Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok! 40 éves bi uni nőirucis férfi vagyok! Debrecen október 22 -én este valaki minden jóra!? Írj privatban!
Idősebb macis pasi, aki szopatni szeretne?
Zalaegerszegen ma délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk, köszi.
Téged kereslek ha már unod a sok kamus nöt,aki hiteget vagy egyáltalán nem válaszol neked.Irj ha már régen volt részed egy finom orálban..nálam jól fogod érezni magad,nézhetsz egy jó szexfilmet miközben én finoman kényeztetlek,viszonzást sem várok.Ha ezt a barátnödtöl,párodtól nem kapod meg akkor mindenképp irj és találkozzunk.helyem van,igényes ápolt kellemes külsejú srác vagyok Pestmegyéböl.Kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd!Köszönöm!
Sziasztok.
Negyvenes férfi partnert keresünk. orális kényeztetésre, elsőre, a részemről a fiúk örömére. Tapolca vonzáskörzetéből.
Ha izgatna a dolog, írj privát üzenetben. Ott megbeszéljük részleteteket
Negyvenes férfi partnert keresünk. orális kényeztetésre, elsőre, a részemről a fiúk örömére. Tapolca vonzáskörzetéből.
Ha izgatna a dolog, írj privát üzenetben. Ott megbeszéljük részleteteket
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Ma 23:00 után szívesen fogadunk ápolt, nagyméretű(18+), nemdohányzó, enyhe bisex pasit.
Sziasztok! Puding próbája az evés én vagyok rám számíthatók ha megfelelő a méret!
(Ez egy válasz Rolild123 üzenetére (2024. 10. 19. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 13:58
Kimondottan vastag,max 17 centivel rendelkező pasit keresnénk, hosszú távra,a hölgy örömére.
Kimondottan vastag,max 17 centivel rendelkező pasit keresnénk, hosszú távra,a hölgy örömére.
Pécs és környékén valaki?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Borsod és heves megyében keresek most játszó partnert kezdő biként utazni tudok de helyel is rendelkezek
Szoni imadot keresek kor alkat nem szamit jatekokra
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok .
Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Sziasztok! Budapesti 54 éves kapcsolatban, de némileg nyitottan élő pasi csatlakozna hellyel rendelkező biszex párokhoz mindenki örömére. Férfiak között az orál izgató számomra! Odaadó kultúrált, 17/5 cm intimmel rendelkező pasi vagyok. Privátban várom a leveleket!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
veszprém megyéből hölgy?