Hello,Baján és vonzáskörzetében keresek hölgyet,párt.40-es,normális,független pasi vagyok.
Kecskeméti párt keresek
Debreceni vagy környéki magányos érett asszonyt keresek tartós laza kapcsolatra! 06 30 222 6733.
Sziasztok, írj elérést és megbeszéljük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 17. péntek 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (915896)
2016. 06. 17. péntek 18:07
Párok Házaspárok barátságát keressük!
Párcserés szex de csere nélküli egymás előtti is izgalmas számunkra!
Szóba jöhetnek Lányok is (akik persze nem léteznek)-és pasik is ha szimpi vagy!!
Privát üziket várunk!!!
Szóba jöhetnek Lányok is (akik persze nem léteznek)-és pasik is ha szimpi vagy!!
Privát üziket várunk!!!
Hölgyet keresek titkos románcra. Intelligens, 25 éves fiatal srác vagyok aki szívesen kalandozna idősebb hölggyel
Privátban válaszok kérdéseidre
Privátban válaszok kérdéseidre
Párok Házaspárok barátságát keressük!
Privát üziket várunk!!!
Privát üziket várunk!!!
Párokat-Lányokat keresünk közös szexélményekre!
Esetleg Pasi is szóba jöhet de csak Kecskeméti és hellyel rendelkező jeletkezését várjuk hosszú távra keresünk!!!
Esetleg Pasi is szóba jöhet de csak Kecskeméti és hellyel rendelkező jeletkezését várjuk hosszú távra keresünk!!!
DE ITT VAGYOK
(Ez egy válasz zizike73 üzenetére (2016. 06. 14. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sehol senki?
Szép napot SZOLNOK NAGYKÁTA ÉS KÖRNYÉKEN KERESEK PÁRT JÓ IDŐ ESETEN EGY KIS SZABADTÉRI JÓ DOLOGRA (NEM VETEMÉNY KAPALÁS ) TUDOM A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA TOVÁBBI JÓ IDŐTT
Helo. Párt keresünk veszprém megyéböl ajka környéke.
Sziasztok! Párt keresünk akik tudnának fogadni minket péntek este!
Sziasztok! heves megyei pasi vagyok, párokat, lányokat keresek!
Hello,Baja és környékén keresek hölgyet hosszú távra.
Sziasztok szombatra keresnénk párt ,Budapest és vonzáskörzetéből!
Házibarát kerestetik Kecskeméten vagy a közelben!
Hosszú távra,legyen helyed és időd!!
Csak az jelentkezzen PRIVÁTBAN aki ezekkel bír ideiglenes és alternatív megoldások és KAMUSOK nem érdekelnek!
Hosszú távra,legyen helyed és időd!!
Csak az jelentkezzen PRIVÁTBAN aki ezekkel bír ideiglenes és alternatív megoldások és KAMUSOK nem érdekelnek!
sziasztok Ajkán valaki?????
Szia ! Budapesten nőnek titkos házi barátja lehetnék . Ha tetszik az adatlapom akkor megtalálsz
Bük környékén keresek lányt-asszonyt -párt 18-60-ig csak szexre. Egy normális ápolt pasi vagyok.