:D ember te aztán tudsz valamit. egyébként nyaminyami-nak olvtasam először ;) hihetetlen. sanyarú nehéz életem nekem is van basszus ezek után.
Akkor a háttérinfókról, röviden. A nyamalmiani törzs az Amazonas esőerdőben tengeti sanyarú, nehéz életét. Nehezen telnek a napok ott. Gondoltam szükségük lehet erre-arra, hátha megkönnyíthetjük a sanyarú, nehéz életüket. Gondoltam playstationre, házimozira, kávéfőzőre, ruhákra, törzsi dobfelszerelésre, estleg egy új gibson epiphone gitárra. Ezek a mindennapi élethez elengedhetetlenek. És még valami. Küldhetnénk nekik egy garnitúra sportfelszerelést, hogy a nyamalmiani törzs ifjú tagjai sportolni is tudjanak a sanyarú, nehéz időkben. Tényleg, labda is kell. Legalább öt. Ezeken kívűl kell még pénz. Sok pénz...
hőőőőő...jó az anyag. de most komolyan, kis háttérinfóval szolgálhatnál, hogy legalább tudjuk kinek kéne segíteni.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem elszomorít. Nagyon. Szomorú a helyzet, de nem reménytelen. Nem is tudom, talán gyűjtést kéne szervezni. Majd én gyűjtöm amit adtok. El is juttatom, ha elég összejön. Ha nem, akkor elköltöm értelmetlen hülyeségekre. De ott lesz bennünk a tudat, hogy legalább megpróbáltuk. Na, szervusztok. Írjatok. Keresek addig más fontos témákat. Csak azért, hogy komoly dolgokról is essen szó... Hajrá.