Milyen igaz, gondolkodó barátom. Erre ugyan már a törzs sámánja is gondolt, mielőtt szétcsavarta volna az agyát azokkal a butító bogyókkal, amikről lentebb írtam, csak egy gond van ezzel. Az áram. Mégha akkumulátorral is megy, azt néha-néha fel kell tölteni. És a törzsből nem nagyon szokott kimozdulni senki sem a civilizált közösségbe. Voltak ugyan próbálkozások, de olyan mérhetetlen ellenszenvet tanúsítottak irántuk a városiak, hogy inkább maradnak az esőerdőben, és élik megszokott sanyarú, nehéz életüket. Gondoltam egy kisebb jellegű áramfejlesztő létrehozására, kizárólag a myamalmiani törzs részére, de ez egyrészt hatalmas anyagi teherrel járna, másrészt felvet igen sok geopolitikai, és környezetvédelmi problémát, és akkor még nem beszéltem az állam tartózkodásától. Konszenzusra lehetne ugyan jutni velük, de ők lakóparkokat, benzinkutat, különböző bevásárlóközpontokat akarnak telepíteni, ebben pedig sem én, mint a segélyakció főszervezője, sem Amalaku Nukalinu, a nyamalmiani törzs rangidőse nem partner. A törzsnek joga van a természetes életteréhez, aki más véleményen van, az kérem írásban jelezze ezen fórumon. Abból baj nem lehet, ha ütköztetjük a véleményeinket.
(Ez egy válasz rooollyy üzenetére (2005. 02. 04. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 04. péntek 08:16
Hali.Szerintem örülnének egy pár p4-es gépnek netkapcsolattal!Akkor legalább pontosan el tudnák küldeni az igényeiket erre az oldalra,és nem kéne megkérdőjelezhető információkra támaszkodnunk!
Hali.Szerintem örülnének egy pár p4-es gépnek netkapcsolattal!Akkor legalább pontosan el tudnák küldeni az igényeiket erre az oldalra,és nem kéne megkérdőjelezhető információkra támaszkodnunk!
(Ez egy válasz liam. üzenetére (2005. 02. 04. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 04. péntek 08:04
Ne is vicceljük el kedves, mert ha ezt elvicceljük, akkor könnyen lehet, hogy olyan voodoo átkot kapunk a nyakunkba, hogy még az unokáink is látni fogják. Azt meg se én, és gondolom ti sem szeretnétek. Tehát. Gyerünk tovább... ötleteket, ötleteket, még, még...
Ne is vicceljük el kedves, mert ha ezt elvicceljük, akkor könnyen lehet, hogy olyan voodoo átkot kapunk a nyakunkba, hogy még az unokáink is látni fogják. Azt meg se én, és gondolom ti sem szeretnétek. Tehát. Gyerünk tovább... ötleteket, ötleteket, még, még...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 02. 03. csütörtök 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendben. Szóval tisztában vagy a rokonságommal. Ez jó. Akkor tudod, hogy életem egyik nagy célja, és talán értelme is az, hogy segítsek távoli rokonaimnak abban, hogy a sanyarú, ugyanakkor nehéz életükön változtatni tudjak. Aki partner ebben, annak kijelenthetem, hogy az egész nyamalmiani törzs a szívébe zárja, és esténként a nevét kurjongatva ugrálják majd körül a falloszami nyamalmiani emlékművet. Azt hiszem, ez egy elég vonzó jutalom. Továbbra is várom aktív jelentkezők írását, akik segíteni szeretnének.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 04. péntek 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 02. 04. péntek 05:13
Méghogy vicc!!! Ez halálosan komoly dolog, kedves liam, ezt neked kellene a legjobban tudnod, hisz szegről-végről megbecsülendő rokonsággal büszkélkedhetsz említett törzs arisztokratikus köreivel,ugyanis egyik ősöd, III.Liamina, a nyamalmianik boldoggá szentelt egykori megbecsült anyakirálynője volt, és orgazmus közben halt meg 1022-ben, arcán a kéj vigyorával, s nunijában egy háromnegyedig beszippantott fehér áldozattal...
Méghogy vicc!!! Ez halálosan komoly dolog, kedves liam, ezt neked kellene a legjobban tudnod, hisz szegről-végről megbecsülendő rokonsággal büszkélkedhetsz említett törzs arisztokratikus köreivel,ugyanis egyik ősöd, III.Liamina, a nyamalmianik boldoggá szentelt egykori megbecsült anyakirálynője volt, és orgazmus közben halt meg 1022-ben, arcán a kéj vigyorával, s nunijában egy háromnegyedig beszippantott fehér áldozattal...
