Állj meg, te ember, már a harmadik képet szúrod be a nyilt sebbel és a doktor bácsival!!!!!STOP!
Sok a gond az ilyen archív képekkel.
"A segítőkész doktorbácsi, önfeláldozóan ellátja egy nyamalmiani harcos, küzdelem közben szerzett nyílt sebét."
"A segítőkész doktorbácsi, önfeláldozóan ellátja egy nyamalmiani harcos, küzdelem közben szerzett nyílt sebét."
Drága jó Kollega úr, osztom szívmelengető véleményét a primer-, szekunder-, tercier szüzességek vonatkozásában, de felhívom szíves figyelmét a quadriner szüzesség nemrég fefedezett formájára, amely a nyamalmianiknál egészen fejlett fokra hágott, szinte eltörpül mellette a többi szüzességi állapot.Éppen ezért ráálltam erre az- edzési kuriózumnak számító -élesben folyó tréningre, amely abban áll, hogy a dobhártyát olyan magas színtre kell átedzeni, hogy felületének a száztízszeresére nyúljon ha erektált pénisszel próbálnak hallásközelbe jutni. Ellenkező esetben mindenkor beáll a töksüketség, amely nevét onnan kapta, hogy akor kvetkezett be, amikor a herezacskó(a "tök") elérte a fülkagylót.Én úgy érzem, az edzettség legmagasabb fokán állok, de szívesen küldök szövetmintát vagy kenetet, amelyeket majd , kedves Kollega úr, irodájának meghitt csendjében tanulmányozhat. Ami a barátnőmet illeti, már csak hanganyag jut el az őserdő csendjéből álcázott táborunkig, amint szaporán cppogat és jajong időnként, majd kéjes sóhajok, nyögések érkezek, végül valami egészen ujjongó kiáltés-sikoly, hogy aszongyahogy:ULLJJJULJIIIIULJUHÉÉÉÉÉUJJJJJ!, aztán pár percig csend, majd minden kezdődik elülről.Hát ennyi, kedves Kollega úr!
(Ez egy válasz Szexdzsinn üzenetére (2005. 02. 15. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 15. kedd 20:59
Drága Kollegina, köszönöm az alapos felderítő-, és rákészülő munkát! Remélem, a küldetés teljesítéséhez elengedetlen fontosságú szervei (amik a primer-, szekunder-, és tercier szüzességhez szorosan köthetők) elég edzettek! Erről magam szeretnék meggyőződni az irodámban, ha nincs ellenére... A törzs valóban békésnek tűnik! A kedves barátnője felkínálásának esetleg vannak egyéb (mozgó)képi dokumentumai?
Dzsinn
Dzsinn
Találtam egy érdekes képet, az Egészségügyi Misszionáriusok Kis Kézikönyvében.
"A segítőkész doktorbácsi, önfeláldozóan ellátja egy nyamalmiani harcos, küzdelem közben szerzett nyílt sebét"
"A segítőkész doktorbácsi, önfeláldozóan ellátja egy nyamalmiani harcos, küzdelem közben szerzett nyílt sebét"
Drága Kollegina, köszönöm az alapos felderítő-, és rákészülő munkát! Remélem, a küldetés teljesítéséhez elengedetlen fontosságú szervei (amik a primer-, szekunder-, és tercier szüzességhez szorosan köthetők) elég edzettek! Erről magam szeretnék meggyőződni az irodámban, ha nincs ellenére... A törzs valóban békésnek tűnik! A kedves barátnője felkínálásának esetleg vannak egyéb (mozgó)képi dokumentumai?
Dzsinn (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 15. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Dzsinn (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 15. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 02. 15. kedd 20:06
Nem tudtam megakadályozni, hogy legjobb barátnőmet,- engedve a követelőző törzsfő fenyegetéseinek - férfitársaink "tálcán" kinálják fel a féktelen harcosok vágyainak oltárán...
Ezt a bájos, fehér fogolyt nem hozza zavarba a hírtelen, mannaként ölébe húlló bőség sem....
Én még nem vagyok tanult, de nagyon akarok tanulni!Úgy hogy hama-hama nekem is szerezz valakit oszt induljunk!
(Ez egy válasz Szexdzsinn üzenetére (2005. 02. 14. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 14. hétfő 21:14
Kedves Egyetlen Katicikám! Ezt remélem, jelentkezésnek vehetem, és a Te kellemes társaságodban vághatok neki felfedezni ezt az érdekes törzset! Készülj fel a sok szüzesség-elveszítési rítus gyakorlására! Természetesen kizárólag a tudomány érdekében...
Továbbá örömmel vettem tanult kollégám, tibi33 hozzászólását, valóban, a péniszfürdetési eljárásokat is el kell sajátítani!
Remélem, kész vagy a Nagy Feladatra, szépséges Katicika! Szerettel üdvözöllek ez expedícióban!
Dzsinn
Továbbá örömmel vettem tanult kollégám, tibi33 hozzászólását, valóban, a péniszfürdetési eljárásokat is el kell sajátítani!
Remélem, kész vagy a Nagy Feladatra, szépséges Katicika! Szerettel üdvözöllek ez expedícióban!
