Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 02. 15. kedd 22:53  #105
Törölt felhasználó (7767)
Állj meg, te ember, már a harmadik képet szúrod be a nyilt sebbel és a doktor bácsival!!!!!STOP!
2005. 02. 15. kedd 22:50  #104
e-rektor e-rektor
Sok a gond az ilyen archív képekkel.

"A segítőkész doktorbácsi, önfeláldozóan ellátja egy nyamalmiani harcos, küzdelem közben szerzett nyílt sebét."

2005. 02. 15. kedd 22:45  #103
Drága jó Kollega úr, osztom szívmelengető véleményét a primer-, szekunder-, tercier szüzességek vonatkozásában, de felhívom szíves figyelmét a quadriner szüzesség nemrég fefedezett formájára, amely a nyamalmianiknál egészen fejlett fokra hágott, szinte eltörpül mellette a többi szüzességi állapot.Éppen ezért ráálltam erre az- edzési kuriózumnak számító -élesben folyó tréningre, amely abban áll, hogy a dobhártyát olyan magas színtre kell átedzeni, hogy felületének a száztízszeresére nyúljon ha erektált pénisszel próbálnak hallásközelbe jutni. Ellenkező esetben mindenkor beáll a töksüketség, amely nevét onnan kapta, hogy akor kvetkezett be, amikor a herezacskó(a "tök") elérte a fülkagylót.Én úgy érzem, az edzettség legmagasabb fokán állok, de szívesen küldök szövetmintát vagy kenetet, amelyeket majd , kedves Kollega úr, irodájának meghitt csendjében tanulmányozhat. Ami a barátnőmet illeti, már csak hanganyag jut el az őserdő csendjéből álcázott táborunkig, amint szaporán cppogat és jajong időnként, majd kéjes sóhajok, nyögések érkezek, végül valami egészen ujjongó kiáltés-sikoly, hogy aszongyahogy:ULLJJJULJIIIIULJUHÉÉÉÉÉUJJJJJ!, aztán pár percig csend, majd minden kezdődik elülről.Hát ennyi, kedves Kollega úr!
(Ez egy válasz Szexdzsinn üzenetére (2005. 02. 15. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 15. kedd 20:59
Drága Kollegina, köszönöm az alapos felderítő-, és rákészülő munkát! Remélem, a küldetés teljesítéséhez elengedetlen fontosságú szervei (amik a primer-, szekunder-, és tercier szüzességhez szorosan köthetők) elég edzettek! Erről magam szeretnék meggyőződni az irodámban, ha nincs ellenére... A törzs valóban békésnek tűnik! A kedves barátnője felkínálásának esetleg vannak egyéb (mozgó)képi dokumentumai?
wave
Dzsinn
2005. 02. 15. kedd 22:40  #102
e-rektor e-rektor
Találtam egy érdekes képet, az Egészségügyi Misszionáriusok Kis Kézikönyvében.

"A segítőkész doktorbácsi, önfeláldozóan ellátja egy nyamalmiani harcos, küzdelem közben szerzett nyílt sebét"

