Egerszalók és az erdő igen nagy. Amúgy bárhol lehet szexelni ahol nem látják
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2016. 09. 12. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2016. 09. 12. hétfő 13:15
Elvinném Mamókát 2-3 nap pihenésre valahová. Valami jó szállást tudtok ajánlani? Vidéki magán ház,vadász ház,....jó lenne ha lenne a környéken thermál fürdő,kiránduló helyek ahol a szabadban tudnánk szexelni, ha a tulaj vagy a szomszéd nyaraló egy normális szóló pasi az még jobb
![circling](images/smilies/circling.gif)
Elvinném Mamókát 2-3 nap pihenésre valahová. Valami jó szállást tudtok ajánlani? Vidéki magán ház,vadász ház,....jó lenne ha lenne a környéken thermál fürdő,kiránduló helyek ahol a szabadban tudnánk szexelni, ha a tulaj vagy a szomszéd nyaraló egy normális szóló pasi az még jobb
![circling](images/smilies/circling.gif)
Sziasztok!Holnap délelőtt Szombathelyen puncit nyalnék!Lakásomon várlak!Privibe írj!
Önmagára igényes (ez a másik féltől is elvárt), kedves, normális pasi keresi társát. Jó lenne komoly kapcsolat, de semmiképp nem egy éjszakás!
Adatlapom IDE kattintva elérhető.
![felkialtas](images/smilies/felkialtas.gif)
![kacsint](images/smilies/kacsint.gif)
Érdi hölgy holnap délelőtt ?
Nagyatád környékéről keresnék szexpartnert,helyem van ,jövő héten bármikor jöhetsz este,csinos hölgyet de akár hölgyeket is várok csak kölcsönös szexre.
Dunaújvárosba keresgélek
PRVÁTBAN várjuk fogadni tudó nem kamus PÁROK-PASIK-LÁNYOK jelentkezését!
Utazni tudunk de max. 70-80 km távolságba!
Utazni tudunk de max. 70-80 km távolságba!
Duci Maci Telt pasival vagy párral ismerkednénk a korosztályunkból! Csak nemdohányost keresünk!
Hölgyek, párok!
Közeleg az este és ha elfáradt a teste, irj üzenetet, mert kezemben a masszázs olaj és szemem egész nap a monitort leste!
Hölgy, vagy parokhoz csatlakoznek harmas negyes kozos huncutkodashoz hetero srackent, Kiskunfelegyhaza, Kecskemet- Cegled es ezen varosok max 60-70km korzeteben ma este.
Pl egy cegledi ejszakai furdozes? Auto van! Mikor indulunk?
Közeleg az este és ha elfáradt a teste, irj üzenetet, mert kezemben a masszázs olaj és szemem egész nap a monitort leste!
Hölgy, vagy parokhoz csatlakoznek harmas negyes kozos huncutkodashoz hetero srackent, Kiskunfelegyhaza, Kecskemet- Cegled es ezen varosok max 60-70km korzeteben ma este.
Pl egy cegledi ejszakai furdozes? Auto van! Mikor indulunk?
Meztelenkednék valakinél vagy valakiknél, akár lakásban is vagy kertben.
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
Esetleg mást is!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
Ország középső részén keresnék párt,vagy hölgyet...
Szaisztok.35 éves sportos,jóképű nagykanizsai srác vagyok.Keresem azt a hölgyet,aki szívesen benne lenn találkákban.
44 éves ápolt pasi vagyok.Párokhoz,csoportokhoz csatlakoznék ma délután,este.
176/90 kg.Nem vagyok kamus mint itt a legtöbben.Debrecen +100 km
Nem vagyok kamus mint itt a legtöbben.Feltétel,hogy ápoltak igényesek legyetek.
Akár két farok a punciba,szendvics stb .Bi kizárva
176/90 kg.Nem vagyok kamus mint itt a legtöbben.Debrecen +100 km
Nem vagyok kamus mint itt a legtöbben.Feltétel,hogy ápoltak igényesek legyetek.
Akár két farok a punciba,szendvics stb .Bi kizárva
Komárom Esztergom megy – Fejér megye bisex-Gay uni-akt keresek jól meg dugna.. szopatna stb... napközben utazni tudok .írj. tel szám 30-55év
hölgyet keresek aki szereti a kis farkat
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 08. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (939668)
2016. 09. 08. csütörtök 17:43
Duci maci telt pasival , párral ismerkednénk a korosztályunkból és a közelünkből! Csak nemdohányosok jelentkezését várjuk!
Duci maci telt pasival , párral ismerkednénk a korosztályunkból és a közelünkből! Csak nemdohányosok jelentkezését várjuk!
Sziasztok Érd és környékéről keresek hölgyet.
Sziasztok!Kötetlen de tartos sexpartnerem keresem hölgy vagy pár személyében!
Budapest és környékén!
Budapest és környékén!
hölgyet keresek aki szereti a kis farkat