Pestmegye valaki privat
Még mindíg keresünk Párokat és Lányokat!!
Privátban légyszi!
Privátban légyszi!
SZeretnék 48 éves vagyok elvált férfi minden jó érdekelne Dunaújvárosba
Sziasztok! 40 év feletti párt keresek alkat nem számít, előny Pest és Pest megye Vecsés - Cegléd vonalon.
Párok-Lányok????
Privátban!
Privátban!
Sziasztok! 44 éves ápolt pasi vagyok!! Ismerkednék!!
Keresünk Párokat és Lányokat közös élményekre!
diszkrét, hosszútávú, alkalmi jellegű kapcsolatot keresek. (írj üzit)
Sziasztok. Szeretném ha szép szőrtelen csupasz lenne a kukim ehhez keresek segítséget Bük-Sopron környékén. Már unom a borotválást, talán tud valaki valamilyen tuti módszert. Utána kipróbálhatjuk hogy milyen lett.
Írj ha vállalod feri196906@citromail.hu
Írj ha vállalod feri196906@citromail.hu
Sziasztok! Győri vagy Győr környéki lányokkal ismerkednék,beszélgetnek! Kor alkat nem számít!
41 éves pasi Somogyban ismerkedne Milf hölgyel,husi duci elöny!
Sziasztok! Ismerkednék beszélgetnék párral ahol a ffi bi hajlamu ill hölgyekkel párokkal a 40es korosztályból! Én 40es ápolt igényes kellemes méretü pasi vagyok!
Párhoz hölgyhöz csatlakoznék Vác kornyékén
Párhoz hölgyhöz csatlakoznék Vác kornyékén
sziasztok !
Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg bisex és szeret nyalni,mert én Éva szeretek.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne,mert ezen már túl vagyok.
korosztály amire gondolunk 40 es évek-től.És olyat keresünk aki párom is elfogadja,de ez nem feltétel ! Mi csajok lehetünk kettesben is párom csak nézne minket.
Helyünk van fogadni tudunk.Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
Köszönjük,hogy végigolvastátok.
Éva és józsef !
renault68@freemail.hu
Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg bisex és szeret nyalni,mert én Éva szeretek.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne,mert ezen már túl vagyok.
korosztály amire gondolunk 40 es évek-től.És olyat keresünk aki párom is elfogadja,de ez nem feltétel ! Mi csajok lehetünk kettesben is párom csak nézne minket.
Helyünk van fogadni tudunk.Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
Köszönjük,hogy végigolvastátok.
Éva és józsef !
renault68@freemail.hu
párt nöt keresek ill bi ffit
Sziasztok! 44 éves ápolt pasi vagyok!! Ismerkednék!!
40 éves Hetero 186/105 Győr-Sopron megyei férfi a környező megyékben
40 túli párhoz csatlakozna a hölgy örömére ma estére,vagy a hétvégére.
40 túli párhoz csatlakozna a hölgy örömére ma estére,vagy a hétvégére.
Sziasztok
46-44 éves párként 170 magasak 75-65 kg mind ketten borotváltak keresünk közös programokhoz párokat. Nudista strand, wellness, szauna, kirándulás, buli stb. e-mailbe cseréljünk arcképes fotót és ha megvan a szimpátia akkor megbeszéljük a .továbbiakat e-mail fitful@citromail.hu