Érett nővel ismerkednék vagy párral cuckold témában!
Sziasztok.
Szombat estére,hellyel rendelkező ,hozzánk hasonló párt keresünk.
Szombat estére,hellyel rendelkező ,hozzánk hasonló párt keresünk.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok. 42 éves fiatalos férfi vagyok. Tök átlagos. Kint élek. Unatkozom. Valaki beszélgetni, cam? Bárki. Írj és adok skype, vagy vibert
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Sziasztok. 28 éves budapesti srác vagyok sportos-izmos felépítéssel. 25 és 52 év között keresek hölgyet szexkapcsolat céljából. A minőségi együttlét garantált, orál és aktus tekintetében sem vagyok kétperces, mindig a nő az első. Üzenetben mindenkinek válaszolok.
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj
Írj
Jó fantáziával megáldott,idősebb hölgy ismerettségét keresem rendszeres találkákra,kalandokra.
Diszkrét,bonyodalmaktól mentes kapcsolat….
Privátban…
Diszkrét,bonyodalmaktól mentes kapcsolat….
Privátban…
Jelenleg is aktívan működő 2 férfi (48 és 58 éves) + 1 nő (36 éves) felálláshoz keresünk +1 fő biszex hölgyet Nagykanizsán jan. 14.-én délelőttre. De akár hosszútávra is, a bejövünk egymásnak.
60+ hölgyel, párral ismerkednék!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok
Esetleg ma pasi aki el is jönne?
Helyem van Jaszsag.
Esetleg ma pasi aki el is jönne?
Helyem van Jaszsag.
Sziasztok 01.10 ,vagy 01.11 estére keresek Bp-i , unatkozó hölgyet ,nőt , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok, BUÉK! Bp-n keresünk, párokat, ppárcserés szexhez, DP-hez. Pussz: T&F
Ma idősebb aktív?
Érett korosztályból keresek hölgyet,aki szeretné megvalósítani
a vágyait,fantáziáját. Rendszeres,diszkrét kapcsolat reményében kereslek!
Privátban írj..
a vágyait,fantáziáját. Rendszeres,diszkrét kapcsolat reményében kereslek!
Privátban írj..