Sziasztok!
Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt találkozni régiekkel, újakkal! 1000 köszönet a szervezőknek, szakácsoknak, presszós k.-nak és mindenkinek!
Puszi+pacsi!
Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt találkozni régiekkel, újakkal! 1000 köszönet a szervezőknek, szakácsoknak, presszós k.-nak és mindenkinek!
Puszi+pacsi!
Kedves GG-sek!
Nagyon szépen köszönöm, hogy elmehettem a buliba, nagyon jól éreztem magam. Köszönöm az isteni kaját Mapednek, fáradságot nem ismerve a szervezést Nyunyókának és Bögyöriksznek (igaz még nem ismerjük egymást, de remélem mielőbb sort kerítünk rá) Jó volt találkozni régi barátaimmal (felosz, madmen,ark) és új "családtagokat" megismerni. Mikor lesz az újabb buli?
Nagyon szépen köszönöm, hogy elmehettem a buliba, nagyon jól éreztem magam. Köszönöm az isteni kaját Mapednek, fáradságot nem ismerve a szervezést Nyunyókának és Bögyöriksznek (igaz még nem ismerjük egymást, de remélem mielőbb sort kerítünk rá) Jó volt találkozni régi barátaimmal (felosz, madmen,ark) és új "családtagokat" megismerni. Mikor lesz az újabb buli?
Na hello, Én idén rövidre sikeredtem, de örülök, ha hozzá tudtam járulni így-úgy a bulihoz, ami leginkább a tietek volt és nektek. Tanulságos volt minden szempontból a szervezés, kivitelezés, logisztika és egyebek... Pusszanat.
Mi is nagyon jól éreztük magunkat .Köszönnyük nyunyoka0315 és Bögyöriksznek a szervezést. Mapednek a finom kajákat! Örölünk hogy újra láttuk az ismerösöket ,és uj embereket ismertünk meg.
Már mi is itthon.
Nagyon-nagyon örülünk, hogy újra találkoztunk azokkal akikkel volt már szerencsénk találkozni, És fantasztikus volt új embereket megismerni......Most már ti egy nagy család tagjai vagytok.
Köszönöm, hogy veletek lehettem, régen buliztam már ilyen jót és ilyen jó csapattal.
Kicsit csalódtam is pár emberben akik csak ígértek, de nem értek oda. Nekik üzenem nem tudják miről maradtak le.
Mi pedig jövőre ismét ott leszünk.
Nagyon-nagyon örülünk, hogy újra találkoztunk azokkal akikkel volt már szerencsénk találkozni, És fantasztikus volt új embereket megismerni......Most már ti egy nagy család tagjai vagytok.
Köszönöm, hogy veletek lehettem, régen buliztam már ilyen jót és ilyen jó csapattal.
Kicsit csalódtam is pár emberben akik csak ígértek, de nem értek oda. Nekik üzenem nem tudják miről maradtak le.
Mi pedig jövőre ismét ott leszünk.
hát................ számolgattuk a napokat mit a gyerekek.....egyre jobban érzem hogy ez évröl évre úra ismétlni kell.......... tudom hogy olvassa valaki a kempingöl.................... kösziiiiiiiiiiii Krisztián köszi Gyula!!! megyünk jövöre is !!!!!!!!!!!!!!aki ott volt nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jo volt uj emberekkel a régeket ujra látni..........
Köszönöm hogy ott lehettem! ) Finom volt az ebéd is, érdemes volt megvárni ) Külön köszonet Mapedéknek, és Nyunyókának a gyors "újratervezésért" :* további jó bulizást!
Köszönjük azoknak akik eljöttek a talira és a szervezőknek. Nagyon sokan ígérték, h jönnek, de még annyi bátorságuk se volt, h annyit írjanak, hogy bocsánat de nem jövünk.
indulunk
miért mi reszkessünk?? az tuti hogy nem távozol onnan szüzen
(Ez egy válasz missuranus üzenetére (2016. 08. 12. péntek 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 12. péntek 18:43
Hát hiába vártam azt a hivást.. nem jött.. úgy hogy jó bulit mára nélkülem... de majd holnap reszkessetek!!
Hát hiába vártam azt a hivást.. nem jött.. úgy hogy jó bulit mára nélkülem... de majd holnap reszkessetek!!
Nézz fel ide gyakran talán lesz ki elhoz. Akinek tudtam írtam. Majd itt jelzi aki arról jön.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 12. péntek 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1380192)
2016. 08. 12. péntek 07:18
Győrből megy valaki ?
Győrből megy valaki ?
apa,apa kezdődik
Útra fel!!!!
Hurrá, hurrá
(Ez egy válasz Niobe00 üzenetére (2016. 08. 11. csütörtök 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
na mi már itt vagyunk
Ne menjünk bele ennél jobban. Itt gyorsan zárjuk is le. Jöhetsz még 100 nikkel, nem fog változni. Megkérlek... hagyj minket.
Akkor már max. ki merre rókázik lesz a program
(Ez egy válasz hoppcsatlakoznek üzenetére (2016. 08. 10. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 10. szerda 09:11
Sziasztok! 14-en lesznek meg programok?
Sajna 13este nem jo meg nekem :(
Sajna 13este nem jo meg nekem :(