Kimondottan párokat, vagy szóló hölgyet keresünk a XVIII. ker. otthonunkba, ma 14 óra után, minden földi jóra! A többit privátba!
sziasztok szeretnék barátkozni ajka környékén hölgyel párral barátkoznék!
Sziasztok. Párt keresünk holnap estére.
Sziasztok. Párt keresünk holnap estére.
Döntöttünk!
Szombat napközben megyünk Gárdonyba! Kb. 10-óra fele már ott tervezünk lenni!
Szívesen vesszük párok közeledését hátha össze jönne valami más is!
Addig is PRIVÁTBAN kereshet minket aki esetleg már előre le akarna beszélni valamit!
Szombat napközben megyünk Gárdonyba! Kb. 10-óra fele már ott tervezünk lenni!
Szívesen vesszük párok közeledését hátha össze jönne valami más is!
Addig is PRIVÁTBAN kereshet minket aki esetleg már előre le akarna beszélni valamit!
Hello,Baján és környékén keresek csinos hölgyet hosszú távra.Független,kultúrált ,normális pasi vagyok.Ha érdekellek,kérlek privátban írj.Köszi!
Sziasztok!Biszex hölgyet,párt keresek Szombathelyen!
Kedves Hölgyek és Párok !
Volna kedvetek a hét végén egy kellemesen eltöltött estéhez, vagy akár hosszú távú kapcsolathoz egy megbízható, korrekt és diszkrét férfival ? Kölcsönös szimpátia esetén és ésszerű távolságon belül bárhol megvalósíthatjuk. További információk az adatlapomon, elérhetőségem belső üzenettel. Kizárólag hetero alapon, biszex mentesen ! Tisztesség, Intelligencia és ápoltság elengedhetetlen !
Volna kedvetek a hét végén egy kellemesen eltöltött estéhez, vagy akár hosszú távú kapcsolathoz egy megbízható, korrekt és diszkrét férfival ? Kölcsönös szimpátia esetén és ésszerű távolságon belül bárhol megvalósíthatjuk. További információk az adatlapomon, elérhetőségem belső üzenettel. Kizárólag hetero alapon, biszex mentesen ! Tisztesség, Intelligencia és ápoltság elengedhetetlen !
Párokhoz csatlakoznék elsősorban orálisan, akár viszonzás nélkül is. Nyíregyháza és környéke.
50 körül NŐ, pár?(Bp.)
Sziasztok!Biszex párt keresek!
Hétvégére párt keresünk
Én szeretnék 48 éves férfi vagyok.
Párokhoz csatlakoznék orálisan akár mindkét fél részére. Szabolcs és Hajdú körzete.
Te bekapod én kinyallak, hölgyet lányt keresek Bük -Sopron környékén.
Szombat estére valakinek valami ötlete? Csak olyan ötlet érdekel ahová mi tudnánk menni!!!
Priviben kérnénk az ötleteket!
Sziasztok! Ma este Szombathelyen Nőt, férfit, párt keresek!
50+ os budapesti hetero férfiként tartós & titkos 69 partnerem keresem. Diszkrécióó kölcsönösen ! Laci.
Szombat estére valakinek valami ötlete? Csak olyan ötlet érdekel ahová mi tudnánk menni!!!
nővel párral ismerkednék 40 éves kaposvári pasi vagyok 17-5 ös dákóval. privátra irj. kösz