Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Idősebb aktívat keresek.
Aktiv nagy cérnával rendelkező férfit keresek
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
+70-es hölgyet keresek,...,esetleg párokat!!,....,hosszú távú kapcsolatra!!. Keress privátban!!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok.
48 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Titkos kapcsolatot keresek....
Hölgyek vagy párok...
irjatok,ismerkedjünk,beszélgessünk...
40 felletti is....
48 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Titkos kapcsolatot keresek....
Hölgyek vagy párok...
irjatok,ismerkedjünk,beszélgessünk...
40 felletti is....
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be. Odaadó bi passzív vagyok.
Kedves Partner,
Várunk szeretettel!
Várunk szeretettel!
Sziasztok!
Ápolt ,igényes férfiként ,50es-60as házaspárt keresek.
Ápolt ,igényes férfiként ,50es-60as házaspárt keresek.
Sziasztok. Kedves párt keresünk közös élményekre. Többnyire hét közben 18.00 utáni időpontban tudunk fogadni otthonunkban.. Privát üzenetet várunk.
Szopnék kíváncsi hetero pasit Kecskeméten ma
Miskolci 40+ hölgyet keresek imadon a nylon fetisht
Párhoz csatlakoznék harmadiknak,akár hosszútávra!
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit!
Sziasztok! Ma éjszakára keresek hölgyet vagy párt bpn. Akár egész éjszaka ráérek nem kell kapkodni. Helyem nincs, autóm van. Ápolt normális férfi vagyok! Sziasztok!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr.
Csajos pasi vok
Aktív nagy faszt keresek
Szopok nyelem és baszhato vok
Aktív nagy faszt keresek
Szopok nyelem és baszhato vok