(Ez egy válasz liam. üzenetére (2005. 02. 03. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 03. csütörtök 22:46
Hölgyeim. Én azt hiszem ez a téma igen sok komolyságot követel. Ne vicceljük el. Köszönöm...
Mi nem szoktunk viccelni. ES ez komly.
(Ez egy válasz liam. üzenetére (2005. 02. 03. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 03. csütörtök 22:46
Hölgyeim. Én azt hiszem ez a téma igen sok komolyságot követel. Ne vicceljük el. Köszönöm...
Hát Te voltál ott, akkor? Újra kell írni a történelemkönyveket, hurrá!!! Már nem fehér folt a história azon fejezete, amely - inkább csak setésként-, azt rebesgeti, hogy szerelmi háromszög keltette viszály okozta a bonyodalmakat, merthogy, midőn Szűz-Amazonász nekiveselkedett keményen leszopizni nyihogva ágaskodó csődörét, nem vette észre, hogy annak bájdorongjára már egy másik szomjas ál-Amazonász szopta fel magát, s véletlenül szomjúhozó torkán akadt a kis szöszi, alig tudta kitikácsolni. No, lett is egy kis adok-kapok, meg sírás, rívás, fogaknak csikorgatása, mostanig nem tudta senki a kis vetélytárs személyét beazonosítani, egyedül az általad közölt adatok valószínűsítik: Te voltál ott. Talán a Káma-Szutra című ősi biblia egy utálása erősíti meg ezt a tényt egy lábjegyzetében, amely így szól: " ODUTTA VOLA NEKIE PARADISUMUT- AZ GOLDENGÉTEUT HÁZOÁ", ami mai olvasatban azt jelenti, hogy isten segedelmével elhúzott a Goldengate-re a is hamis...
Ja, hát persze! Az Amazonász nevű nőnek nem felső-, hanem fehérfolyása volt, amit drága, egyetlen Orgazmusától kapott bérletes használatra (ettől "bárcás kur....ö..ö..kkurtizán"),és valóban, a fekete csődör képébe esett(vágódott?) véletlenül tehernek is nevezhető, 100km/h-s kezdősebességgel induló picinykis öklöcskéje, de lévén, hogy sosem tudta magát túltenni a dolgon, megtagadta hitét, örökbe adta nyívó porontyát, majd átkeresztelkedett Atlantisszá, hogy szégyenében e néven süllyedjen el, ami remekül sikeredett. A róla elnevezett földrész meg kalaplevéve, lehorgasztott fővel, búbánatosan követte Őt.
Most hallottam, hogy állítólag a nyamalmiani törzs igényelt még 100 részt a Mónika-show-ból, és visszamenőleg az archívumból 100 részt a Barbara,beszéljük meg-showból, de megbízható informátoraim jelezték, hogy ez valószínűleg téves. Elképzelhető, hogy a vandaruka törzsből valaki beszivárgott az információs csatornáinkban, és ezzel az elképesztő igénnyel akarja az egész nyamalmiani törzs életét veszélybe sodorni. Nem ülünk fel neki.
Nagyon kimerítő és hasznos információkkal láttál el minket. Köszönet érte. Vibrátorok, síkosítók? Igazad lehet. Csomagolunk azt is. Mindenféle méretben, színben. Tovább,tovább...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 03. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 02. 03. csütörtök 18:56
Aranyhíd Lexikon vonatkozó sorai a NYAMALMIANI törzs csodálatos életéről :Nyamalmiani - gyűjtögető , vadászgató, halászgató törzs neve. A törzs az Amazonász felső folyásának mindkét partját uralma alatt tartó, matrimoniális társadalmat építő, és azt minden eszközzel védelmező vademberi közösség, amely mindeddig sikeresen ellenállt a fehérember(Hominis alba) nevezetű kártékony emlősfaj tovaterjedésének tájaikon. Védekezésük hatékonysága egyedi módszereikben rejlik, amelyekkel azonnal visszavernek mindennemű, nyugalmuk, sajátos életvitelük ellen támadó tényezőt. Ui. ha a fentemlített hominida tájaikon megjelenik, nyomban tapasztalja e "vendégszerető" közösség "gondoskodását". Először is nagy pompával szállítják külön pálmakunyhójába, megfosztják minden ruhájától, s ha hímnemű egyed a szerencsés flótás, akkor péniszét bekenik méz és banán keverékével, megkötözik egy szalmafekhelyen, majd betaszítanak hozzá egy éheztetett lajhárt, amely lassan ugyan, de annál biztosabban araszol közelebb kedvenc csemegéjéhez. Mikor félóra multán végre odaér, mohó száját kitátja és birtokba veszi a legelső méz-és banánillatú micsodát, és elkezdi módszeresen-lajhárosan leszopogatni. Amikor harmadnap a páciens ordítozását megelégelve abbahagyja a csemegézést, a törzs domináns amazonjai üdvrivalgással vállukra emelik a "leszopott" krapekot, és díszmenetben viszik királynőjükhöz, aki pompázatos díszekbe és semmi másba öltöztetett két mázsáját, rengő vulkánhoz hasonlatos csöcseit, bodros hájhurkák közül nyelvét nyújtogató nuniját csábító pillantások kíséretében ajánlja fel kielégítésre a remegő vendégének, "hahogy" hajlandó lenne Őfenségét a gyönyör vörös virágaitól szegélyezett nászi szertartás keretében az Orgazmus szent hegyének csúcsaira elkalauzolni gyökércsonkig leszipkázott fütyijével, mert ha nem....és itt az egész törzs fenyegetően rázni kezdi kézi fegyvereit, és egy roppant üst felé pillantgatnak szaporán, amely lobogó tűz nyelveitől nyalogatva eregeti gőzpamacsait az ég felé. És a szerencsétlen választhat...Itt a lexikon adatsora megszakad, sajnálatosan nem akadtam még a folytatás nyomára, de nem adom fel(folyt. köv.)
