Helló! Most éppen senki se huncutkodik az irodájában, :)
elkényeztetsz :)
megest egy szép mosoly :) köszi ;)
Hát le a kalappal előtted :) ha kell harmadik, sztem bőven lesz ezekuzán jelentkező :) mégegyszer, gratula és köszönjük a képeket :)
Maszti a .....-n a személyzeti wc-ben....Ahhhhh
![smile](images/smilies/smile.gif)
Csak így tovább!
:) mesélj
Istennő vagy :) esetleg átküldhetnéd nekem magánba.. hogy nekem is legyen egy jó napom ;)
OK, nagyon várjuk!
Ha már idetévedtem, gondoltam megosztom a saját sztorimat!
Egyszer egy kellemes telefonbeszélgetés után -amely egy régebben idejáró hölggyel folytattam és leginkább egy telefonszexhez hasonlított, bár nem annak szántuk - az üres irodában kinyomtattam 1-2 képet a hölgyről és elővettem a már ágaskodó farkincámat mejd a fényképére élveztem egy hatalmas adagot... ja...le is fotóztam... - én már csak ilyen perverz állat vagyok - ...csak a végkifejletnél pont betelt a memóriakártya és a spricc lemaradt...sajnos....
Remélem a hölgy magára ismer a sztoriból!
Egyszer egy kellemes telefonbeszélgetés után -amely egy régebben idejáró hölggyel folytattam és leginkább egy telefonszexhez hasonlított, bár nem annak szántuk - az üres irodában kinyomtattam 1-2 képet a hölgyről és elővettem a már ágaskodó farkincámat mejd a fényképére élveztem egy hatalmas adagot... ja...le is fotóztam... - én már csak ilyen perverz állat vagyok - ...csak a végkifejletnél pont betelt a memóriakártya és a spricc lemaradt...sajnos....
Remélem a hölgy magára ismer a sztoriból!
de szép mosoly.. ezért érdemes volt szépet írnom ;)
én hiszek neked... puszi a mindenhovádra :)
:) mosolygok itt magamban... ha ennek a fele igaz, már jó.. és igaz azis, hogyképek kellenének ide lányok.. úgy a hiteles.. :)
csak kiváncsiságból kérdezném: ilyen irodai maszti alatt a lányok néznek erotikus képeket, szexoldalakat, goldengate-et, MSN-pasikat? vagy tökéletesen elegendő a fantázia?
A telefon kamerájával is lehet képet csinálni, ha már úgy is "ott" van
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Hajrá!!! :))
De megosztom, miért is ne.
Az egyik kedvencem, mikor még a régi mozik voltak, talán emlékeztek, rá hogy volt színpad, és úgynevezett vörös rivaldafény.
Nos én egy ilyen moziban dolgoztam, anno, és a büfés kislánnyal egyszer nagyon összegabalyodtunk ezen a bizonyos színpadon. Egész nap arra vártunk hogy bezárjunk. Felmentem a gépházba, és felkapcsoltam a vörös lámpákat, semmi mást.
Baromi izgató volt egy 400 fős mozi színpadán szeretkezni...
Az egyik kedvencem, mikor még a régi mozik voltak, talán emlékeztek, rá hogy volt színpad, és úgynevezett vörös rivaldafény.
Nos én egy ilyen moziban dolgoztam, anno, és a büfés kislánnyal egyszer nagyon összegabalyodtunk ezen a bizonyos színpadon. Egész nap arra vártunk hogy bezárjunk. Felmentem a gépházba, és felkapcsoltam a vörös lámpákat, semmi mást.
Baromi izgató volt egy 400 fős mozi színpadán szeretkezni...
Én is megtettem, de az nem egy szokványos munkahely:-)))) Egyszer szeretkeztem is ott....
Egyébként nekem is rengeteg munkahelyi történetem van.
Hűha! Mit kaptál?