekszárdon nyitott valós középkorú párral házaspárral tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha ismerkednétek és taliznátok írjatok privátba!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Jófej idős hölgyeket keresek,korod alkatod mindegy előny ha telt molett duci vagy.Baranya
Mindenképpen ott leszünk,
(Ez egy válasz lipi6001 üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 07. csütörtök 14:25
Sziasztok.
Máj.30.án házibuli jellegű privát partyt szervezünk Veresegyházán.
Igényes környezetben,válogatott párokkal,baráti hangulatban!
Szívesen látunk normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Máj.30.án házibuli jellegű privát partyt szervezünk Veresegyházán.
Igényes környezetben,válogatott párokkal,baráti hangulatban!
Szívesen látunk normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Kamionos vagy átutazó pasi Kecskeméten?
Szopnék
Szopnék
Pilisvörösvári vagy környékbéli párt keresek kölcsönös finomságokra..a hölgy a középpontban..csak van itt olyan középkorú pár, aki ugyan így érez? Irjatok bátran..
Sziasztok! Kukkolásra extrákkal keresünk bi pasit 45-55 év között. Jászberény és max 60 km-es körzetéből. Kölcsönös orál a hölggyel és gecis játékok. Gecis punci nyalás, testre élvezés... ilyesmit akarunk. Behatolás nincs!!! Nem nézzük minden nap az üzeneteket, tehát a türelem előny. Légy független, ápolt és diszkkrét. Javarészt hétköznap délelőtt érünk rá, de ritkán a hétvége este is jó lehet. Privát üzenetet várunk.
Sziasztok!
MÁJUS 16., SZOMBAT – Club Paradise – RED PASSION vőrős tematikájú party
Egy éjszaka, ahol minden a vörösről szól… a szenvedély, a csábítás és a féktelen vágy színe veszi át az uralmat a Club Paradise – P4U falai között.
A Red Partyk története 2019-re nyúlik vissza, ez sem ma volt
Erotika határok között – A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, de ha beleélnéd magad az éjszakába, akkor, öltözz vörösbe! (Uraknak fekete ing, valami vörös kiegészítővel, szintén szuper. A polót próbáljuk elengedni.)
Ha nincs teljes szetted, a helyszínen kiegészítőkkel segítünk, hogy te is a party része lehess.
Az éjszaka vörösbe borul… és veled lesz teljes.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
MÁJUS 16., SZOMBAT – Club Paradise – RED PASSION vőrős tematikájú party
Egy éjszaka, ahol minden a vörösről szól… a szenvedély, a csábítás és a féktelen vágy színe veszi át az uralmat a Club Paradise – P4U falai között.
A Red Partyk története 2019-re nyúlik vissza, ez sem ma volt
Erotika határok között – A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, de ha beleélnéd magad az éjszakába, akkor, öltözz vörösbe! (Uraknak fekete ing, valami vörös kiegészítővel, szintén szuper. A polót próbáljuk elengedni.)
Ha nincs teljes szetted, a helyszínen kiegészítőkkel segítünk, hogy te is a party része lehess.
Az éjszaka vörösbe borul… és veled lesz teljes.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Megbízható hölgyel ismerkednék hosszabb távra.
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Sziasztok
Kecskeméten szopnék vagy Kiskunfélegyházán kíváncsi hetero pasit
Kecskeméten szopnék vagy Kiskunfélegyházán kíváncsi hetero pasit
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!