Ajánlom tehát a segélyszállítmányba vibrátorok, síkosítók felvételét, hátha élve is meglehet úszni a segélyakciót, s a királynőt is végre ki lehet elégíteni valahára...
Ajánlom tehát a segélyszállítmányba vibrátorok, síkosítók felvételét, hátha élve is meglehet úszni a segélyakciót, s a királynőt is végre ki lehet elégíteni valahára...
nekem küldtek dob üzenetet h kell nekik 1 ill 2 triambulum és 1 sajtburger is ha megoldható
Ez nem kötözködés. Minden jobbító szándék helyénvaló. Egy gond van csak. A törzs sámánja napok óta magán kívűl van. Valami nagyon csúnyán butító bogyóval kísérletezett, kicsit megfogta az agyát ez a természetes anyagú szer, és azóta az esőerdőben rohangál egy szál gatyában, és nem lehet hozzászólni, mert azzal fenyegetőzik, hogy átáll a vandaruka törzshöz, ha nem hagyják őt nyugodtan lejönni a cuccról. Amúgy a zildijan cinek tényleg jók. Azon gondolkodtatok már, hogy hogyan lesz megoldva a szállítás? Levegőben, vagy vízen? Nem mindegy, mert nem mindegy. A Hughes and Kettnerben nem bízom. Nem biztos, hogy az jó választás volna. A Peavey még talán. Ez fontos ügy emberek, várom a segítő szándékú hozzászólásokat továbbra is.
Aranyhíd Lexikon vonatkozó sorai a NYAMALMIANI törzs csodálatos életéről :Nyamalmiani - gyűjtögető , vadászgató, halászgató törzs neve. A törzs az Amazonász felső folyásának mindkét partját uralma alatt tartó, matrimoniális társadalmat építő, és azt minden eszközzel védelmező vademberi közösség, amely mindeddig sikeresen ellenállt a fehérember(Hominis alba) nevezetű kártékony emlősfaj tovaterjedésének tájaikon. Védekezésük hatékonysága egyedi módszereikben rejlik, amelyekkel azonnal visszavernek mindennemű, nyugalmuk, sajátos életvitelük ellen támadó tényezőt. Ui. ha a fentemlített hominida tájaikon megjelenik, nyomban tapasztalja e "vendégszerető" közösség "gondoskodását". Először is nagy pompával szállítják külön pálmakunyhójába, megfosztják minden ruhájától, s ha hímnemű egyed a szerencsés flótás, akkor péniszét bekenik méz és banán keverékével, megkötözik egy szalmafekhelyen, majd betaszítanak hozzá egy éheztetett lajhárt, amely lassan ugyan, de annál biztosabban araszol közelebb kedvenc csemegéjéhez. Mikor félóra multán végre odaér, mohó száját kitátja és birtokba veszi a legelső méz-és banánillatú micsodát, és elkezdi módszeresen-lajhárosan leszopogatni. Amikor harmadnap a páciens ordítozását megelégelve abbahagyja a csemegézést, a törzs domináns amazonjai üdvrivalgással vállukra emelik a "leszopott" krapekot, és díszmenetben viszik királynőjükhöz, aki pompázatos díszekbe és semmi másba öltöztetett két mázsáját, rengő vulkánhoz hasonlatos csöcseit, bodros hájhurkák közül nyelvét nyújtogató nuniját csábító pillantások kíséretében ajánlja fel kielégítésre a remegő vendégének, "hahogy" hajlandó lenne Őfenségét a gyönyör vörös virágaitól szegélyezett nászi szertartás keretében az Orgazmus szent hegyének csúcsaira elkalauzolni gyökércsonkig leszipkázott fütyijével, mert ha nem....és itt az egész törzs fenyegetően rázni kezdi kézi fegyvereit, és egy roppant üst felé pillantgatnak szaporán, amely lobogó tűz nyelveitől nyalogatva eregeti gőzpamacsait az ég felé. És a szerencsétlen választhat...Itt a lexikon adatsora megszakad, sajnálatosan nem akadtam még a folytatás nyomára, de nem adom fel(folyt. köv.)
