Nem unod még?
korán van még?? 1 az a kettő mivel holnap már 12-e van
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 11. csütörtök 03:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1074662)
2016. 08. 11. csütörtök 03:15
Kettő
Kettő
Sziasztok! Már írtam ugyan egyszer,de az ajánlat most is áll még! Pénteken Szentendre környékéről szívesen viszünk 2 főt...
Versenyek már nem, de társaság akkor is lesz még. Délelőtt biztosan.
(Ez egy válasz hoppcsatlakoznek üzenetére (2016. 08. 10. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 10. szerda 09:11
Sziasztok! 14-en lesznek meg programok?
Sajna 13este nem jo meg nekem :(
pár napja nem voltam itt... egyre jobban közeledik az idő... nekünk már csak 1 éjszaka, mi elöbb megyünk.
nagy nagy szeretettel várunk mindenkit
nagy nagy szeretettel várunk mindenkit
Sziasztok! 14-en lesznek meg programok?
Úgy néz ki hogy kinézünk péntek délután is néhány órára,két főt ki tudunk vinni,egyeztessünk!
(Ez egy válasz maped üzenetére (2016. 08. 09. kedd 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 09. kedd 08:53
Sziasztok
Ki jön pénteken délután Pestről? Valakinek fuvar kellene.
Milyen nap van?? Ja szerda akkor 2
Szia
Ha nem hozol senkit akkor is szívesen látunk. Akár egy gyors ismerkedésre akár bulizásra, hiszen ez mindenkinek van aki itt van az oldalon.
Ha nem hozol senkit akkor is szívesen látunk. Akár egy gyors ismerkedésre akár bulizásra, hiszen ez mindenkinek van aki itt van az oldalon.
Sziasztok
3 már csak
Kedves GG talisok. A tombolára a fődíj már várja leendő gazdáját. Aki szeretne hozhat tombolának valót. Kis csekélységet vagy valami vicceset. Ja és ne feledjétek el jól becsomagolni
-1 vagyis =4
5 nap már csak
jönnétek?
(Ez egy válasz renizoli üzenetére (2016. 08. 06. szombat 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Helyszín Diósjenő patakpart kemping
(Ez egy válasz renizoli üzenetére (2016. 08. 06. szombat 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ez helyileg merre van melyik kemping ?
6
na most már tényleg nagyon visszaszámlálunk.... 1 hét!!!