kecskeméti párt keresünk.
idősebb hölgyet kényeztetnék Mosonmagyaróváron vagy vonzáskörzetében
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Sziasztok. Szombaton dél körül kölcsönös hoki Dunaújváros duna parton kocsiba?
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznék Bp-en, 48 éves normális, hetero pasi vagyok
Lenne itt 60 fölőtti molett nagy mellű és dús szőrzetű hölgy???
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok! Hölgyet masszíroznék és kényeztetnék a nyelvemmel. Párral is ismerkednék hetero alapon. Akit érdekel írjon üzenetet
A délutáni, kora esti órákban kamionos kalandra nő vagy pár?
M0 M1 Győr útvonalon, pihenőben, parkolóban kalandoznék
M0 M1 Győr útvonalon, pihenőben, parkolóban kalandoznék
Pár keres párt hölgyet pasit. Hölgy bi férfi hetero.. Minden megoldás érdekel..
Sziasztok,formás hölgy vagy páros társasága lennék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Hello
Fehérgyarmaton csütörtökön hölgy?
Írj privátba.
Fehérgyarmaton csütörtökön hölgy?
Írj privátba.
Szabolcsból keresek érett izgató milfet aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Üdv kezdőként csatlakoznák párhoz a hölgy örömére
Sziasztok Hölgyekel
camozás beszélgetés maszti
Izgat a duci, szőrös. Mindenben benne vagyok.
camozás beszélgetés maszti
Izgat a duci, szőrös. Mindenben benne vagyok.
+60+70.-es hölgyet ,párt keresnék diszkréten ,hosszú távú kapcsolatra. Írj,ha érdekellek. Budapest és környéke előny.
Mór mellett viszonzás nélkül szopnék, vagy csak kiverném valakinek. Helyem van.
Szia nézz rá a lapunkra ha gondolod írj üzenetet.
(Ez egy válasz Obrazsy üzenetére (2025. 12. 01. hétfő 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 01. hétfő 10:49
Hy.
Ha valakit izgat egy 50es aktívan sportoló,rosszfiús pasi keressetek bizalommal.
Párokhoz szeretnek csatlakozni,de természetesen hölgyek,lányok rendelkezésére is ÁLLOK.
Ha valakit izgat egy 50es aktívan sportoló,rosszfiús pasi keressetek bizalommal.
Párokhoz szeretnek csatlakozni,de természetesen hölgyek,lányok rendelkezésére is ÁLLOK.