Be vagytok keritve!
Már sokunk köszönti nyamalmiani szokások szerint a napfelkeltét...
Na, és akkor hol van az a "minden", vagy mára befürödtünk?...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 02. 02. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 02. 02. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
egy jo nyam mindent felállit:))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 02. 01. szerda 18:50
Az új "expetítör" nász-táncot mutat be a nyamal szüzeknek. (vagy a nyamal szüzek neki...?)
Beugrotál expediciora a nyam völgybe?
Persze megint zugáztál a fönökel és mint mindig nyertél... mázlis...
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze megint zugáztál a fönökel és mint mindig nyertél... mázlis...
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
A nagyfőnök éppen közölte a nővel, hogy velem kell jönnie!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 22. vasárnap 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 22. vasárnap 16:56
Meg aztán van még egy érdekes mozzanata a nyamaléletnek: az egészségügyi nevelés. Itt ugyanis az a szokás, hogy - a generációk közti szakadékot megszüntetendő is -, az ifjú férfiaspiráns orrát értékes platinakarikákkal bilincselik hozzá az őt nemző harcosi phalloszhoz, és ebben a helyzetben kell végezniük egy egész hónapon át minden ügyes-bajos dolgukat. Ez idő alatt tilos a testek bármiféle vízzel való illetése! Így tanulja meg az ifjonc a szagskálát, hogy férfivá válása után mindig alaposan tisztálkodjon, mert egy törzsi szokás szerint, ha csak egy lehelletnyi kellemetlen illat is csapja meg az eljövendő ara szagérzékelőjét, jogában áll tőből lemetszeni az illat forrását és skalpként az övére tűzve új, tisztább bájdorong után nézni. Vigyázat, expediciósok!
http://pixsrv.srv.hu/pix/pix_1137945380.jpg
(nem jelenik meg a kép VAZELINATOR)
Meg aztán van még egy érdekes mozzanata a nyamaléletnek: az egészségügyi nevelés. Itt ugyanis az a szokás, hogy - a generációk közti szakadékot megszüntetendő is -, az ifjú férfiaspiráns orrát értékes platinakarikákkal bilincselik hozzá az őt nemző harcosi phalloszhoz, és ebben a helyzetben kell végezniük egy egész hónapon át minden ügyes-bajos dolgukat. Ez idő alatt tilos a testek bármiféle vízzel való illetése! Így tanulja meg az ifjonc a szagskálát, hogy férfivá válása után mindig alaposan tisztálkodjon, mert egy törzsi szokás szerint, ha csak egy lehelletnyi kellemetlen illat is csapja meg az eljövendő ara szagérzékelőjét, jogában áll tőből lemetszeni az illat forrását és skalpként az övére tűzve új, tisztább bájdorong után nézni. Vigyázat, expediciósok!
Mindez azért van, mert még nem estek át a honosításon. Ez nyilvánvaló, mert egyikük sem viseli az extázikus nyakörvet, meg a tatoo ejactuliensis szent ábráit. Ezek nélkül reménytelen az egyhúron való pendülés, amin önfeláldozó nővérkénk már átesett..
http://pixsrv.srv.hu/pix/pix_1137931036.jpg
(nem jelenik meg VAZELINATOR
http://pixsrv.srv.hu/pix/pix_1137931036.jpg
(nem jelenik meg VAZELINATOR
Igen!
Most hogy mondod, én is látni vélem.
Sugárzik a nő arcáról, hogy nincsenek egy hullámhosszon.
A nyamalmiani fiú nem sokat törődik a lány örömével.
-Ez a póz? Hát nem kényezteti el a csajt, ez biztos!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 01. 22. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Most hogy mondod, én is látni vélem.
Sugárzik a nő arcáról, hogy nincsenek egy hullámhosszon.
A nyamalmiani fiú nem sokat törődik a lány örömével.
-Ez a póz? Hát nem kényezteti el a csajt, ez biztos!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 01. 22. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 22. vasárnap 11:54
Lehet ,hogy keresi, de első ránézésre ejakuláció praecox- ban szenved. Túl korán élvezett el szerintem...
Lehet ,hogy keresi, de első ránézésre ejakuláció praecox- ban szenved. Túl korán élvezett el szerintem...
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 20. péntek 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy nyamalmiani migráns keresi társait a zöldfoltok rengetegében!
szia katica
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 11. szerda 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 19:10
Valaki segítsen: már a negyedik laboránsnőnk akar nyamal rituálék szerint vetkőzni...
Ugy látszik a törzs varázsloja megint bakizot és az egész törzs hibernálodot.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 01. 13. péntek 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 13. péntek 15:16
Nyamal rituálék szerint vetkőzni???
Mert erröl szolt a kiképzés:)
Kis cicát nem tudok csinálni belöle:))
Vagy is nem én:)
DE neked és miatad letelegrafáltam a törzsfönök fiával hozz hozzá egy fiu tigrincset...
S lesznek majd kis (tigris)cicák
Neked meg tudtommal nem kell
"nyamal rituálék szerint vetkőzni" kiképzés, te lassan tözsgyökeres nyam vagy:)
DE neked és miatad letelegrafáltam a törzsfönök fiával hozz hozzá egy fiu tigrincset...
Nyamal rituálék szerint vetkőzni???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 13. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
viszem kiképzésre, kiscicát kéne képezni belőle, nem baj ha nem fog kávézni
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 13. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 01. 13. péntek 12:52
viszem kiképzésre, kiscicát kéne képezni belőle, nem baj ha nem fog kávézni
viszem kiképzésre, kiscicát kéne képezni belőle, nem baj ha nem fog kávézni (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 01. 13. péntek 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 13. péntek 10:57
kiképzés nálam 5-7 ig
reggelli kávé helyet jo lesz...
reggelli kávé helyet jo lesz...