Már itt is van!!!(mondtam, /írtam/hogy nemtud szaladni)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 05. 22. vasárnap 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyugi, a haver már régen elindult, csak ..hát.. ugye..szaladni nem tud...
Majd ő véget vet a "szükségállapotnak"!!!!
Majd ő véget vet a "szükségállapotnak"!!!!
Ezen...
[IMG]http:/Tom és Katinka.gif
[IMG]http:/Tom és Katinka.gif
Mert, "hogyhamár" Amerikában dudákba fektet a civilizáció, "akkormeg" az Indiákon közkedvelt leányok néznek le szegény benszülött démonokra, és autókba dobálják magukat hanyatt-homlok, miközben üzekedve dugnak a közlekedésiekkel, már-már oszlásnak indultan, vadul igyekezve .:)))))
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 05. 20. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 20. péntek 19:54
Én nem értem! Miért dobálják az indián lányok az autókat amerikában, miközben civilizáltan dugnak?
Én nem értem! Miért dobálják az indián lányok az autókat amerikában, miközben civilizáltan dugnak?
Mostmŕr črtem, hogy mičrt kell az autňkat dobolň
indiŕn lŕny didŕjŕt nyomkodni, ha a kozlekedčsi
dčmonokat civilizŕlja az amerikaiakkal..:))) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 20. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
indiŕn lŕny didŕjŕt nyomkodni, ha a kozlekedčsi
dčmonokat civilizŕlja az amerikaiakkal..:))) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 20. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 05. 20. péntek 18:49
Merthogy a dudával űzött, oszló démonon doboló közlekedésiek igyekszenek civilizált bennszülöttekkel dugatni a lenézett amerikaiakat...:))))
Merthogy a dudával űzött, oszló démonon doboló közlekedésiek igyekszenek civilizált bennszülöttekkel dugatni a lenézett amerikaiakat...:))))
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 05. 20. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 20. péntek 18:34
Csak asztnemčrtem mičrt kell a kozlekedčsi
dugŕsban, a benszulotteket lenčzni a civilizŕlt
amerikai dčmonoknak...:))
Csak asztnemčrtem mičrt kell a kozlekedčsi
Azért vannak változatlanok is...
Ugylŕtszik olyan ritkŕn irunk ide, hogy mŕr a lŕnyok is ŕtvŕltoztak.:(((
Hát ez a vége a késlekedésünknek!!! Nem indultunk időben megmenteni és tessék!!! Most aztán már mi lesz? A szűzlányok magukat fogják megmenteni???
Vigyázz az ózonlyukra stop már láttam egykeréken egyensúlyozó expedícióst mosolyogni stop indulhatunk stop stoppolhatunk is stop LY! LY! LY! stop
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 05. 12. csütörtök 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 12. csütörtök 00:14
Katicika! Mikor indulunk végre megmenteni! Engem már az ózónlyuk is felizgat! És ugye mint tudjuk az esőerdőknek még ahoz is van közük. Már ott tartok, hogy akár motorral is mennék, pedig azon nagyon félek (olyan kevés kereke van!)!
A lepény hal... meg mindig utoljára.
Katicika! Mikor indulunk végre megmenteni! Engem már az ózónlyuk is felizgat! És ugye mint tudjuk az esőerdőknek még ahoz is van közük. Már ott tartok, hogy akár motorral is mennék, pedig azon nagyon félek (olyan kevés kereke van!)!
Ezuton szeretnčm megkoszonni a Katicika ŕltal felrakot kčpek szeploinek, hogy a motorosok "bŕrgyů" tŕborŕt megprňbŕlta a sexuŕlis tevčkenysčg egčszsčges nyomvonalŕra tuszakolni! De tekintettel arra, hogy mi is szerčnysčgem is ezen tŕbor mamlasz kozonsčgčt szaporitja, fel kell szŕlitanom hogy netčrjen a hagyomŕnyos ůtvonaltňl čs tovŕbbra csak a torzsunk fekete szčpsčgeinek kikommendŕlŕsůban tanůsitson visszanemtčro alkalomhoz mčltň segitsčget. amit nagy szeretettel lŕt a mi lankadtagyů tŕrsasŕgunk...:)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 11. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 11. szerda 22:46
Köszi Felpa-pa!!! Ujjongok vad örömömben, hogy az emberiségből mégsem halt ki a jobb rész!!! Újult erővel-szenvedéllyel indul újra szavaid nyomán a megmentő sereg, most már felpörgő-bőgő motorokkal megáldottan hunnyamal daliák indulnak föl a megálmodott diadalra, új Verecké-k bontakoznak lépten-nyomon meghátráló gazok "tetemin", s a delmirum..ö..ödelirum terems....tremse...triplesec nyomunkba sem érhet, nemhogy a homo motoricus nemes fajtáját bántalmazhatná...
Köszi Felpa-pa!!! Ujjongok vad örömömben, hogy az emberiségből mégsem halt ki a jobb rész!!! Újult erővel-szenvedéllyel indul újra szavaid nyomán a megmentő sereg, most már felpörgő-bőgő motorokkal megáldottan hunnyamal daliák indulnak föl a megálmodott diadalra, új Verecké-k bontakoznak lépten-nyomon meghátráló gazok "tetemin", s a delmirum..ö..ödelirum terems....tremse...triplesec nyomunkba sem érhet, nemhogy a homo motoricus nemes fajtáját bántalmazhatná...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 05. 11. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 11. szerda 22:31
Sajnos, ha nem lčpunk irreverzibilis folyamatok tomkelege lčp fel ami az akkut problemŕk utolagos regenerŕlŕsval sem lehetsčges! Ezčrt mindenkit fel kell szňlitanom, hogy a tovŕbbiakban feltčtlenul forduljatok Katicikŕhoz, ha nem akarjŕtok, hogy a Nyami Nyami torzs tagjai a Delirium tremens alfajŕt ŕtplŕntŕljŕk a motorversenyzok tŕborŕba!
Sajnos, ha nem lčpunk irreverzibilis folyamatok tomkelege lčp fel ami az akkut problemŕk utolagos regenerŕlŕsval sem lehetsčges! Ezčrt mindenkit fel kell szňlitanom, hogy a tovŕbbiakban feltčtlenul forduljatok Katicikŕhoz, ha nem akarjŕtok, hogy a Nyami Nyami torzs tagjai a Delirium tremens alfajŕt ŕtplŕntŕljŕk a motorversenyzok tŕborŕba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 08. vasárnap 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 08. vasárnap 10:37
Hogy mik történnek még most is a sűrűben, hát....
Hogy mik történnek még most is a sűrűben, hát....