Nahát, ezt a "sűrgő-forgolódást" ebben a topic-ban!:))) Hogy is birjuk?!! Közben meg egyre fogy a törzs, tartalékai apadnak, vénája már-már szétspriccel, potenciálja vészesen hanyatlik, KIHAL A TÖRZS, EMBEREK!!!!
Sajnos a menekulčs legnehezebb mňdjŕt
vŕlasztottŕtok mert a kozelben voltak
tobben akik a szivňszŕljuk felŕldozŕsŕval
megmenthettčk volna a lŕnyokat čs nem kellene
ebben a kčnyelmetlen poziciňban eltoteni a
fiatalsŕgukat. Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 20. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
vŕlasztottŕtok mert a kozelben voltak
tobben akik a szivňszŕljuk felŕldozŕsŕval
megmenthettčk volna a lŕnyokat čs nem kellene
ebben a kčnyelmetlen poziciňban eltoteni a
fiatalsŕgukat. Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 20. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 03. 20. vasárnap 12:43
Akkor nemcsak a barátnőd járta meg, kies városunkban, egy hajnali macskajajkor többen is egymás kezéből kapkodtuk ki a Tesco-gazdaságost, mígnem rettenetes dolog történt: az egymáshoz 30 cm-nél közelebb állók szétválaszthatatlanul összeragadtak, én is csak úgy menekültem meg, hogy egy sráchoz álltam 30 cm-nél közelebb, aki ki nem állhatta a Tesco-gazdaságost, és éppen a mellemre tapadt, de leválaszthatóan. A többiek ma is viselik meggondolatlan Tesco-vedelésük következményeit!
Ez a lényege az egésznek,a tesco-tol ki nő az úszóhártyájuk,lemennek a víz alá majd egy óvatlan pillanatban bedugjuk a szívószáljukat megfulladnak és kész a ház!A testüket pedig megeszik a krokodilok,legalább még egy nemes célt viszünk véghez ami nyamalmiani-krokodilok megmentése.Hiszen köztudott hogy törzsünk fő ünnepi eledeleez az igen ritka törpe krokodil!Ami meg szerencsére csak nyamalmiani törzs ellenség hússal táplálkozik.Így egy fedél alatt sikerül elintézni minden számunkra oly fontos dolgot!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 20. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 20. vasárnap 11:33
A Tesco gazdasŕgosra nagyon vigyŕzzatok,
mert egy barŕtnomnek attňl nott ki az
uszohŕrtyŕja. Kulonben aztŕn utňlag beultette
alŕba kozč. Azňta is viz alatt čl,čs
szivňszŕllal lčlegzik.Udv.:felpa-pa.
Akkor nemcsak a barátnőd járta meg, kies városunkban, egy hajnali macskajajkor többen is egymás kezéből kapkodtuk ki a Tesco-gazdaságost, mígnem rettenetes dolog történt: az egymáshoz 30 cm-nél közelebb állók szétválaszthatatlanul összeragadtak, én is csak úgy menekültem meg, hogy egy sráchoz álltam 30 cm-nél közelebb, aki ki nem állhatta a Tesco-gazdaságost, és éppen a mellemre tapadt, de leválaszthatóan. A többiek ma is viselik meggondolatlan Tesco-vedelésük következményeit!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 20. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 20. vasárnap 11:33
szivňszŕllal lčlegzik.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 20. vasárnap 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
szivňszŕllal lčlegzik.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 20. vasárnap 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 20. vasárnap 11:17
Kitartó leszek bennem mindenki bízhat.Az esetleges kínzások eviselése érdekében,nagyszabású szoktató programba kezdtem bele.Egyre jobban viselek el bármit.A fogságba esés elkerülésére pedig a nyakamba kötve mindig van nálam Tesco gazdaságos kola attól úgy hallottam elriadnak az ellenséges kívácsiskodók!
Kitartó leszek bennem mindenki bízhat.Az esetleges kínzások eviselése érdekében,nagyszabású szoktató programba kezdtem bele.Egyre jobban viselek el bármit.A fogságba esés elkerülésére pedig a nyakamba kötve mindig van nálam Tesco gazdaságos kola attól úgy hallottam elriadnak az ellenséges kívácsiskodók!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 18:49
Hálistennek a barátiaknál is ez, de sokkal kellemesebb, mint, "mongyuk", a spanyolcsizma. Én bizom benned, mind a vérpadig!
Nyamalmiani tudósok most fedeztek fel egy XII. századból származó ősiratot egy kőszarkofágban, megfelelő csontok és fegyverek közepette, amely dokumentum igazolni, sőt, bizonyítani látszik a nyamalmiani törzs eredetét, valamiféle, rég elfeledett, fő eledelét, a húst nyereg alatt puhító keleti őstörzsben felfedezni. Ha valaki tud valamit ezen iratról, értesítse miű isemüket, E-rektort
pedig hogy furdal a kiváncsiság, rettenetes
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 17:03
Személyi adatokat Ő sem szolgáltathat ki, tíltja a kutatók arisztofánészi esküje. Tibi! Ne merészeld!!!!
Hálistennek a barátiaknál is ez, de sokkal kellemesebb, mint, "mongyuk", a spanyolcsizma. Én bizom benned, mind a vérpadig!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 17:50
Soha nem tennék ilyet még a legszörnyűbb kínzások hatására sem nem!!!PL:csikizés
Hallottam az ellenséges törzseknél ez a legnépszerűbb.
Hallottam az ellenséges törzseknél ez a legnépszerűbb.
Soha nem tennék ilyet még a legszörnyűbb kínzások hatására sem nem!!!PL:csikizés
Hallottam az ellenséges törzseknél ez a legnépszerűbb. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Hallottam az ellenséges törzseknél ez a legnépszerűbb. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 17:03
Személyi adatokat Ő sem szolgáltathat ki, tíltja a kutatók arisztofánészi esküje. Tibi! Ne merészeld!!!!
(Ez egy válasz moreno üzenetére (2005. 03. 19. szombat 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
áruld el mit tudsz...
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Katti cikká, ámóré mijjjó
huncutkodom (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
huncutkodom (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 16:57
Moreno, moreno, mio amore, ne huncutkodj!
Te nagy kaján, hát szabad ezt?
Á ő sokkal szebb!
(Ez egy válasz moreno üzenetére (2005. 03. 19. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Moreno, moreno, mio amore, ne huncutkodj!
(Ez egy válasz moreno üzenetére (2005. 03. 19. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem ez Katicika
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 16:22
Bárki is az,feltehetőleg ez annyira jól esett neki,hogy az előző kép is bele remeg nem hogy ő!!
Bárki is az,feltehetőleg ez annyira jól esett neki,hogy az előző kép is bele remeg nem hogy ő!!
(Ez egy válasz moreno üzenetére (2005. 03. 19. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 16:11
csak nem Te vagy az Katicika , mielőtt a haramia vezér hűvelybe mártotta vón dákóját?
csak nem Te vagy az Katicika , mielőtt a haramia vezér hűvelybe mártotta vón dákóját?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 13:09
így talán jobban látszik...
Hát ha majd nem akad más jelentkező,majd nagy szájhúzva ezt a feladatot is ellátjuk mi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 13:01
Már van is egy jelentkező a nász-lakosztályra, csak még pár kell hozzá!