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2005. 02. 15. kedd 20:59  #101
Szexdzsinn Szexdzsinn
Drága Kollegina, köszönöm az alapos felderítő-, és rákészülő munkát! Remélem, a küldetés teljesítéséhez elengedetlen fontosságú szervei (amik a primer-, szekunder-, és tercier szüzességhez szorosan köthetők) elég edzettek! Erről magam szeretnék meggyőződni az irodámban, ha nincs ellenére... A törzs valóban békésnek tűnik! A kedves barátnője felkínálásának esetleg vannak egyéb (mozgó)képi dokumentumai?
wave
Dzsinn
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 15. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 15. kedd 20:06
Nem tudtam megakadályozni, hogy legjobb barátnőmet,- engedve a követelőző törzsfő fenyegetéseinek - férfitársaink "tálcán" kinálják fel a féktelen harcosok vágyainak oltárán...
2005. 02. 15. kedd 20:57  #100
Ezt a bájos, fehér fogolyt nem hozza zavarba a hírtelen, mannaként ölébe húlló bőség sem....
2005. 02. 15. kedd 20:50  #99
tibi33 tibi33
Én még nem vagyok tanult, de nagyon akarok tanulni!Úgy hogy hama-hama nekem is szerezz valakit oszt induljunk!
(Ez egy válasz Szexdzsinn üzenetére (2005. 02. 14. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 14. hétfő 21:14
Kedves Egyetlen Katicikám! Ezt remélem, jelentkezésnek vehetem, és a Te kellemes társaságodban vághatok neki felfedezni ezt az érdekes törzset! Készülj fel a sok szüzesség-elveszítési rítus gyakorlására! Természetesen kizárólag a tudomány érdekében...
Továbbá örömmel vettem tanult kollégám, tibi33 hozzászólását, valóban, a péniszfürdetési eljárásokat is el kell sajátítani!
Remélem, kész vagy a Nagy Feladatra, szépséges Katicika! Szerettel üdvözöllek ez expedícióban! eljen wink
wave
Dzsinn
2005. 02. 15. kedd 20:06  #98
Nem tudtam megakadályozni, hogy legjobb barátnőmet,- engedve a követelőző törzsfő fenyegetéseinek - férfitársaink "tálcán" kinálják fel a féktelen harcosok vágyainak oltárán...
2005. 02. 15. kedd 20:02  #97
Édeske!
2005. 02. 15. kedd 20:00  #96
Békéseknek tünnek!
2005. 02. 15. kedd 19:57  #95
Felderítőim már be is cserkészték a nyamalmianik első csoportjait.
2005. 02. 15. kedd 19:55  #94
Már arcomat is sötétre szoliztam, s reménnyel telten próbálgatom mosolyomhoz a hagyományos nyamalmiani koszorút.
2005. 02. 15. kedd 19:52  #93
Hogy kész vagyok-e? Nézd csak, hogyan készülök már hetek óta!
(Ez egy válasz Szexdzsinn üzenetére (2005. 02. 14. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 14. hétfő 21:14
Kedves Egyetlen Katicikám! Ezt remélem, jelentkezésnek vehetem, és a Te kellemes társaságodban vághatok neki felfedezni ezt az érdekes törzset! Készülj fel a sok szüzesség-elveszítési rítus gyakorlására! Természetesen kizárólag a tudomány érdekében...
Továbbá örömmel vettem tanult kollégám, tibi33 hozzászólását, valóban, a péniszfürdetési eljárásokat is el kell sajátítani!
Remélem, kész vagy a Nagy Feladatra, szépséges Katicika! Szerettel üdvözöllek ez expedícióban! eljen wink
wave
Dzsinn
2005. 02. 15. kedd 15:20  #92
Szexdzsinn Szexdzsinn
Nagggyon jóóóó! nyes nyes eljen worship
wave
Dzsinn
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 02. 15. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 15. kedd 14:19
Most aztán, már tényleg adakozzatok!!!
2005. 02. 15. kedd 14:19  #91
e-rektor e-rektor
Most aztán, már tényleg adakozzatok!!!
2005. 02. 14. hétfő 21:14  #90
Szexdzsinn Szexdzsinn
wave
Dzsinn
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 14. hétfő 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 14. hétfő 19:18
wave
2005. 02. 14. hétfő 19:18  #89
wave
2005. 02. 14. hétfő 12:06  #88
tibi33 tibi33
Hát hol az a számlaszám?
2005. 02. 14. hétfő 10:06  #87
liam. liam.
Kedves fórumomba írók, és a fórumomat olvasok.
Kezdem úgy érezni, hogy leléptünk az útról, amit kijelöltem, és valami egészen másról szól már ez az oldal, mint aminek terveztem. A bankszámlámra még egy árva forint sem érkezett, holott azt én mind átutalnám a nyamalmiani törzs részére. Miután levontam a járandóságomat. A szükséges anyagi terheket, amit ez az akció megkövetel, már nem bírom állni. Gondolok itt telefonszámlára, vízum-, és egyéb papírok beszerzésének költségeire. Ezennel kérek mindenkit, hogy a rengeteg segítő szándék mellé, lassan elővehetné mindenki a pénztárcáját, és adakozhatna. "Shake your money maker...", ahogy anno a Black Crowes zenekar megénekelte, akiknek szintén elég erős kötődésük van a nyamalmiani törzshöz. Szóval kezdjünk el gyűjteni, mert éhen halnak a szegények. RIADÓ!!
2005. 02. 14. hétfő 06:16  #86
tibi33 tibi33
Mihelyt megszerzed a lány segítőket eme nemes túrára,mint szponzor azonnal jelentkezem.Addig a következő nagyszabású projektem teljes bevételét erre vonom félre.Az adóhatóság tudta nélkül.De ott kell lennem nekem is.Bár engem a péniszfürdetési kurzus érdekelne jobban.
(Ez egy válasz Szexdzsinn üzenetére (2005. 02. 13. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 13. vasárnap 18:29
Hmmm, érdekes szokások! Főleg az análdeforáció, mint hivatalos szüzesség-elvesztési forma. Mint hobbi-kultúrantropológus utánanézten a dolgoknak, és úgy tűnik, erősen valószínű, hogy egyedül a világnak ezen a táján szokásos a szüzességet 3 fokozatban említeni! Hivatalosan ezek a primer-, szekunder-, és tercier szüzességi formák. Ez megfelel az emberi fejlődés folyamatában az orális-, anális- és genitális szakaszoknak. Ezúton szeretném meghirdetni az expedíciómat, melynek célja, hogy pontosan megvizsgáljam eme furcsa törzs különös szüzesség-elvesztési ceremóniáit! Persze kizárólag a tudomány fejlődése érdekében... Úgyhogy aki nagylelkű felajánlásaival támogatni kívánja ezt a nemes ügyet, ne fogja vissza magát! Ráadásul ugye egyúttal az itt összegyűlt adományokat is kézbesíteni tudom. Keresek még expedíciómba egy (fiatal, csinos...) hölgy tagot, aki hazatérve segít nekem ezeket a rítusokat a nagyvilág számára közzétenni! Persze a helyszínen és az úton elengedhetetlen a sok gyakorlás a pontos tudományos bemutatóhoz! Szeretettel várom a felajánlásokat és az utastárs(ak) jelentkezését!
wave
Dzsinn
/ 50