Kedves Katicika!
Igen mélyen megtisztelve érzem magam, hogy szerény személyem ismét versbe foglaltad! De a fapinákat meghagyom másnak, ha nem haragszol?
A megmentéstől azonban nem tántorított el semmi, így azt mondom: NYAMALMIANIKRA FEL!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen mélyen megtisztelve érzem magam, hogy szerény személyem ismét versbe foglaltad! De a fapinákat meghagyom másnak, ha nem haragszol?
A megmentéstől azonban nem tántorított el semmi, így azt mondom: NYAMALMIANIKRA FEL!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 11. hétfő 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 04. 11. hétfő 01:07
Hallottatok-é már szent E-rektor kánról,
nyamalmianiknak fő megváltójáról?
Szellemként tisztelik, eléje borulnak,
merevedésiből holtukig tanulnak...
Megosztanám én de nem akartam senkit ezzel terhelni ugyanis az saját munkahelyi ügyek intézése.Nem vihetném úgysem az egész fórum oldali társaságot az építkezésekre!És nem is vagyok hibás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 10. vasárnap 21:28
Te vagy a hibás: nem osztod meg velem másirányú gondjaidat. Hát rászolgáltam én az efajta bizalmatlanságra?
Hallottatok-é már szent E-rektor kánról,
Te vagy a hibás: nem osztod meg velem másirányú gondjaidat. Hát rászolgáltam én az efajta bizalmatlanságra?
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 10. vasárnap 21:15
És ti miért lazsáltatok míg nem járhattam erre?Héha máshol is kell lovagias ügyeimet intéznem,mégsem válthatom meg a világot egymagam.Még csak az amozóniai szüzekhez is kevés vagyok megfelelő segítség nélkül!
Na ha nem alszom be.később még benézek! Addig is jó megmentést minden érdekeltnek!
De most is csak magam vagyok!Egyébként légy te is üdvözölve!
És ti miért lazsáltatok míg nem járhattam erre?Héha máshol is kell lovagias ügyeimet intéznem,mégsem válthatom meg a világot egymagam.Még csak az amozóniai szüzekhez is kevés vagyok megfelelő segítség nélkül!
Látom ezeket a szerencsétlen szüzeket senki nem gondoja komolyan megmenteni.De akkor mi lessz a sok fejben felajánlott adománnyal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 09. szombat 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 09. szombat 06:57
Sivár,ó oly szikkadt már
a ránkboruló göthös ég,
s nyamalmiani kunyhókból száll,
egyre halkabban, szellemibben
az utolsó lélegzetnyi fohász...
a ránkboruló göthös ég,
Sivár,ó oly szikkadt már
a ránkboruló göthös ég,
a ránkboruló göthös ég,
Persze, hogy irígykednének! Hátratett kézzel is tudnád húzni a gázt! :)))
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 04. hétfő 22:59
Es akkor mčg nem beszčltunk arrňl,
hogy a haverjaim, hogy utŕlnŕnak!!
vagy csak irigyelnčnek??.:)))
vagy csak irigyelnčnek??.:)))
Es akkor mčg nem beszčltunk arrňl,
vagy csak irigyelnčnek??.:))) (Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy csak irigyelnčnek??.:))) (Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 04. hétfő 22:55
Szerintem ehhez háromlábú motorosruhát kéne csináltatnod! Lehet, hogy még csizmát is kéne rá venned! :)
Szerintem ehhez háromlábú motorosruhát kéne csináltatnod! Lehet, hogy még csizmát is kéne rá venned! :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 04. hétfő 22:17
Tudod nem is miattam, de az ůjabb motoros-
talŕlkozŕkon mŕr ilyen verseny is lesz,
csak a Vakegčrnek nem mertem leirni!!)))
csak a Vakegčrnek nem mertem leirni!!)))
Tudod nem is miattam, de az ůjabb motoros-
csak a Vakegčrnek nem mertem leirni!!))) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
csak a Vakegčrnek nem mertem leirni!!))) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 04. hétfő 22:08
Te csak maradj olyannak, amilyen vagy! Adna neked Felpa asszony, ha minden térülés-fordulásodra hol egy tányérhegyet, hol egy értékes festményt vagy- ne adj isten - egy kínai vázát tennél a földdel egyenlővé. És mégis, mit gondolsz, motorozás közben majd szállongna utánad, mint egy menyasszonyi uszály? :))))
Te csak maradj olyannak, amilyen vagy! Adna neked Felpa asszony, ha minden térülés-fordulásodra hol egy tányérhegyet, hol egy értékes festményt vagy- ne adj isten - egy kínai vázát tennél a földdel egyenlővé. És mégis, mit gondolsz, motorozás közben majd szállongna utánad, mint egy menyasszonyi uszály? :))))
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 04. hétfő 21:50
Nem lehetnčk čn is a torzs tagja?
Mert ŕllitolag ez a uj belčpok jutalma.
Mert ŕllitolag ez a uj belčpok jutalma.
Nem lehetnčk čn is a torzs tagja?
Mert ŕllitolag ez a uj belčpok jutalma. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert ŕllitolag ez a uj belčpok jutalma. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 04. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 04. hétfő 21:39
Hát, bizony, a nyamalmianik többsége már gyökeret kezdett ereszteni a segélyre várva...
Hát, bizony, a nyamalmianik többsége már gyökeret kezdett ereszteni a segélyre várva...
"Balra hajts és jobbra előzz!" Ez a nyamalmiani kresz alaptétele. Egy türelmetlen autóstopos már az expedíció elébe indult. Tiszta szégyen nekünk...
Már látom: a GG-sek nagyon elkéstek a védelem megszervezésével. A képen: az "ágyú" elsütése után percekig kell lesni, amíg a töltet "kifröccsen"! Addig meg.......hajhaj:)))
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 01. péntek 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 01. péntek 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 01. péntek 09:49
FRISS hir.: A kčpen lŕthetň holgyek tuz
alŕ vettčk a gg. szerkesztosčgčt!!
ŕprilis 1.-čn.
ŕprilis 1.-čn.
FRISS hir.: A kčpen lŕthetň holgyek tuz
ŕprilis 1.-čn. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 01. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ŕprilis 1.-čn. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 01. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 01. péntek 08:04
Eszkalálódik a helyzet: hadviselés a szex szabadossága ellen...
Eszkalálódik a helyzet: hadviselés a szex szabadossága ellen...