(Ez egy válasz liam. üzenetére (2005. 02. 03. csütörtök 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz liam. üzenetére (2005. 02. 03. csütörtök 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 03. csütörtök 18:51
Nem hülyeség barátom, nem hülyeség!! Nem mondasz akkora butaságot. Ismersz valakit a nyamalmiani törzsből, vagy csak úgy ráéreztél arra, hogy kéne triambulum? Nem tudom még, hogy azt honnan szerzünk, de meg kell mozdítani minden követ az ügy érdekében. Pajtások. Mi lenne, ha igényelnénk pár embertől -érző szívű, a nyamalmiani törzs sanyarú, és nehéz életére fogékony emberektől- az adójának 1%-át? Ilyen nemes célra, gondolom sokan áldoznának. Számlaszám kell, meg hirdetés. De olyan hirdetés, hogy a könnyeivel küszködjön az, aki elolvassa.Hatásos legyen, ugyanakkor lényegretörő. Kellenek képek a törzsről, amiken síró gyerekek érzékeltetik kellően, hogy milyen sanyarú, és nehéz életük van ott, az esőerdőben, a nyamalmiani törzsben. Érzitek, hogy megmozdult valami? Gyerünk...
Nem hülyeség barátom, nem hülyeség!! Nem mondasz akkora butaságot. Ismersz valakit a nyamalmiani törzsből, vagy csak úgy ráéreztél arra, hogy kéne triambulum? Nem tudom még, hogy azt honnan szerzünk, de meg kell mozdítani minden követ az ügy érdekében. Pajtások. Mi lenne, ha igényelnénk pár embertől -érző szívű, a nyamalmiani törzs sanyarú, és nehéz életére fogékony emberektől- az adójának 1%-át? Ilyen nemes célra, gondolom sokan áldoznának. Számlaszám kell, meg hirdetés. De olyan hirdetés, hogy a könnyeivel küszködjön az, aki elolvassa.Hatásos legyen, ugyanakkor lényegretörő. Kellenek képek a törzsről, amiken síró gyerekek érzékeltetik kellően, hogy milyen sanyarú, és nehéz életük van ott, az esőerdőben, a nyamalmiani törzsben. Érzitek, hogy megmozdult valami? Gyerünk...
(Ez egy válasz nem-mind1? üzenetére (2005. 02. 03. csütörtök 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 03. csütörtök 18:43
őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő akko már triambulumot is vegyünk nekik
Bocs, hogy kötözködöm, de én Sonor dobszerkót szállítanék Zildjian cinekkel, és Hughes and Kettner erősítőket, esetleg Peavey-ket. Persze a legjobb volna, ha törzs sámánja döntene a típusokról.
őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő akko már triambulumot is vegyünk nekik
Azt mondod egy B.C.reach jobb lenne? Igazad lehet. Max Cavalerat nem bírom elérni napok óta. Bár ő már nem a sepultura tagja, de amióta kilépett, a sepu is egy rakás szar, szerintem. Na mindegy, ez mellékszál. És mit gondoltok a dobfelszerelésről? Tama? Nem tudom, az esőerdőkben zavarna valakit a nyamalmiani törzs hölgy lakóin kívűl, pár marshall erősítő? Azokat is kéne szerezni. Hogy gondoljátok? Örülök, hogy ez a roppant fontos téma -a nyamalmiani törzs sanyarú, és nehéz élete- értő fülekre talált. Lassan neki is állhatunk a gyűjtés szervezésének. Hajrá...
:D jó lesz ez a téma. a gitárokhoz nem értek, de a dobfelszerelés tuti kell. azt mindenképp küldjönk valahogy.
Szerintem Gibson helyett egy B. C. Reach gitárnak jobban örülnének, az jobban bírja az esőerdő klímáját. Bár ez ügyben a Sepultura gitárosaival kellene konzultálni.