Szopnini imadot keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr.
Sziasztok, belevaló hölgyet keresek az adatlapom szerint. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok. Ha kell, hozlak-viszlek

Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Idősebb nőt vagy párt keresek.Használjatok kedvetekre….
Sziasztok. Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van hozzá. Privátban keress, köszi.
Sziasztok! Hölgynek vagy pároknak lennék partner.
Sziasztok, olyan személyt keresek aki kora reggel kenyeztetné farkamat, vas megye , utazni tudj ! Írj üzenetet...
Sziasztok! Budapesten 30eves elvált férfi vagyok nagy mérettel, Bpn keresek kedves hölgyet vagy párt közös kikapcsolódásra szex kapcsolatra.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
hölgyekkel ismerkednék
közös programok,utazás
közös programok,utazás
40 feletti pár ? Titkos kapcsolatra jelentkezem párhoz.Szívesen basznám szopatnám a feleséged vagy barátnőd előtted vagy veled közösen.Kapcsolatban élek ezért teljes diszkréció adott és elvárt.Írjatok nyugodtan.Ismerkedjünk.Fotóim vannak fent.
Sziasztok
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Szopnék…
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Szopnék…
kecskeméti párt keresek
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok!
Ózdon 28 eves mackós srác keresi azt aki megszopatná.
Ózdon 28 eves mackós srác keresi azt aki megszopatná.
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Zalaegerszegen ma este pasit (max 50) kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá. Privátban egyeztessünk köszi.
Sziasztok! Szívesen ismerkednénk intelligens, jó fej párokkal, akikkel lehet beszélgetni és bulizni, kikapcsolódni. Most csak párokkal....fiúkat tiltjuk, ha nem világos.