Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 03. 12. szombat 16:04  #245
charlie79 charlie79
Ha ide benézek, utánna egy kicsit mindig "HE" vagyok!! nyes eplus2
2005. 03. 12. szombat 15:45  #244
tibi33 tibi33
115 ig bármikor elszámolok segítség nélkül akár egymásutánban többször is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 12. szombat 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 03. 12. szombat 12:31
Ne rémüljetek halálra, épp most kaptam ezt a fotót arról, aki a betegség ellenszerét szép testében hordozza, ugyanis az egyik leszáradt pénisztől, mely "beleszakadt-száradt", nunikája mélységeiben antitestek milliárdjait kezdte ontani. Namármost a kornyadozó-puffadozó péniszt csak 115-ször kell belemártogatni gyors egymásutánban ebbe az univerzális hatóanyagtól tocsogó pinkóba, és máris nyert ügyük van szergény betegeknek. Csak arra kell nagyon vigyázni, hogy a mártogatások száma pontosan 115 legyen, mert ha csak eggyel is több, a mártogató mozdulat ireverzibilisen rögzül az idegpályákon, és a gyógyult szegényember egész élete végéig ismételheti véghetetlenül a félreérthetetlen modulatsorozatot.
2005. 03. 12. szombat 15:43  #243
tibi33 tibi33
Hát kitörő örömmel látom,hogy újra feltámadni látszik a segítő szándék mindannyiotokon!Továbbá tudatom kedves mindjájatokkalhogy a tűz bennem is fellángolni látszik.Bár semmiféle tudományos munkával segíteni az elhatalmosodó kórban szenvedőket nem tudom,de ilyen expedíció tagokkal azt bátran vállalom.Ha netalán van valami frissen kikísérletezett ellenszérum azt bármikor magamon kipróbálom!Addig is kitartás éljennek a törzi asszonyok és hamvas leányaik!
2005. 03. 12. szombat 13:58  #242
felpa felpa
Szoval, ha ilyen egyszeruen prezentŕlhatňk a torzsi korulmčnyek kozott člo alanyokon včgzett frontŕlislebeny tesztek legismertebbjei akkor miert kella teljes nevčn error backprpagation tanulň algoritmus. Szerintem ez egyszerubb lenne, ha csak a teljes hosszŕban hasznŕlhatň tobbrčtegu hŕlňzatban sensorolnŕtok.
Hogy mičrt?..
Mertaz osszekapcsolodŕs rčvčn nem lehet kello szŕmcsapŕssal kalkulŕlni ami kŕrosan befolyŕsolnŕ a pregmatikus szelekciňt az agyban.
De aki szeretnč annak mčg rčszletesebben kifejtem, demost sajnos nem črek rŕ mert kfott a kŕvčm. udv.:felpa-pa.
2005. 03. 12. szombat 12:39  #241
felpa felpa
Koszonjuk ezt a gyors segitsčget, mert mŕr kezdtem lelassulni, mint kismalac a szembeszčlben. A visszafordithatatlan folyamat esetleg ujabb doktornokkel nem ŕllithatň fel, vagy meg?))) Mert sajnos, ha eggyel tobb vagy kevesebb mozdulat is befolyŕslja szŕmlŕlolŕnyokat kell alkalmaznom, ami tovŕbb noveli a koltsčgeket. Mindenesetre nem szeretnčk čletem včgčig ezekkel a mozdulatokkal ulni a motoromon, mert fčlrečrtenčk az olvtŕrsaim.Udv.:felpa-pa.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 12. szombat 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 12:31
Ne rémüljetek halálra, épp most kaptam ezt a fotót arról, aki a betegség ellenszerét szép testében hordozza, ugyanis az egyik leszáradt pénisztől, mely "beleszakadt-száradt", nunikája mélységeiben antitestek milliárdjait kezdte ontani. Namármost a kornyadozó-puffadozó péniszt csak 115-ször kell belemártogatni gyors egymásutánban ebbe az univerzális hatóanyagtól tocsogó pinkóba, és máris nyert ügyük van szergény betegeknek. Csak arra kell nagyon vigyázni, hogy a mártogatások száma pontosan 115 legyen, mert ha csak eggyel is több, a mártogató mozdulat ireverzibilisen rögzül az idegpályákon, és a gyógyult szegényember egész élete végéig ismételheti véghetetlenül a félreérthetetlen modulatsorozatot.
2005. 03. 12. szombat 12:31  #240
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 12. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 11:55
Hellň Katicika! Ez a hir nagyon szomoruan črintett mert a betegsčg mŕr elhatalmasodott rajtunk. Sajnos ŕllitilag egyedul o rendelkezett az ellenszčrum osszetčtelčvel, čs igy most nagyon nagy bajban vagyunk. A motor szabŕlyos megulčse is nehezemre esik, mert nagyon megduzzadt az a bizonyos testrčszem. Ha esetleg mčgis tudnŕl valamit errol a betegsčgrol ami nem is az valňjaban vesdd fel a muncheni konferenciŕn. Kulonben čn mindjŕrt gondoltam, hogy ki rejtozkodik a nčv mogott.Udv.:felpa-pa.
2005. 03. 12. szombat 12:19  #239
felpa felpa
Ugyan ez nem motorkerčkpŕr a mi szakčrtonk tud segitsčget nyujtani a beleulčsi tehnikŕba. Vŕrju mielobbi megkeresčsedet.))):udv felpa-pa.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 12. szombat 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 12:16
Az expedició frissen szerződtetett fakomposztálási megbizottja erősen exponáltan tanulmányozva a rábizott masinériát.
2005. 03. 12. szombat 12:16  #238
