Házaspárt keresek kellemes kikapcsolódásra.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!
Ismerkednék Szekszárdon kedves nyitott valós középkorú párral házaspárral tartós tartalmas diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba !
Ismerkednék Szekszárdon kedves nyitott valós középkorú párral házaspárral tartós tartalmas diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba !
Kamionos vagy átutazó kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Szép napot szerdatól párt
fogadnék megbeszelt időben többi privatban
fogadnék megbeszelt időben többi privatban
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!!!! Privátba írj
Szerdánként a Club Paradise-ban, 10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger összejövetel.
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Sziasztok
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
A héten bármikor jó
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
A héten bármikor jó
Holnap pesten a keletinél leszek elérhető.
Reggel 8 tol kb 12 ig smile
Ha lenne rám igény persze
Reggel 8 tol kb 12 ig smile
Ha lenne rám igény persze
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!!!…….
privátba írj !!!
privátba írj !!!
kecskeméti nőt vagy párt keresek.
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Szigethalom Dunavarsány környékénismerkednék biszex párral, férfival, leszopnék férfias pasit
50 pluszos hölgyel barátkoznék .
Ki szoptatna meg Kecskeméten
Helyem van
Írj
Helyem van
Írj