60+os pasit keresek 24 éves barátnőmnek. Bp
Szia nagyon igazad van l !!!
(Ez egy válasz Normális férfi üzenetére (tegnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:51
Van itt olyan nő vagy pár,aki képes kommunikálni?
Valami ilyesmi lenne az első megugrandó léc.
A kamuzást meghagyom az arra érdemeseknek. Nőt,párt keresek szexre. Nem,nem virtuálisan,hanem hús-vér jelenlétben. Na innen kezdődnek a problémák. Itt indul a csevegés,de utána a telefonos kommunikáció,majd tali. Szóval elég faramuci a helyzet,és ennek megfelelően az esély erre:0,0000000000000000001%
Na engem az mennyiség érdekel,a többi pedig sétáljon és gondoljon magán.
Ja, akinek nem inge!!!
A kamuzást meghagyom az arra érdemeseknek. Nőt,párt keresek szexre. Nem,nem virtuálisan,hanem hús-vér jelenlétben. Na innen kezdődnek a problémák. Itt indul a csevegés,de utána a telefonos kommunikáció,majd tali. Szóval elég faramuci a helyzet,és ennek megfelelően az esély erre:0,0000000000000000001%
Ja, akinek nem inge!!!
Van itt olyan nő vagy pár,aki képes kommunikálni?
Ja, akinek nem inge!!!
Ja, akinek nem inge!!!
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem. Helyem van.
41/192/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek partnert hölgy személyében 20-65 korig anya-fia, unoka-nagyi titkos, SZEREPJÁTÉKOS szeretői kapcsolathoz.
Sziasztok!
Keresem azt a budapesti nőt akivel lehet pl viberen beszélgetni ,alkalmanként találkozni !
50 éves, sportos ,valóban 23-cm cerka
Keresem azt a budapesti nőt akivel lehet pl viberen beszélgetni ,alkalmanként találkozni !
Intelligens milfet orgazmusig nyalnám kényeztetném igényei alapján!
Helyem van Diszkréció természetes!
Helyem van Diszkréció természetes!
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
A szepvolgyire tervez hölgy v pár feljönni ma 6-7 körül?
55+ ?
(Ez egy válasz bphotman41 üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Sopron, Sopronkövesd, környékén kényeztetnék, lányokat, nőket, feleségeket!
Gyere és próbáld ki.
Gyere és próbáld ki.
Sziasztok.
Keresünk párt, bi párt, bi hölgyet, bi pasit izgalmas időtőltésre, kisebb házibuli is lehet ahol max hatan vagyunk, enyhe biszex elfogadott. Kölcsönös szimpátia legyen.
Írj privát üzenetet
Keresünk párt, bi párt, bi hölgyet, bi pasit izgalmas időtőltésre, kisebb házibuli is lehet ahol max hatan vagyunk, enyhe biszex elfogadott. Kölcsönös szimpátia legyen.
Írj privát üzenetet
Sziasztok! Ma nap közben Hatvan környékén valaki egy kis kalandra? Keressetek nyugodtan.
50+ 60+párral,hölgyel ismerkednék.Privizz vágyaidról…..
60+ -os hölgy vagy házaspár házibarátja lennék. Türelem, intelligencia, diszkréció.
Sziasztok!