Az expedició frissen szerződtetett fakomposztálási megbizottja erősen exponáltan tanulmányozva a rábizott masinériát.
2005. 03. 12. szombat 11:55  #237
felpa felpa
Hellň Katicika! Ez a hir nagyon szomoruan črintett mert a betegsčg mŕr elhatalmasodott rajtunk. Sajnos ŕllitilag egyedul o rendelkezett az ellenszčrum osszetčtelčvel, čs igy most nagyon nagy bajban vagyunk. A motor szabŕlyos megulčse is nehezemre esik, mert nagyon megduzzadt az a bizonyos testrčszem. Ha esetleg mčgis tudnŕl valamit errol a betegsčgrol ami nem is az valňjaban vesdd fel a muncheni konferenciŕn. Kulonben čn mindjŕrt gondoltam, hogy ki rejtozkodik a nčv mogott.Udv.:felpa-pa.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 12. szombat 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 11:43
Szomorúan értesítelek, kedves felpa, hogy aki a figyelmeztetést eljuttatta hozzátok, ma reggel tragikus hírtelenséggel elaszott az említett kórban fetrengve,egymás után leszáradó testrészeit szétszórva az egész univerzumban, ímígyen hiúsítva meg az őt elhamvasztani szándékozók galád terveit.Béke poraira!
2005. 03. 12. szombat 11:43  #236
Szomorúan értesítelek, kedves felpa, hogy aki a figyelmeztetést eljuttatta hozzátok, ma reggel tragikus hírtelenséggel elaszott az említett kórban fetrengve,egymás után leszáradó testrészeit szétszórva az egész univerzumban, ímígyen hiúsítva meg az őt elhamvasztani szándékozók galád terveit.Béke poraira!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 12. szombat 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 10:28
Sajnos most olvastam, hogy milyen szornyu betegsčg vŕr rŕnk,tobbek kozott a pčnisz anormŕlis
megnovekedčse, de minket mčg ez sem
tŕntorithat el a segitsčgnyujtŕstňl. A tŕsaim
velem eggyutt halŕlt megveto bŕtorsŕggal nčzunk
szembe evvel a veszčllyel. Sot mŕr a tvolban člo motoros kollčgŕk is črdeklodnek a lehetosegek
irŕnt. Ugyhogy ne fenyegess minket mert ugysem čered el a cčlod.:)))))))Valszeg egyedul szeretnčl maradni evvel a betegsčggel.Udv.:felpa-pa.
2005. 03. 12. szombat 11:36  #235
Hű, hát persze, a fakomposztálás, hogy ez nem nekem jutott előbb eszembe eplus2
Ahogy hallom, a klónok annyira sikeresek voltak, hogy kinyíratták saját magukat is a tagbaszakadt, összevont szemöldű Koffébalambula törzsi őrmaesztróval,ETATT-megfigyelővel, aki irgalmatlanul osztogatta süvítő kardvágásait jobbra és balra.(ETATT: Egyesült Törzsek Amazonászi Tarlóhántó Társasága) wave
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 12. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 10:27
Örülök, hogy értékes kutatásokkal töltötted az időt, míg itt az őserdőben a férgek (remélem) kipusztulását okozta egy, váratlanul felbukkanó klón hadsereg! nyes
Én is megpróbáltam megtenni a tőlem telhetőt, bár jóval szerényebb eredményekkel! Legújabban felfedezett komposztálási eljárásommal kisérleteztem, hogy az értékes fa állományt, mely köztudottan a sanyarú körülmények között élő nyamalmianik eredeti lakóhelye, megtisztíthassuk a fertőzésektől és károkozóktól. Remélem mentőakciónkat, mostmár nem fenyegeti semmi és végre elindulhat az expedíció!
2005. 03. 12. szombat 10:28  #234
felpa felpa
Sajnos most olvastam, hogy milyen szornyu betegsčg vŕr rŕnk,tobbek kozott a pčnisz anormŕlis
megnovekedčse, de minket mčg ez sem
tŕntorithat el a segitsčgnyujtŕstňl. A tŕsaim
velem eggyutt halŕlt megveto bŕtorsŕggal nčzunk
szembe evvel a veszčllyel. Sot mŕr a tvolban člo motoros kollčgŕk is črdeklodnek a lehetosegek
irŕnt. Ugyhogy ne fenyegess minket mert ugysem čered el a cčlod.:)))))))Valszeg egyedul szeretnčl maradni evvel a betegsčggel.Udv.:felpa-pa.
2005. 03. 12. szombat 10:27  #233
e-rektor e-rektor
Örülök, hogy értékes kutatásokkal töltötted az időt, míg itt az őserdőben a férgek (remélem) kipusztulását okozta egy, váratlanul felbukkanó klón hadsereg! nyes
Én is megpróbáltam megtenni a tőlem telhetőt, bár jóval szerényebb eredményekkel! Legújabban felfedezett komposztálási eljárásommal kisérleteztem, hogy az értékes fa állományt, mely köztudottan a sanyarú körülmények között élő nyamalmianik eredeti lakóhelye, megtisztíthassuk a fertőzésektől és károkozóktól. Remélem mentőakciónkat, mostmár nem fenyegeti semmi és végre elindulhat az expedíció!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 12. szombat 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 10:09
Hahó, drága E-rektor, rég az ideje, hogy nem írtam nektek, de fontos küldetésben voltam az Antarktiszon, ahol legújabb kutatások mutatták ki: mélyen a szűz jég alatt, testük melegével olvasztott alagútakban élnek, és termékeny talajt művelve tengetik életüket a nyamalmiani törzs ideszakadt egyedei. A családegyesítés folyamatban!

