Házibarát kerestetik Kecskeméten vagy a közelben!
Hosszú távra,legyen helyed és időd!!
Csak az jelentkezzen PRIVÁTBAN aki ezekkel bír ideiglenes és alternatív megoldások és KAMUSOK nem érdekelnek!
Csak az jelentkezzen PRIVÁTBAN aki ezekkel bír ideiglenes és alternatív megoldások és KAMUSOK nem érdekelnek!
Házibarát kerestetik Kecskeméten vagy a közelben!
Sziasztok. Napközbeni szabadidővel keresem partnereim. Pesti, 52 éves macis pasi vagyok.
Sziasztok ! Bp . és pest megyében vasárnapra ( este 8 körül ) keresünk szexpartnereket kellemes kikapcsolodásra . ---------- Fogadni nem tudunk , klub nem a mi világunk ------------ gumit orálisnál nem , aktusnál használni kell . Szoló ffi-t nemkeresünk esetleg biszexet .
Péntek vagy/és szombat estére keresünk párommal nagy mérettel rendelkező bi férfit, aki benne lenne minden jóban. Nincsenek tabuk. 42 éves molett hölgy és egy 50-es sportos férfi Monorról. Helyünk van.
50-es férfiként tartós & titkos partnerem keresem franciás játékokhoz.... L.
21-én Szombaton Pár-esetleg Pasi napközben hellyel van Pesten!!!!??? Kamusokból nem kérünk viszont a komoly jelentkezéseket privátban kérnénk!
Holgyet vagy part keresek en 34 eves diszkret pasi vagyok
Sziasztok. Kizárólag a hölgy kènyeztetésére keresünk ápolt inteligens független férfit. Hely szükséges.
Sziasztok amatör swinger bulit szervezünk várjuk párok lányok jelentkezését hozzá járulás csekély 06702444175
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitól
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitól
Szep napot valaki
21-én Szombaton Pár-esetleg Pasi napközben hellyel van Pesten!!!!??? Kamusokból nem kérünk viszont a komoly jelentkezéseket privátban kérnénk!
30 as ápolt független pasikent idősebb hölggyel ismerkednék. Fejér megye és kke. Ha valaki lenne, privátban jelentkezz. Szép napot.
Felhívnám minden kedves jelenlévő figyelmét, hogy 52 éven túl is van élet. Lehetsz törpe, lehetsz Góliát, lehetsz maci, lehetsz gebe, ne érdekeljen mások sértegetése, élvezzük a szexet és kész. Budapesti macis pasi aki túl van az 50-venen.... Egyszerű, értelmes vidám egyéniséggel....
Napközbe csatlakoznék párhoz hölgyhöz Vác környékén 58-éves pasi
párt keresünk ill nöt
Sziasztok.Igényes,megbízható párt keresek.
Sziasztok.Érdi hölgy vagy pár ?