Dzsinn
Nem tudtam megakadályozni, hogy legjobb barátnőmet,- engedve a követelőző törzsfő fenyegetéseinek - férfitársaink "tálcán" kinálják fel a féktelen harcosok vágyainak oltárán...
Édeske!
Békéseknek tünnek!
Felderítőim már be is cserkészték a nyamalmianik első csoportjait.
Már arcomat is sötétre szoliztam, s reménnyel telten próbálgatom mosolyomhoz a hagyományos nyamalmiani koszorút.
Hogy kész vagyok-e? Nézd csak, hogyan készülök már hetek óta!
(Ez egy válasz Szexdzsinn üzenetére (2005. 02. 14. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 14. hétfő 21:14
Kedves Egyetlen Katicikám! Ezt remélem, jelentkezésnek vehetem, és a Te kellemes társaságodban vághatok neki felfedezni ezt az érdekes törzset! Készülj fel a sok szüzesség-elveszítési rítus gyakorlására! Természetesen kizárólag a tudomány érdekében...
Dzsinn
Dzsinn
Nagggyon jóóóó!
Dzsinn (Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 02. 15. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Dzsinn (Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 02. 15. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Most aztán, már tényleg adakozzatok!!!
Dzsinn (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 14. hétfő 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Dzsinn (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 14. hétfő 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 02. 14. hétfő 19:18
Hát hol az a számlaszám?
Kedves fórumomba írók, és a fórumomat olvasok.
Kezdem úgy érezni, hogy leléptünk az útról, amit kijelöltem, és valami egészen másról szól már ez az oldal, mint aminek terveztem. A bankszámlámra még egy árva forint sem érkezett, holott azt én mind átutalnám a nyamalmiani törzs részére. Miután levontam a járandóságomat. A szükséges anyagi terheket, amit ez az akció megkövetel, már nem bírom állni. Gondolok itt telefonszámlára, vízum-, és egyéb papírok beszerzésének költségeire. Ezennel kérek mindenkit, hogy a rengeteg segítő szándék mellé, lassan elővehetné mindenki a pénztárcáját, és adakozhatna. "Shake your money maker...", ahogy anno a Black Crowes zenekar megénekelte, akiknek szintén elég erős kötődésük van a nyamalmiani törzshöz. Szóval kezdjünk el gyűjteni, mert éhen halnak a szegények. RIADÓ!!
Kezdem úgy érezni, hogy leléptünk az útról, amit kijelöltem, és valami egészen másról szól már ez az oldal, mint aminek terveztem. A bankszámlámra még egy árva forint sem érkezett, holott azt én mind átutalnám a nyamalmiani törzs részére. Miután levontam a járandóságomat. A szükséges anyagi terheket, amit ez az akció megkövetel, már nem bírom állni. Gondolok itt telefonszámlára, vízum-, és egyéb papírok beszerzésének költségeire. Ezennel kérek mindenkit, hogy a rengeteg segítő szándék mellé, lassan elővehetné mindenki a pénztárcáját, és adakozhatna. "Shake your money maker...", ahogy anno a Black Crowes zenekar megénekelte, akiknek szintén elég erős kötődésük van a nyamalmiani törzshöz. Szóval kezdjünk el gyűjteni, mert éhen halnak a szegények. RIADÓ!!
Mihelyt megszerzed a lány segítőket eme nemes túrára,mint szponzor azonnal jelentkezem.Addig a következő nagyszabású projektem teljes bevételét erre vonom félre.Az adóhatóság tudta nélkül.De ott kell lennem nekem is.Bár engem a péniszfürdetési kurzus érdekelne jobban.
(Ez egy válasz Szexdzsinn üzenetére (2005. 02. 13. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 13. vasárnap 18:29
Hmmm, érdekes szokások! Főleg az análdeforáció, mint hivatalos szüzesség-elvesztési forma. Mint hobbi-kultúrantropológus utánanézten a dolgoknak, és úgy tűnik, erősen valószínű, hogy egyedül a világnak ezen a táján szokásos a szüzességet 3 fokozatban említeni! Hivatalosan ezek a primer-, szekunder-, és tercier szüzességi formák. Ez megfelel az emberi fejlődés folyamatában az orális-, anális- és genitális szakaszoknak. Ezúton szeretném meghirdetni az expedíciómat, melynek célja, hogy pontosan megvizsgáljam eme furcsa törzs különös szüzesség-elvesztési ceremóniáit! Persze kizárólag a tudomány fejlődése érdekében... Úgyhogy aki nagylelkű felajánlásaival támogatni kívánja ezt a nemes ügyet, ne fogja vissza magát! Ráadásul ugye egyúttal az itt összegyűlt adományokat is kézbesíteni tudom. Keresek még expedíciómba egy (fiatal, csinos...) hölgy tagot, aki hazatérve segít nekem ezeket a rítusokat a nagyvilág számára közzétenni! Persze a helyszínen és az úton elengedhetetlen a sok gyakorlás a pontos tudományos bemutatóhoz! Szeretettel várom a felajánlásokat és az utastárs(ak) jelentkezését!
Dzsinn
Dzsinn