2005. 03. 12. szombat 10:09  #232
Hahó, drága E-rektor, rég az ideje, hogy nem írtam nektek, de fontos küldetésben voltam az Antarktiszon, ahol legújabb kutatások mutatták ki: mélyen a szűz jég alatt, testük melegével olvasztott alagútakban élnek, és termékeny talajt művelve tengetik életüket a nyamalmiani törzs ideszakadt egyedei. A családegyesítés folyamatban!

(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 11. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 11. péntek 19:45
Katicika!

Gyere vissza! Várnak az amazonaszok, a nyamalmianik, meg mi is!
2005. 03. 11. péntek 19:56  #231
felpa felpa
Szerencsčre az itt ŕllň stoppos lŕnyok
megmentčsčre egy ŕltalam vezetett motoros
csapat črkezett čs oltalmunkba vettuk.
Az oserdobe črkezven letelepedtunk, es
boldogan člunk amig meg nem halunk.
Ne irigykedjetek. Udv.: felpa-pa
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 07. hétfő 19:20
Egy kis ebéd utáni hancúr nem árt meg kutatónőink szépségének: a közeli város vonzáskörében...

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2005. 03. 11. péntek 19:45  #230
e-rektor e-rektor
Katicika!

Gyere vissza! Várnak az amazonaszok, a nyamalmianik, meg mi is!
2005. 03. 11. péntek 17:08  #229
tibi33 tibi33
Ugye,hogy ugye?
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 11. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 11. péntek 17:04
Na ennek tényleg befellegzett!
2005. 03. 11. péntek 17:04  #228
e-rektor e-rektor
Na ennek tényleg befellegzett!
2005. 03. 11. péntek 15:58  #227
szabkat szabkat
ez a kedvenced, hogy ideszúrtad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 06. vasárnap 10:30
E-rektorom, valahol elakadt a kaja-utánpótlás, ez a bájos teremtés éppen azt tízóraizza, amit közel-távol talált. Hass oda, hogy az ellátás folyamatos legyen. Előre is köszönöm, ó, én E-rektorom!
2005. 03. 10. csütörtök 13:21  #226
tibi33 tibi33
És el...vesz...sz..t..tünk..
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 08. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 15:56
Hát már lassan kezdem elveszíteni a hitemet!
/ 50