Ma estére keresek kiváncsi hetero urat aki szopatna egy igényes vékony kellemesen sportos srácot...helyem van,Pestmegye!
elérhetőséget irj!Maximális diszkréció!
elérhetőséget irj!Maximális diszkréció!
Bi párt keresek ma estére! Hely ok 11. kerületben.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok! Létező, valódi párral, párokkal ismerkednénk.
sziasztok , fiu barátot keresek Hollandiában akit néha leszophatok.
Sziasztok!
Olyan partnert keresek, aki nem dugni akar, hanem barátkozni, ami később kiegészülhet erotikus dolgokkal.
Laci
Olyan partnert keresek, aki nem dugni akar, hanem barátkozni, ami később kiegészülhet erotikus dolgokkal.
Laci
Sziasztok! Pár keres hétvégi kikapcsolódáshoz partnert. Lehetőleg borsodban keresünk. Fotó előnyt jelent. Sok sikert mindenkinek.
Ma 9kor egy kalandra vevő lennék debcrecenben
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Jászsági hölgyel ismerkednék.
Szivesen találkoznék olyan hetero sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress köszönöm szépen.
Szia! Szolnok nem lesz jó?
(Ez egy válasz Dona54 üzenetére (2024. 11. 05. kedd 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Karcag holnap férfi?