Ó mi szörnyüséget látván nem tétovázhatunk tovább csatára fel,himnemü társaim elő a varázs fuvolával melyet a szájukba adva dalra fakasztanak és ily modon meg törik e gonosz varázslat e szépséges kutató stábon,veszvén a gonosz Osho
Hiába no, fertelmes egy gazember ez az Osho!!!
Kővé merevedtem eme szörnyű és tragikus dokumentumok láttán!
Katicika! Nincs véletlenül valami módszer a gyógyításukra? Pl. jópárszor beléjük mártani a kutatófiúk varázs vesszőjét, vagy ilyesmi. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 16. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Kővé merevedtem eme szörnyű és tragikus dokumentumok láttán!
Katicika! Nincs véletlenül valami módszer a gyógyításukra? Pl. jópárszor beléjük mártani a kutatófiúk varázs vesszőjét, vagy ilyesmi. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 16. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 03. 16. szerda 14:24
Haldokolva hullanak egymás ölére, ó, jaj!
Haldokolva hullanak egymás ölére, ó, jaj!
Osho tekintetétől elbódult fiatal kutatónőink...
Én akkor i s azt mondom, hogy le az Oshokkal, vagy kikkel!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 15. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 15. kedd 21:12
Ez egyáltalán nem elhanyagolható kérdés,emlékezz csak turi pöcsének szerteágazó problémájára!Résen kell lennünk és minden nüansznyi problémára fokozottan figyelnünk kell!
Ez egyáltalán nem elhanyagolható kérdés,emlékezz csak turi pöcsének szerteágazó problémájára!Résen kell lennünk és minden nüansznyi problémára fokozottan figyelnünk kell!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 15. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 15. kedd 21:05
Ilyen részletkérdéseken nincs időnk töprengeni!
Ha ellenség, akkor mihamarább vesznie kell!
Ilyen részletkérdéseken nincs időnk töprengeni!
Osho a nyamalmani törzs leg rosszabb elenfele ha őt valahol látjátok kérek minden hü nyamalmani törzs tagot és szimpatizáns hogy örizetbe vegyék a törzs elen ténykedő gonosztevöt köszönetel Sonkás egy hü szimpatizáns
Akkor meg miért írtad, hogy: Osho?
(Ez egy válasz moreno üzenetére (2005. 03. 15. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor az ki?
(Ez egy válasz moreno üzenetére (2005. 03. 15. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Oshonak semmi köze a Gyűrűk Urához...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 15. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 15. kedd 15:57
Képzeld el - bár elképzelhetetlen -, hogy még nem láttam a gyűrűk urát, így halvány sejtelmem van csak, hogy ez - kérdésed nyomvonalán haladva -, egy Osho nevezetű tag lehet, s ezt én bizony kineveztem főgonosznak ebben a topic-ban, dehát csak ennyi baj legyen, ezt is elbírja vagy nem?
KÖSZI A BIZTATÁST!!!!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 15. kedd 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez már mindent:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 15. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 15. kedd 15:57
Képzeld el - bár elképzelhetetlen -, hogy még nem láttam a gyűrűk urát, így halvány sejtelmem van csak, hogy ez - kérdésed nyomvonalán haladva -, egy Osho nevezetű tag lehet, s ezt én bizony kineveztem főgonosznak ebben a topic-ban, dehát csak ennyi baj legyen, ezt is elbírja vagy nem?
(Ez egy válasz moreno üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Osho?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 14. hétfő 17:54
Aggasztó hírek érkeznek egyre-másra, legutoljára az, hogy az amazonászok sátrai fölött furcsa idegenek fantomjai jelentek meg legutóbb, s hogy szükölve jajgat a törzs apraja-nagyja, amikor az idegenek vezére rájuk szegezi nemevilági, hideg tekintetét. Aki tud valamit eme gonosz teremtményekről, siessen lóhalálában a nyamalmianik segítségére!!!!
A Főgonoszt sikerült lencsevégre kapni, de az operatőr, nyomban a kép előhívása után öngyulladás következtében visszaadta áldozatos lelkét teremtőjének.SOS!!!
A Főgonoszt sikerült lencsevégre kapni, de az operatőr, nyomban a kép előhívása után öngyulladás következtében visszaadta áldozatos lelkét teremtőjének.SOS!!!
Aggasztó hírek érkeznek egyre-másra, legutoljára az, hogy az amazonászok sátrai fölött furcsa idegenek fantomjai jelentek meg legutóbb, s hogy szükölve jajgat a törzs apraja-nagyja, amikor az idegenek vezére rájuk szegezi nemevilági, hideg tekintetét. Aki tud valamit eme gonosz teremtményekről, siessen lóhalálában a nyamalmianik segítségére!!!!
Nem rossz!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
megnéztem megint és megint sírok
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézd meg a Kismalac - klasszikusok c. rovatát!
Tanulságos! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Tanulságos! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)