Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 02. 03. csütörtök 15:00  #5
alkalmialkesz alkalmialkesz
:D ember te aztán tudsz valamit. egyébként nyaminyami-nak olvtasam először ;) hihetetlen. sanyarú nehéz életem nekem is van basszus ezek után.
2005. 02. 03. csütörtök 14:46  #4
liam. liam.
Akkor a háttérinfókról, röviden. A nyamalmiani törzs az Amazonas esőerdőben tengeti sanyarú, nehéz életét. Nehezen telnek a napok ott. Gondoltam szükségük lehet erre-arra, hátha megkönnyíthetjük a sanyarú, nehéz életüket. Gondoltam playstationre, házimozira, kávéfőzőre, ruhákra, törzsi dobfelszerelésre, estleg egy új gibson epiphone gitárra. Ezek a mindennapi élethez elengedhetetlenek. És még valami. Küldhetnénk nekik egy garnitúra sportfelszerelést, hogy a nyamalmiani törzs ifjú tagjai sportolni is tudjanak a sanyarú, nehéz időkben. Tényleg, labda is kell. Legalább öt. Ezeken kívűl kell még pénz. Sok pénz... wow1
2005. 02. 03. csütörtök 14:33  #3
alkalmialkesz alkalmialkesz
hőőőőő...jó az anyag. de most komolyan, kis háttérinfóval szolgálhatnál, hogy legalább tudjuk kinek kéne segíteni.
2005. 02. 03. csütörtök 14:28  #2
nem-mind1? nem-mind1?
kerdes kerdes kerdes
2005. 02. 03. csütörtök 14:22  #1
liam. liam.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem elszomorít. Nagyon. Szomorú a helyzet, de nem reménytelen. Nem is tudom, talán gyűjtést kéne szervezni. Majd én gyűjtöm amit adtok. El is juttatom, ha elég összejön. Ha nem, akkor elköltöm értelmetlen hülyeségekre. De ott lesz bennünk a tudat, hogy legalább megpróbáltuk. Na, szervusztok. Írjatok. Keresek addig más fontos témákat. Csak azért, hogy komoly dolgokról is essen szó... Hajrá. wow1
/ 50