De helyes kis kollektíva alakult itt..
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Sziasztok! Végig olvastam ezeket a gyöngyszemeket, és még a fejfájásom is elmúlt.Megyek megkeresem a kolleganömet,hátha őt is érdekelné a dolog.
Én sajnos nem irodában dolgozom...vágyakozva a további történetekre...tovább az irodába.... Hol vannak még a pikáns történetek?
Sziasztok!
Minden vallalkozo kedvu holgynek ajanlom figyelmebe ezt a Bluetooth-os vibratort. Lehet, hogy jobb, mint a telefon :). Lehet re gyujteni...
Minden vallalkozo kedvu holgynek ajanlom figyelmebe ezt a Bluetooth-os vibratort. Lehet, hogy jobb, mint a telefon :). Lehet re gyujteni...
Jo kis topic :)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Szerintem szivesen néznék még veled egy páran :)
Sziasztok!
Totál hülye lettem, ahogy itt olvasom amit csináltok!
Már csak az emlék storyak olvasva is beindultam, főleg miután a mostani élményeket mesélitek...
Szóval, olvasom azt a bizonyos "tappancsosat" amit nem tudok kiverni a fejemből, és majd egész nap merevedésem volt. Hát addig maradtam az irodában ameddig csak tudtam, sajnos én nem zárhatom az irodát, de a főnököm az minid el szokott menni WC-re, és az szerencsére nem 1 perc.
Tehát eljutottam oda, hogy tök hülye vagyok, és elővettem. Ha felvagyok húzva szeretem hosszan kiélvezni a helyzetet és ebben a tudatban kezdem is bele. Már majdnam... mikor hallottam az ajtó nyílását. Szerencsére egy folyosón kell hátra jönni a szobához, így volt időm "elrendezni" mindent.
A befejezéssel addig kellett várnom míg haza értem, de addig minden nőt megnéztem...
Hogy befejezem-e az irodában? Nem tudom.
Totál hülye lettem, ahogy itt olvasom amit csináltok!
Már csak az emlék storyak olvasva is beindultam, főleg miután a mostani élményeket mesélitek...
Szóval, olvasom azt a bizonyos "tappancsosat" amit nem tudok kiverni a fejemből, és majd egész nap merevedésem volt. Hát addig maradtam az irodában ameddig csak tudtam, sajnos én nem zárhatom az irodát, de a főnököm az minid el szokott menni WC-re, és az szerencsére nem 1 perc.
Tehát eljutottam oda, hogy tök hülye vagyok, és elővettem. Ha felvagyok húzva szeretem hosszan kiélvezni a helyzetet és ebben a tudatban kezdem is bele. Már majdnam... mikor hallottam az ajtó nyílását. Szerencsére egy folyosón kell hátra jönni a szobához, így volt időm "elrendezni" mindent.
A befejezéssel addig kellett várnom míg haza értem, de addig minden nőt megnéztem...
Hogy befejezem-e az irodában? Nem tudom.
Na hát akkor nén is röviden elmondok 1-2 sztorit. Az egyiknél sajnos csak nézője voltam az eseménynek. Történt ugyanis, hogy egy cipőboltba tévedtem egyszer. Egy kis bolt, egy kapualjban, tök eldugva, alig járhat ott valaki. Ráadásul hétköznap volt, délelőtt, úgyhogy végképp nem volt senki a környéken. Bementem, egy 20-22 év körüli, helyes, kicsit telt lány volt az eladó. Egyedül volt bent, és mikor beléptem, olyan hirtelen felpattant a pult mögül, kicsit zavartnak, kicsit ziláltnak tűnt. Kérdeztem is kaján mosollyal, hogy csak nem megzavartam valamit? Neeem, neem, szólt a nem túl meggyőző válasz. Gondoltam ennyiben hagyom a dolgot, mert a lány tényleg zavarban volt, de mikor leültem az egyik cipőt felpróbálni, észrevettem, hogy nincs rajta bugyi (nyár volt, szoknyában volt és majdnem velem szemben ült). Na, ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni, mire ő elpirult, de pár perc beszélgetés után kitette a RÖGTÖN JÖVÖK táblát az ajtóra, és hajlandó volt a kedvemért befejezni a masztit, amit a belépésemmel megszakítottam. Egyedüli probléma csak az volt, hogy nem engedte, hogy együtt csináljunk bármit is, csak bemutatót kaptam, az viszont felejthetetlen volt. Még ma is begerjedek, ha csak rágondolok:) És sajnos én meg hülye voltam, és nem vettem példát róla ott a helyszínen, hanem csak otthon elégítettem ki magam.
Na hát ez az egyik sztori, a többit majd később...
Na hát ez az egyik sztori, a többit majd később...
Bemásolhatod a szőveget forás megjelőlése nélkül ide akkár, ha nem olyan terjedelmes. Csak irjál elé egy kis szőveget hogy nem saját történet és hogy a neten találtad.
én is kérem - qkac81@citromail.hu
Már látom, hogy rossz helyen dolgozom!
Itt olvasgattam és nem férek a nadrágba.
Miért nincsennek ilyen kolléganőim?
Itt olvasgattam és nem férek a nadrágba.
Miért nincsennek ilyen kolléganőim?
Én is! Én is!
hummer3freemail.hu
Köszi!
hummer3freemail.hu
Köszi!
Szia!
Nagyon izgi,meséld tovább!
Nagyon izgi,meséld tovább!
bocsi nem volt szándékos
Olyan nagyon tetszenek a történetek, hogy szívesen csatlakoznék, de sajnos az irodában eddig "csak" úgy mentem el, hogy az ellenkező nem segített...
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
kérhetek énis izelitöül képet?
Szia!Biztos izgi lesz.....Csinálnál róla egy pár képet?Pl. amikor egy dezodor van a puncidban........
kár, hogy a fiúk történeteire annyira nem kiváncsiak a lányok itt ;)
Lehet, hogy már mások esetleg ajánlották, én még csak nem rég láttam a filmet; amiben egy hölgy, egy olyan fittness labdán ücsörgött a PC-je előtt, aminek a két "fülébe" kell kapaszkodni és elvileg úgy kell ráülni, ill. ugrálni rajta. Na ő nem úgy használta...
![finom](images/smilies/finom.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![wink](images/smilies/wink.gif)
hello Zolibp
Erre van meg felelő forum téma
És létezik a GG társkeresője
Itt nem eről van szo. olvas belle a moderátorok űzenik cimű forum témába, ha társat akarsz keresni a forumba. (Ez egy válasz Zolibp üzenetére (2005. 10. 24. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre van meg felelő forum téma
És létezik a GG társkeresője
Itt nem eről van szo. olvas belle a moderátorok űzenik cimű forum témába, ha társat akarsz keresni a forumba. (Ez egy válasz Zolibp üzenetére (2005. 10. 24. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 24. hétfő 10:26
Katka,
én is szeretek masztizni az irodában.. van camem is, ha felajánlhatom számodra... neked is könnyebben menne:)
Van kedved?
Puszi
Zoli
erotica2005@freemail.hu
én is szeretek masztizni az irodában.. van camem is, ha felajánlhatom számodra... neked is könnyebben menne:)
Van kedved?
Puszi
Zoli
erotica2005@freemail.hu