Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

A közelünkből keresünk bi uni kedves kisebb farkú pasit. jelentkezés mail az adatlapon. Diszkréció ápoltság kedvesség alap.
sziasztok, ma estére, délutánra keresek borsodi, szabolcsi párokat ! helyem van, de utazni is tudok !
MA Pécsen párral ismerkednénk
sziasztok , bi fiu barátot keresek Hollandiában akivel egy izgalmas titkos baráti kapcsolatot ápolhatok. férfias játékok..
Sziasztok !
Ma ,az az szombat bélelött budapesti háziasszonyt kényeztetnék az átlagnál nagyobb cerkámmal !
Ma ,az az szombat bélelött budapesti háziasszonyt kényeztetnék az átlagnál nagyobb cerkámmal !
Sziasztok! Miskolci 46 éves, sportos és potens férfiként szeretnék partnert találni, akár pár személyében is.
Estét. Pesti vagy szűk környéki hölgy mostanában egy kis kalandra

Érdekelne
(Ez egy válasz cinci üzenetére (2024. 11. 15. péntek 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 19:53
Idősebb urat keresek,akinek felidézem a legerotikusabb vágyait Csak erotikus masszázs, amit a párom videóz,kizárólag saját használatra. 50 + vagyok szép fenékkel szép mellekkel. Imádom ha idős urat kényeztethetek. Ha megmaszíroz, szopom és verem a farkát ,amíg a számba élvez, a párom videóz, kizárólag saját használatra. 50 +
Szia, írtam.
(Ez egy válasz cinci üzenetére (2024. 11. 15. péntek 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 19:53
Idősebb urat keresek,akinek felidézem a legerotikusabb vágyait Csak erotikus masszázs, amit a párom videóz,kizárólag saját használatra. 50 + vagyok szép fenékkel szép mellekkel. Imádom ha idős urat kényeztethetek. Ha megmaszíroz, szopom és verem a farkát ,amíg a számba élvez, a párom videóz, kizárólag saját használatra. 50 +
Sziasztok 45 ös rendkivül sexi csinos igényes nö keresi àllandò laza kapcsolatra :40-55 éves àpolt igényes ffit!
BALATON!!
BALATON!!
sziasztok, ma estére keresek borsodi, szabolcsi párokat ! helyem van, de utazni is tudok !
Sziasztok! Borsodban keresünk partnert aki szeretne hozzánk csatlakozni majd. Komoly szándékal írjatok nekünk! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
sziasztok , fiu barátot keresek Hollandiában akit néha leszophatok.
Pécs?
Sziasztok,
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit vagy mindkét részről bi párt keresünk szombat esti hármas-négyes kalandhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom szexet is mindketten kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Tehát a kulcsszavak: kizárólag 25-45 között, igényes, számunkra is helyes, fényképes, biszex
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit vagy mindkét részről bi párt keresünk szombat esti hármas-négyes kalandhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom szexet is mindketten kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Tehát a kulcsszavak: kizárólag 25-45 között, igényes, számunkra is helyes, fényképes, biszex
60 + os nővel ismerkednék minden jóra
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!