Aha...ja..
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 07. péntek 03:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 07. péntek 03:14
ez a hely ahol mindenki bele merülhet a barlagi turák kéjeségébe felfedezheti azt annyi fél fajta mondon.
csak havonta egyszer tiltot ővezet mert akkor nyamalmiani törzs menstruál izé demonstruál izé na mindegy patakokban folyik a vér. s ilyenkor ajánlatos elkerülni a vőlgyet nagy ivben, mert te is vérbe fürödhetsz.
csak havonta egyszer tiltot ővezet mert akkor nyamalmiani törzs menstruál izé demonstruál izé na mindegy patakokban folyik a vér. s ilyenkor ajánlatos elkerülni a vőlgyet nagy ivben, mert te is vérbe fürödhetsz.
ez a hely ahol mindenki bele merülhet a barlagi turák kéjeségébe felfedezheti azt annyi fél fajta mondon.
csak havonta egyszer tiltot ővezet mert akkor nyamalmiani törzs menstruál izé demonstruál izé na mindegy patakokban folyik a vér. s ilyenkor ajánlatos elkerülni a vőlgyet nagy ivben, mert te is vérbe fürödhetsz. (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 06. csütörtök 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
csak havonta egyszer tiltot ővezet mert akkor nyamalmiani törzs menstruál izé demonstruál izé na mindegy patakokban folyik a vér. s ilyenkor ajánlatos elkerülni a vőlgyet nagy ivben, mert te is vérbe fürödhetsz. (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 06. csütörtök 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 06. csütörtök 08:20
Áttanulmányoztam a térképet, és egy kis seítséget próbálok nyújtani; A kanyon belsejében van egy langyosvizű forrás, ettől délre pedig egy barlang, melynek bejárata néha meglehetősen síkos.A továbbiakban a barlangrajzok útmutatását kell követni. Fontos!: A helyi lakosok esetenként un. denevérűző rituálét folytatnak le, melynek során egy hatalmar rudat toszigálnak ki-be a barlang belsejében. Ilyenkor életveszélyes benn tartózkodni, mivel az említett rúd nagyon kitölti a rendelkezésre álló hely belvilágát.
Sok szerencsét!
Sok szerencsét!
Áttanulmányoztam a térképet, és egy kis seítséget próbálok nyújtani; A kanyon belsejében van egy langyosvizű forrás, ettől délre pedig egy barlang, melynek bejárata néha meglehetősen síkos.A továbbiakban a barlangrajzok útmutatását kell követni. Fontos!: A helyi lakosok esetenként un. denevérűző rituálét folytatnak le, melynek során egy hatalmar rudat toszigálnak ki-be a barlang belsejében. Ilyenkor életveszélyes benn tartózkodni, mivel az említett rúd nagyon kitölti a rendelkezésre álló hely belvilágát.
Sok szerencsét!
Sok szerencsét!
Nagyon helyes,hogy csak álom, mert "sámfákat" semmi esetre sem viszünk a nyamaloknak.
Nem kellett volna felbontani a csomagot, majd én "bekalibrálom" őket.
Tele voltak pozitív igéretekkel, nem volt szivem visszautasítani őket. Velük is erősödik a csapat. :)
Lenne itt még két önkéntes: Sperminátor és barátnője. Mindig is szerették volna a párcserés szexet kipróbálni.
Azčrt neked nem hiszem, hogy ez problemŕt jelent.:-)
Lassan indulnunk kell, mert itt az esos čvszak.
Lassan indulnunk kell, mert itt az esos čvszak.
Erdekes megkozelitčse a tčmŕnak, de hŕt
ezčrt irtam, hogy igy konnyebb osztozkodni.
Kčpzeld el, ha mindenkinek az olyan lŕnyok
tetszenčnek ami neked, Nem maradna..:-)
ezčrt irtam, hogy igy konnyebb osztozkodni.
Kčpzeld el, ha mindenkinek az olyan lŕnyok
tetszenčnek ami neked, Nem maradna..:-)
Nekem bejon.:-)
Ilyen a mostani csajom is.
Persze igy konnyebb osztozkodni.:--)
Ilyen a mostani csajom is.
Persze igy konnyebb osztozkodni.:--)
788-as?
Azčert ezt bevŕllalnŕd?
Mŕrmint a hompictures olvtŕrsra gondoltam.:-)
Mŕrmint a hompictures olvtŕrsra gondoltam.:-)
Szňval expedinkŕknak nevezed azokat a hos embereket,
akik rčszt vennčnek ebben a negy seggitsčgben?
Hŕt tudd meg mčg akkor is.
mŕr gyujtom a megfelelo fanokat, hogy odamerčszkedjak a nagy Naminamikhoz.
akik rčszt vennčnek ebben a negy seggitsčgben?
Hŕt tudd meg mčg akkor is.
mŕr gyujtom a megfelelo fanokat, hogy odamerčszkedjak a nagy Naminamikhoz.
Az alábbi fotók,már az első segélyszállítmány áldásait élvező boldog nyamalmianikról készültek...
Kiestem a gyakorlatból, de megpróbálom mégegyszer...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 28. szerda 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 09. 28. szerda 23:43
http://ww3.voyeurweb.com/main/Prg39a/Psa20050920-155376/20050920-155376-0.jpg
http://ww3.voyeurweb.com/main/Prg39a/Psa20050920-155376/20050920-155376-0.jpg
Legeslegelölről olvastam el a rovatot, és le vagyok sújtva. ennyire kiveszett volna az emberekből a segítőkészség, a humánum? Egy, a létéért folytatott harcának végső szakaszába jutott törzsnek egyszercsak nincs, aki segédkezet, -nyúlványt nyújtson! Hát el kell veszniük, mint ahogy már sokan kihaltak innen: Tibi, liam, Amodent, E-rektor.....Csak egy pár név a nagyok közül. Vajon lesz-e, aki felröppentse a végső csatakiáltást: Hunnyamalok, LY! ???
Talán a képfeltöltés játszik a gyöngyömmel...