Csajos pasi vok
Aktív nagy faszt keresek
Szopok nyelem és baszhato vok
Aktív nagy faszt keresek
Szopok nyelem és baszhato vok
Sziasztok asszonyok lányok Pest megye ?privi
Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni borsodban pasival. Ha komolyan gondolod akkor irj ! Csak a közelben keresünk ha lehet. Fotó előnyt jelent.
Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként keresnék hosszútávon egy érett hölgyet vagy párt Keszthely-Fonyód-Marcali környékéről…
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
Hajdú-biharban keresek egy nagyon vékony farkú potens férfit, aki szívesen megdugna. Helyem hétköznap délelőttönként van.
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
Sziasztok. Ma vagy holnap este szívesen fogadnák hölgypartnert minden jóra. Debrecen környéki előnyben.
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Idősebb hölgyet keresek,rendszeres,diszkrét kapcsolatra,
aki szeretné még megélni a vágyait!
Privátban írj…
aki szeretné még megélni a vágyait!
Privátban írj…
érett,idős párhoz csatlakoznék
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Nőt párt ffit keresek játékokra
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Ki szopna le kövér ffit
Laza kapcsolat céljából keresem kellemes hölgy partnerem. Budapest
Fiatal 20-as srác nagy libidóval érdeklődik párok és hölgyek után. Bármit, bárkit meghallgatok, csak hetero alapon. Utazni tudok, kamuk vagy komolytalanok ne írjanak. Köszönöm.