Hát tényleg rémes!De talán egy olyan igazi megmntős beavatás talán megváltoztatná a véleményét!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 02. hétfő 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 05. 02. hétfő 13:50
Erőst rövidlátó, az egyik harcos panasza nyomán kiderült, hogy "azt", amit vizsgálatra tartottak elébe, meg akarta hámozni. A rémült vadászt azóta sem lehet a fáról lecsalogatni...
Erőst rövidlátó, az egyik harcos panasza nyomán kiderült, hogy "azt", amit vizsgálatra tartottak elébe, meg akarta hámozni. A rémült vadászt azóta sem lehet a fáról lecsalogatni...
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 05. 02. hétfő 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
És ki ő?Mit tud amiért tartani kéne tőle?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 01. vasárnap 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 01. vasárnap 23:39
Jaj, Istenem! Új ápolónőnk van! Az úr legyen irgalmas lelkeinkhez!!!
Jaj, Istenem! Új ápolónőnk van! Az úr legyen irgalmas lelkeinkhez!!!
Már itt is tele van a táj flamandokkal!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 04. 29. péntek 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 29. péntek 18:24
NA LÁTOD NE TŰNNYÉ EL ME MÉG MI LESSZ ITT?Egyből illen gyilkos fazonok tűnnek fel!
KASZTRÁLNI ÉS GYOMORTALANÍTANI KELL ŐKET!!!!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 04. 29. péntek 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 29. péntek 18:24
NA LÁTOD NE TŰNNYÉ EL ME MÉG MI LESSZ ITT?Egyből illen gyilkos fazonok tűnnek fel!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 04. 29. péntek 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Na most megen há lettél?És engem nem öl az unalom???
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 29. péntek 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 29. péntek 17:54
Hát akkor üvöltsd tele a csendet és a topic-ot, te tékozló fiú!!! Keresd meg a szavaidat, és lődd be ide őket. Megöl a magány! Tűröd ezt? LY! LY! LY!
LYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLY LYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLLYLYLYLYLYLLYLYLYLYLYLYLYLYLLYLYLYLYLYLYLLYLYLYLY LYLYLYLYLYLLYLYLYLYLYLYLLYLYLYLYLYLLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLLYLYLYLYLYLYLLYLYLYLYLYLLYLY LYLYLYLLYLYLLYLYLYLYLLYLYLYLYLYLLYLYLLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLY LYLYLYLLYLYLYLYLYLYLLYLYLYLYLYLYLYLYLLYLYLYLLYLYLYLYLYLLYLYLYLYLLYLYLYLYLLYLYLYLYLYLYLLYLYLYLYLYLL YLYLYLYLYLYLYYLYLYLLYYLYLYLYLLYLYLYLYYLYLYLLYLYYLYLLYLYLYLYYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLY LYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLLYLYLYLY LYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLYLLYL!!!
De más tényleg napok óta nem jut eszembe (kezdek kiégni) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 29. péntek 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
De más tényleg napok óta nem jut eszembe (kezdek kiégni) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 29. péntek 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 29. péntek 17:54
Hát akkor üvöltsd tele a csendet és a topic-ot, te tékozló fiú!!! Keresd meg a szavaidat, és lődd be ide őket. Megöl a magány! Tűröd ezt? LY! LY! LY!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 04. 29. péntek 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 29. péntek 17:50
LYSzegasz nem hagytalak el, csak el vagyok keseredve ebben a nagy csendben!LY
LYSzegasz nem hagytalak el, csak el vagyok keseredve ebben a nagy csendben!LY
Pusztába kiáltott LY!
E-rektor? Tibi? Liam?....Megöl a csend Amazóniában!!!! Kisért a Legyek Ura!!! Huh!
Ó, én E-rektorom, rettenetes dolog történt!!! Egyik operatőrünk szörnyű bűnt követett el: a Felséged számára minden földi pompával előkészített 559,6%-os domináns szűzet megbecstelenítette, és kameráját mindvégig müködésben tartotta, hogy az apasági perben majd ne legyenek nehézségei Felségeddel szemben. Matriarchális alapon, aki E-rektort megelőzve a domináns szüzet magáévá teszi, jó esélyekkel pályázhat a Nyamal másodtrónra. Most mit tegyünk? Válasszuk el a fejétől? Vagy egyebétől? Sürgős választ várunk!
Képzelhetitek, milyen nyomásnak vagyunk kitéve!!!!
Meghallván, hogy Első Számú Ágyasod remekbeszabott kisdednek adott életet, máris nyamalszűzek ezrei ostromolják bungalóinkat, egyenesen felíratkozva a Véled való Nagy Egyesülés misztériumának megismerésére, ó, Nagy E-rektorunk. Mit tegyünk, mire küldesz nekünk mennyei sugallatot, mi áldott tenyészvezetőnk? Küldjük e fotót szorongatott helyzetünk, és a helybéli hajadonok vehemenciájának illusztrálására
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 25. hétfő 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 25. hétfő 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 25. hétfő 20:20
Én világ életemben szerény ember voltam és a gyermekemet is szerény emberré kívánom nevelni így, nem lehet más a neve mint: AzegyetlenéselsőLY!
Értettem: ismételve kettőt előre, egyet hátra! Hát akkor legyen: duplán hármat előre, kettőt hátra ->sgdsgd. Vagy tiztiz. Milyen a lűélűé?
Áldott ómen legyen az Ő neve!
2005. 04. 25. hétfő 20:20
Én világ életemben szerény ember voltam és a gyermekemet is szerény emberré kívánom nevelni így, nem lehet más a neve mint: AzegyetlenéselsőLY!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 25. hétfő 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 25. hétfő 20:09
Tudtam, hogy az értékes "L" lemorzsolódása elszakít majd egy pár pillanatra a Hunnyamal trónörökös pólyája mellől, hát a Jóisten éltessen Benneteket, közöld hamar a nevet, amelyet majd a szent hunniai keresztségben "kapand" a nyamalmianik nagy örömére, aztán fuss vissza Őhozzá, aki a Fény és a Vigasz mindenek fölött. Majd csak elleszünk valahogyan az exp. sanyarú körülményei közt! És: LY! LY! LY!
Tudtam, hogy az értékes "L" lemorzsolódása elszakít majd egy pár pillanatra a Hunnyamal trónörökös pólyája mellől, hát a Jóisten éltessen Benneteket, közöld hamar a nevet, amelyet majd a szent hunniai keresztségben "kapand" a nyamalmianik nagy örömére, aztán fuss vissza Őhozzá, aki a Fény és a Vigasz mindenek fölött. Majd csak elleszünk valahogyan az exp. sanyarú körülményei közt! És: LY! LY! LY!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 25. hétfő 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 25. hétfő 19:57
Hát látom, mióta nem jártam itt, minden az enyészet útjára tévedt! Már az LY! is csak Y!! Lassan megérjük, hogy a milyent, miennek írjuk! És akkor lőttek a nagy Hunnyamal felvirágzásnak! Kár! Kár! Kár!